- 17 Şubat 2016
- 76
- 60
- Konu Sahibi kaleetugcee
ik ay önceKötüyü düşünüp kendini strese sokma ki Bebişinide sokmayasın. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin. Bol bol dua et canım. Kimyasal düşüğünü ne zaman yapmıştın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ik ay önceKötüyü düşünüp kendini strese sokma ki Bebişinide sokmayasın. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin. Bol bol dua et canım. Kimyasal düşüğünü ne zaman yapmıştın
Merhaba bayanlar. Bugün heycanla artmasini bekledigim beta değerimin düştüğünü ve kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim. 1 aya kadar düşüreceğimi soyledi doktorum. Hayırlısı Allahtan. Benim size sormak istediğim şu. Kimyasal gebeliğin ardından hamile kalmak ne denli kolay ya da zor? Yardımcı olur musunuz acaba?
aynısını yaşadım inşallah değerlerin düşmez tecrübe olarak yazıorum ayaklarının altına 3 tanr yastık koy yat bebeğini kaybetmek istemiosanMerhaba arkadaşlar yeni konu açamadım buraya yazıyorum, dün adetim 1 gün geçti evde test yaptım pozitifti kan testi yaptırdım 534 yazıyor hcg de doktor kimyasal gebelik olabilir cuma tekrar gel dedi süreç nasıl oluyor?
Merhaba aynı seyleri yasamıs gibiyiz bende gecen ay aset günümde ögrendim 28 4 gün sonra 160 4 gün sonra 360 snra kahvr lekeler sonra kanama ile 3 4 günde 8e düşmüştü birdaha baktırmadım bu ay daha adetime 6 gün varken kasıgımda bıcak saplamaları hisetim test yaptım silik cizgi 2 gün sonra tekrar ettim baya koyulaşmıstı cizgi bende adet rahimden 1 hafta gecmeden doktora gitmiycem cünki cidden bu değerler psikoloji bozuyor siz sanırım kontrole gittiniz nasıl gecti acabaK kaleetugcee Canım acikcasi burdaki bazi konulari ve yorumlari okuma derim sana cunku etkileniyor insan ister istemez
Oncelikle kimyasal bi gebelik yasiyorsan o döllenmede bi sorun vardir ki kimyasal gebelik olmustur bu düsük degildir düsukle.karistirmamak lazim duzgun dollenememistir tutunacak ortam olusmamistir ve sagliksiz bi sey degildir ilk gebeliklerin yuzde 70 i boyledir erken.beta hcg baktirinca fark edilir olmus
Ben de gecen ay adete 6 gun kala baktirdim 19 du 2 gun sonra 9 ve adet gunu adetimi oldum.baktirmasam bilmeyevektim
Bu ay ise adetim 3 gun gecmisken beta hcg 481 idi daha da baktirmadim yok deger duser.degerler.yok.duzgun katlaniyor mu ki diye burdaki yorumlar psikolojimi bzodu baktirmadim adetim de 10 gun gecti yarin doktora gidecegim bakalim demem o ki cok takilma kimyasal demek gebe kalabiliyorsun demek rahat ol kalirsin gebe İnsallah
Merhaba aynı seyleri yasamıs gibiyiz bende gecen ay aset günümde ögrendim 28 4 gün sonra 160 4 gün sonra 360 snra kahvr lekeler sonra kanama ile 3 4 günde 8e düşmüştü birdaha baktırmadım bu ay daha adetime 6 gün varken kasıgımda bıcak saplamaları hisetim test yaptım silik cizgi 2 gün sonra tekrar ettim baya koyulaşmıstı cizgi bende adet rahimden 1 hafta gecmeden doktora gitmiycem cünki cidden bu değerler psikoloji bozuyor siz sanırım kontrole gittiniz nasıl gecti acaba
Bende bugün yaptırdım beta hcg 206 cıktı adete 3 gün var şimdi bende bir hafta kadar bekliycem sonra direk doktora gidicem değer meğer takip etmicem cidden psikolojiyi bozuyor inşallah benimkide gözükür senin beveginde sağlıkla gelirAynen deger takibi psikolojimi bozdu benim ben tek deger beta hcg gordum sonra da bekledim gittim canim çok şukur kese gorüldü haftaya bir daba cagirdi Insallah her sey yolunda gider darisi basina
Bende bugün yaptırdım beta hcg 206 cıktı adete 3 gün var şimdi bende bir hafta kadar bekliycem sonra direk doktora gidicem değer meğer takip etmicem cidden psikolojiyi bozuyor inşallah benimkide gözükür senin beveginde sağlıkla gelir
Valla doğru ama değil psikolojimizde önemli o stresi yasamayı istemiyorum eger bebeğim dünyaya gelecegim diyor ise gelicek ve haftaya kendini inşallah göstericek şimdi bekleme zamanı sende lütfen gelişmelerden haberdar et inşallah hayırla sağlıkla doğar bebişlerimiz
Benimde sekizdi... Banada öyle dedi doktor . Rabbim hayırlısiyla gönlümüze gore versin inşallah.Neden olduğu belli değil yani doktor bana bebekte sıkıntı vardır düşmüştür dedi, çok kafaya takmamak lazım. Benim ilk değerim 7.49du ama adetime çok vardı.