Kimyasal gebelikten hemen sonra hamilelik oluyor mu?

kaleetugcee

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2017
68
15
29
Merhaba bayanlar. Bugün heycanla artmasini bekledigim beta değerimin düştüğünü ve kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim. 1 aya kadar düşüreceğimi soyledi doktorum. Hayırlısı Allahtan. Benim size sormak istediğim şu. Kimyasal gebeliğin ardından hamile kalmak ne denli kolay ya da zor? Yardımcı olur musunuz acaba?

Ben de geçen ay kimyasal düşük yaşadım, insan hemen hamile kalmak istiyor gerçekten ama ben daha kolay hamile kalındığını duydum rahim kendini iyice temizlediği için. Umarım tez zamanda hayırlısıyla alırız Bebişlerimizi

Merhaba arkadaşlar yeni konu açamadım buraya yazıyorum, dün adetim 1 gün geçti evde test yaptım pozitifti kan testi yaptırdım 534 yazıyor hcg de doktor kimyasal gebelik olabilir cuma tekrar gel dedi süreç nasıl oluyor?

Merhaba canım, nerden anlamış ki doktor. İnşallah normal gebelik olacak öyle düşün. Benim öğrendiğim günden beri kahverengi akıntım ve hafif ağrım vardı ama değerlerim güzel artıyordu iki günde bir katlanıyordu. Birgün çok ağrm oldu düştü değerim binlere çıkmıştı. Bence senin değerin de güzel. Umarım normal bir gebelik geçirsin

İnşallah ya çok sağol, neden oluyor ki bu neye dikkat etmek gerekiyor bi de diyorlarki ilk gebelik genelde düşükle sonuçlanır doktor galiba heveslendirmemek istedi senin ilk öğrendiğinde kaçtı hcg?

Neden olduğu belli değil yani doktor bana bebekte sıkıntı vardır düşmüştür dedi, çok kafaya takmamak lazım. Benim ilk değerim 7.49du ama adetime çok vardı.

Ben 4 ay sonra kalmıştım. Herhangi bir zorluk ya da kolaylık sağladığını sanmıyorum canım. Sistem kendi kendine eliyor sorunlu canlıyı...

Merhaba 20 ağustos ta normal adet oldum..16 eylülde hafif kan geldi 17eylülde adet oldum koyu kıvamda kahverengiye yakın bi renkte arada parçada geliyordu 5 gün geçti adetim bitti ama akıntıda hafif kan vardı 10 gün fln sürdü adetimin 12.günü 28eylül sulu kanama geldi kortum ve sabh hemn dra gittim sonucu p.tesi aldım ve dr kan değeri çok düşük büyük ihtimal kimyasal gebelik dedi tekrar kan verdim salı günü ve kan sıfırlanmıştı...2.adetimden 23gün sonra tekrar adet oldum 9ekim çok şükür hamile kaldım..kese ve bebeği gördüm... sadece kimyasal gebelikten sonra olacağına inandm... ilk defa kimyasal da olsa hamile kalmıştım hem üzüldm hem sevindim ki çok şükür hamileyim rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin...

Senin degerin cok güzel çıkmış canım. Insallah daha fa artar. Benimki 24.79 du 2 gün sonra direk 0.32 ye düştü. Rabbim hayırlı haberlerini eksik etmesin

Maşallah canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı bize :)

merhabalar şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkürler sat 19 ekim, 19 kasımda lekeleme oldu adet sandim ama durdu yani kesildi 20 kasimda test yaptırdım 20.50 cıktı sonuç. ertesi sabah adet oldum. yoğun bi şekilde kanamam devam etti gunde 1 paket pet bitirdim resmen. dedim kimyasal gebelik oluyo değerimin düştüğünü görmek için 22 kasımda tekrar test yaptırdım 125 cikti busefer bugün hala kanamamdurmadı adetimin 3. günü ne yapmam gerekiyor(

Canım doktoruna gitmelisin. Değerin katlamış kendini gebe olabilirsin. Sonucunu merak ettim. İnşallah hayırlı haberini alırız

inş canım cümlemizin henüz erken bisey söylemek için doktorlar kese gormeden dili lâl oluyo bi önceki gebeliğim kimyasaldı bu da kanamalı oldu insan dua edip beklemekten başka çaresi yok

inş canım cümlemizin henüz erken bisey söylemek için doktorlar kese gormeden dili lâl oluyo bi önceki gebeliğim kimyasaldı bu da kanamalı oldu insan dua edip beklemekten başka çaresi yok
Kötüyü düşünüp kendini strese sokma ki Bebişinide sokmayasın. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin. Bol bol dua et canım. Kimyasal düşüğünü ne zaman yapmıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…