- 31 Ağustos 2018
- 1.162
- 1.582
- 53
- Konu Sahibi LadyMorganas
bn hepsini canım hatta metrobusleişe gelirken bile dinliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynenvalla Allah ol derse oluyo inanki biyerden sonra degerler falan faso fıso
Peki kuran okumayi biliyonmubn hepsini canım hatta metrobusleişe gelirken bile dinliyorum
Kuzum 42 diyorlar ama sayılar önemsiz. Biz kalben inanacağız nasıl ki Hz. Meryem bir evlatla müjdelendi ben de hep onu düşünerek okuyorum dua niyetineBende meryem suresinin hepsini okuyom 7 sefer okudim ama adetim 13 gun kaldi 41 kerwmi okumam lazim
Amenna canım amennavalla Allah ol derse oluyo inanki biyerden sonra degerler falan faso fıso
bnde Allahım zekeriya peygambere nasıp ettgn gbi bana da nasıp et dimiştim hp öyle diklelerm varki :) mesela yarın kalbi duyarsam eyup sultana gtcem sukur namazı kılcam orda lokum dagtcam inş rabbim sana da en kısa zmanda nasıp etsin bana da kalp duymamı nasp etsın ınsKuzum 42 diyorlar ama sayılar önemsiz. Biz kalben inanacağız nasıl ki Hz. Meryem bir evlatla müjdelendi ben de hep onu düşünerek okuyorum dua niyetine
Amin canım amiinbnde Allahım zekeriya peygambere nasıp ettgn gbi bana da nasıp et dimiştim hp öyle diklelerm varki :) mesela yarın kalbi duyarsam eyup sultana gtcem sukur namazı kılcam orda lokum dagtcam inş rabbim sana da en kısa zmanda nasıp etsin bana da kalp duymamı nasp etsın ıns
ayyy agzın bal yesin söz kız sana isimle dua edicem camıı de gdebilirim inşAmin canım amiin
Sana yarın Eyüp Sultan yolu göründü desene![]()
Aldım sözünü vallaayyy agzın bal yesin söz kız sana isimle dua edicem camıı de gdebilirim inş![]()
Bana dua yokmuayyy agzın bal yesin söz kız sana isimle dua edicem camıı de gdebilirim inş![]()
Hiç dert etme canım elbet Birgün bu duyguyu sende tadacaksın.benim bir tanıdığımın 17 sene olmadı 5. Tüp bebekte tuttu. Allah ol deyince oluyor. Sen sağlıklıysan elbet bekletmeden olacaktır. Benimde gebe kalmadan önce yumurtlamam kafayı yemişti inş seninde gebelik belirtileridir. Canım ben yumurta kalitaleşsin diye bal çörek otu ve tarçın karışımı yaptım. Bence mucizevi birşey. Bana yaradı ama her bünyeye olur mu bilmiyorum. İstersen bir dene.O kadar haklısın ki nasıl isterdim kimyasal da olsa bir kez hamile kalabilmeyi...
Bu ay hsg çekildim ben de. Normalde 28 olan döngümde 14-16 pik görürdüm mutlaka. Bugün 20. gün ve en ufak koyulaşma dahi yokGüya yumurta kalitesini artırır diye inofolic combi vermişti doktor. Bir ayın hiç olması o kadar berbat bir duygu ki anlatamam
![]()
Insallah canimsöz teyzesi söz yeterki pıtırcık oraya gtmemize izin versin inş nasip olur ıns
biz sennle kusuz teyzesi sen unuttun bizi msj atmıstım onlarıda görmedinHiç dert etme canım elbet Birgün bu duyguyu sende tadacaksın.benim bir tanıdığımın 17 sene olmadı 5. Tüp bebekte tuttu. Allah ol deyince oluyor. Sen sağlıklıysan elbet bekletmeden olacaktır. Benimde gebe kalmadan önce yumurtlamam kafayı yemişti inş seninde gebelik belirtileridir. Canım ben yumurta kalitaleşsin diye bal çörek otu ve tarçın karışımı yaptım. Bence mucizevi birşey. Bana yaradı ama her bünyeye olur mu bilmiyorum. İstersen bir dene.
Canım o karışımı yapacaktım ama benim yumurtlamada hiç sıkıntım olmuyordu. Kist yapabilir diye vazgeçmiştim. Zaten bu ay doktor inofolic combi verdi yumurta kalitesini artırsın diye ama o da ne yaptı anlamadım yumurtlama olmadı bu nasıl kalite artışıHiç dert etme canım elbet Birgün bu duyguyu sende tadacaksın.benim bir tanıdığımın 17 sene olmadı 5. Tüp bebekte tuttu. Allah ol deyince oluyor. Sen sağlıklıysan elbet bekletmeden olacaktır. Benimde gebe kalmadan önce yumurtlamam kafayı yemişti inş seninde gebelik belirtileridir. Canım ben yumurta kalitaleşsin diye bal çörek otu ve tarçın karışımı yaptım. Bence mucizevi birşey. Bana yaradı ama her bünyeye olur mu bilmiyorum. İstersen bir dene.
Hiç dert etme canım elbet Birgün bu duyguyu sende tadacaksın.benim bir tanıdığımın 17 sene olmadı 5. Tüp bebekte tuttu. Allah ol deyince oluyor. Sen sağlıklıysan elbet bekletmeden olacaktır. Benimde gebe kalmadan önce yumurtlamam kafayı yemişti inş seninde gebelik belirtileridir. Canım ben yumurta kalitaleşsin diye bal çörek otu ve tarçın karışımı yaptım. Bence mucizevi birşey. Bana yaradı ama her bünyeye olur mu bilmiyorum. İstersen bir dene.
herzaman yanndayımAllah razı olsun arada destek verin, umut olun bizlere ve lütfen dualarınızda unutmayın![]()
My everything
Drkdrk
Bende kimyasal gebelik yaşadım Ocak ayında. Ondan sonra da düzenli olarak hep yumurtlamam oldu. Tevekkül edicez, Rabbim ol diyecek ki olacak inşallah.Drkdrk canim sen kimyasaldan sonra ovu testin yaptinmi yada yumurtlama gordunmu