Kimyasaldan sonra ne zaman hamile kaldınız

Baya olmuş doktorada gorundunuzmu bide bazı vitamin kullanın yumurtlama kalitesi için sağlıklı beslenin yada kür yapın bence bı tedavinizi bakın bende bir kaç ay deneyip olmazsa tedaviye baslicam
Doktora gittim evet hormonlarım vs normal çıktı eşimin sperm testi de normal iyi çıktı sadece sol yumurtalığım polikistik görünümde olduğu söylendi.. regl döngülerim de düzenli 28 29 günde bir oluyorum yumurtlama da hep 14. Gün görüyorum genel olarak ama ovulasyon testi ile de takip ettim bir türlü olmadı nasip..foliborn myforce takviyesine baslayacağım şimdi de öyle deneyeceğim. Sizin ne kadar oldu

Benimde sıkıntılı üç düşük yani iki kürtaj bir düşük en sonki kimyasal yine bu ay korunmadik kimyasaldan sonra hayırlısı çok şey yaşadım mol gebelik yaşadım bir seneye yakın korundum şimdi yine istiyruz ama oluyor ama tutunmuyor anlamadım bende ilaç vesayre hiç bir şey vermediler zaten şimdi bindoktor buldum Allah'ın izniyle inşallah hamile kalırsam ona gidicem bana tedavi basliyacagini söyledi önce Allah sonra o kadın hayırlısı Rabbim inşallah sağlikli hamilelikler yaşatsın isteyen herkese amin

Rabbim en kısa zamanda isteyenlerin icinde bizlere de hayırlı sağlıklı gebelikler evlatlar nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…