- 22 Mart 2019
- 5.279
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
Himm anladim canimCanım benimde 3ay önce bir düşüğüm var ama benimkisi 7 haftalıkken kalbı durdu kımyasal gebelık yasamadım gecmis olsun ama arastırmalarıma ve duyduğuma gore normal yumurtlama zamanında oluyormuş yanı sorun olmuyormuş yumurtlama da
Kimyasal gebelikten sonra ovulasyon (yumurtlama) dönemi nasıl olur?
Kimyasal gebelik kişinin üreme sisteminde ve adet döngüsünde herhangi bir değişime neden olmamaktadır. Bu nedenle yumurtlama fonksiyonlarında da her hangi bir değişim durumu söz konusu değildir.
Bnmdw ilk hamile ligimde klomen kullandum ikicide tuttu ama malesef kalbi duyamadim ama bnmki catlama ignesi olmadim sadece hapAnladım canm hakkımıza hayırlısı olsun inşallah benim ilk gebelıgım catlatma ıgnesı ile olmustu su an yine klomen kullanıyorum ve bu ay 5 temmuzda randevum var bakalım bu ay nolcak
Anladım canım rabbım inş üçüncüyü nasıp eder yok doktorum bana çatlatma iğnesi vermiştiBnmdw ilk hamile ligimde klomen kullandum ikicide tuttu ama malesef kalbi duyamadim ama bnmki catlama ignesi olmadim sadece hap
Insallah canim suan hamilemisin peki yada varmi cocukAnladım canım rabbım inş üçüncüyü nasıp eder yok doktorum bana çatlatma iğnesi vermişti
Bende şubat 18 de geçirdim kimyasal ama hala hamilelik olmadıMrb arkadaşlar 13 haziranda bi kimyasal gebelik yaşadim suan ovulasyon testi yapiyorum ama hala yumurtlama yok
Sorum şu kimyasaldan sonra yumurtlama olurmu
Insallah canim suan hamilemisin peki yada varmi cocuk
[/QUOTE
Cocugum yok cnm daha 2 yıl olmadı evleneli suan hamıle de degılım m bu ay catlatma ıgnesı ile denıycem bakalım hayırlısı ile olur inşallahInsallah canim suan hamilemisin peki yada varmi cocuk
Normalde hemen hamile kaliniyolar diyolar ama bence hersey nasipBende şubat 18 de geçirdim kimyasal ama hala hamilelik olmadı
Kimyasaldan sonra olur canım hatta kolay hamile bile kalınıyor. Ben kimyasaldan hemen sonra hamile kaldım. Bu ay 2 günde bir ilişki olsun canım sen pik gör yada görme yumurtanın ne zaman çatlayacağı belli olmuyor çünkü . ben düzenli ilişki+ayakları en az 15 dk dik+ ve övü takibiyle hemen sonrasında Kaldım. Hiç ümidim yokken . Çörek otu karışımı da yapmıştım erken pik görmek içinMrb arkadaşlar 13 haziranda bi kimyasal gebelik yaşadim suan ovulasyon testi yapiyorum ama hala yumurtlama yok
Sorum şu kimyasaldan sonra yumurtlama olurmu
Canim duzenli ilişki yapiyordum ayaklarimida kaldiriyordum ama daha piki gormedim ovu testimdeKimyasaldan sonra olur canım hatta kolay hamile bile kalınıyor. Ben kimyasaldan hemen sonra hamile kaldım. Bu ay 2 günde bir ilişki olsun canım sen pik gör yada görme yumurtanın ne zaman çatlayacağı belli olmuyor çünkü . ben düzenli ilişki+ayakları en az 15 dk dik+ ve övü takibiyle hemen sonrasında Kaldım. Hiç ümidim yokken . Çörek otu karışımı da yapmıştım erken pik görmek için
Evet canım görmüştüm ben. Bende biraz geç pik görmüştüm 2,3 gün sanırım oynamıştı. Geç yumurtlama olabilir bu olağan şeyler bir çok nedeni olabilir ama sabırla denemelere devam et canım inş seninde sonucun güzel olacak.Canim duzenli ilişki yapiyordum ayaklarimida kaldiriyordum ama daha piki gormedim ovu testimde
Sen piki gordunmu cnm
Insallah canimEvet canım görmüştüm ben. Bende biraz geç pik görmüştüm 2,3 gün sanırım oynamıştı. Geç yumurtlama olabilir bu olağan şeyler bir çok nedeni olabilir ama sabırla denemelere devam et canım inş seninde sonucun güzel olacak.
Sanırım 23 dü canım bende erken yumurtlardım da gebe kalmadan bi tuhaflaştı yumurtlamam en sonundaysa tuttu işte. Darısı da başınıza inş hep dualarımdasınız. Beklemeyi iyi bilirimInsallah canim
Adetin kacinci gunu pik gordun cnm bende gec yumurtluyurum galiba adetin 17 gunu genelikle bnmki
Saol canim beklemek cok zorSanırım 23 dü canım bende erken yumurtlardım da gebe kalmadan bi tuhaflaştı yumurtlamam en sonundaysa tuttu işte. Darısı da başınıza inş hep dualarımdasınız. Beklemeyi iyi bilirim
Hiç değilse gebe kalabildiğini biliyorsun. Bu duyguyu bilmek isteyen o kadar insan vardır ki. Sabır sadece benim 2 sene sonra oldu. Seninde en kısa zamanda olacak ben inanıyorum sende buna İnan.Saol canim beklemek cok zor
Insallah canim allah kimsenin kucagini boş birakmasin insallahHiç değilse gebe kalabildiğini biliyorsun. Bu duyguyu bilmek isteyen o kadar insan vardır ki. Sabır sadece benim 2 sene sonra oldu. Seninde en kısa zamanda olacak ben inanıyorum sende buna İnan.
O kadar haklısın ki nasıl isterdim kimyasal da olsa bir kez hamile kalabilmeyi...Hiç değilse gebe kalabildiğini biliyorsun. Bu duyguyu bilmek isteyen o kadar insan vardır ki. Sabır sadece benim 2 sene sonra oldu. Seninde en kısa zamanda olacak ben inanıyorum sende buna İnan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?