Popüler Konu Kimyasal Gebelik Yaşayanlar

arkadaslar benim yumurtlamadan bir kac gun sonra degerim 17 ve 34 arası değişti şu an önce 17 ama bir türlü 0 lanmıyor deger. sizin ne zmn sıfırlandı evdeki testlerdede pozitif çıkıyor 10 gündür.
Bende de sıfırlanması baya sürmüştü.

Anne adayları size bir sorum olacak 4 gün önce beta HCG degerim 70 di 2 gün sonra 156 ya cikdi degerim . Biraz korkuyorum dış gebelik yada kese boş olabilirmi ? İlk gebeligim

Canim bayagi gecmis ustunden ama umarim gorup cevap yazarsin. Bence kimyasal gebelik geciriyorum. Ilk hamileligim hemde. Normal adet gunumde kahve rengi lekelenme basladi iki gun sonrada kanamam. Kanammin oldugu gece muthis bi agrim oldu. 3. Gunu doktora gittim. Beta 14.9 cikti. Iki gun sonra 26 iki gun sonra 48 cikti. Kanamam adet suremde bitti. Bittiten 4 gun sonra kanamam oldu. Doktor kanaman olursa test yaptir dedi. 15 cikti bu defa. Ama kanamam olmadi sonrasinda hafif kahve rengi leke daha sonrada kanli akinti gelmeye basladi. Doktorum adet gibi bir kanamam olacagini soylemisti. Kahverengi leke olunca korkmaya basladim. Var mi bi fikrin. Normal mi bu

Kızlar selam. Kimyasal gebelikte düşük ne zaman olur? Yani eğer hamileysem 10 günlük hamileyimdir. Dün reglimden 1 hafta önce değişik bir ara kanama yaşadım. Pembe-kahverengi gibiydi. Sizce düşük olabilir mi? Bu kadar çabuk olur mu? Bir de kanamanın yoğunluğu nasıl olur?

Merhabalar, uzun zamandır burada yazılanları okuyorum...bu ay başıma cok ilginc seyler geldi. pko hastasıyım adet duzensizligi vs. Doktorum 2 ay önce klomen basladı bana. Ama detimin 10 günündeydim yumurtalığım olustu fakat 30 mm civarıydı igne vermeden ilişki onerdi gebe kalamadım...ikinci da adetimin 3.günü basladım lomene ve bu kez catlatma ignesi yapıldı yumurtalıklarım yaklaşık 22 mm iken..iliki önerilen tarihten 2 hafta sonra hastalandım ama ilk iki gün kanamam oldu 3 ve 4. gunde kahverengi lekenlenmem. Buarada sacımıda boyattım Doktorum klomeni bırakıp adetin 5.günü femara kullanmamı soledi bende basladım yalnız femara kullandıgım 4. günde bir tuhaflık hissettim gebelik testi aldım. Pozitif cıktı...kan testi yaptırdım 92 cıktı doktorum gebesin dedi...emarayı kes hemen progestan kullan dedi...femara kullandım diye korktum ama doktor olmayacagını soyledi.....ertesi gün tekrar beta hcgme baktırdım birde ne göreyim 81 olmus degerim...doktorum düsük yapıyorsun dedi..ama sanırım bu kimyasal gebelik bundan 1 yıl oncede degerim 10 olup oradan 5e düsmüştü fakat ozaman adetim gecikmemişti...neyse doktorum bugün muayene yaptı...bazı testler istedi...ama moralim acayip bozuk...cunku bu durum pko dan olmayabilir dedi...sana tüp bebek yapılır dedi...yani daha 2 kez klomen kullandım. bu karar için erken değilmi...belkde bebeğim femara ve sac boyası vs zarar verdi ondan düstü...bana yardım edinnnnnn

Bu süreç normal kese oluşmadan kanaman olduğu için çok endişe etmene gerek yok.
Yalnız hormon kanda sıfırlanana kadar kontrol ettirmen lazım.
Eger kanaman tam olmazsa sogan kürü işe yarıyor. Tecrübe edilmiştir.

sebebiumut bir şeyler soracağım size. İlk sayfadaki yazdıklarınızı okudum. Bende eylul basinda 5 haftalik dusuk yaptim. Kan degerim 4. Haftada 2200dü.. dusuk yaptigim siralar ne kdr oldugunu bilmiyorum ama.. kan degerinin sifirlanmasi bayagi uzun surebiliyor anlasilan.. ben ayni zamanda yumurta takibi icin ateş olcenlerdenim.. ve dusuk uzerinden 45 gun gecti ve hala ne yumurtlama var ne de regl geldi.. gecikebildigini biliyorum ama bu kadar gecikmesi de endişe verici.. normalde yumurtlamam24-30 arasi gunlerde oluyor.. ama onun üzerinden bile cok gecti. Sali gunu randevum var doktora gidecegim.. ama bu kdr arastirmaya sizin de fikrinizi almak isterim kan degeri yavas dustu de ondan mi bu kdr uzun surdu acaba?

Cnm bnm degerimde 2000 lerden dusmustu 33 gun snra regl olmustum doktorum gecikebilcegini soylemisti ama 40 gunde olmazsan tekrar gel demisti seninki baya uzun surmus insallah gittiginde hayirli haberler alirsin

Ben 2 kimyasaldan sonra cok sukur hamileyim rabbim kucagima almayi nasup etsin isteyen herkese nasip etsin umut olsun diye sizlerle paylasmak istedim
Öncelikle tebrik ederim ömrü uzun olsun evladınızın. Aşılama döneminde letrasan veya menogol kullandınız mı

Hic merak etmeyin kimyasal gebelikten sonra hamile kaliniyor bende yasadim ve korunma mistik bile bol bol dua edin arkadaşlar

Merhaba.
Uzun zamandir hic yazilmamis ama belki bi gun uzuntulu biri burayi okur diye yaziyorum.
Mayis2016'da kimyasal gebelik yasadim. Ilk test sonucum hcg 25ti. Doktor sevinme simdilik dur bakalim dusuk cikti degerin dedi. Tabii insan yinede hamileyim havasina giriyor. Iki gun sonra testi tekrarladigim zaman hcg 12ye dusmustu. Dr bi kac gun sonra dusuk yapicaksin, korkma, calismalara devam kesin bi daha ki ay hamile kalmis olucaksin dedi. O zaman cok arastirdim. Kimyasal gebelik o kadar kotu bisey degil. Aslinda cogu kadin gec regl oldum saniyor ama aslinda kimyasal gebelik geciyor. En azindan kurtaja gerek kalmadan dogal yolla dusuk yapilabiliyo. Fln fln okudukca arastirdikca kendi durumumun o kadar kotu olmadigina inandim Yani demekki vucudum hamile kalmaya musaitmis diye dusundum. Sonrasinda hemen ardindan sat 4haziran2016:))
Demem o ki; Allah istedigine istedigi zaman bebek veriyor. Uzulmeyin. Dua edin. Her serde bi hayir gormek gerekiyor.
Allahm herkesin yardimcisi olsun.

Merhaba Kızlar,
Bu ay ovulasyon günüm ve öncesinde eşimle ilişkiye girdik. Bu ay her zamanki adet öncesi dönemden farklı belirtiler yaşadım ve çok önceden başlayan göğüs ağrıları ve şişkinlikleri oldu vs. . Tahmini DPO 9 veya 10 da idrarda test yaptım silik çizgi çıktı, normalde adet gecikmesi olmadan kan testi yaptırmayı düşünmüyordum ama silik çizgi çıkınca hemen gittim kan testi yaptırdım, sonuç negatifti. Bir sonraki günlerde farklı 3 marka ile idrarda gebelik testi yaptım ve hepsinde de yine silik çizgiler gördüm. Şaşırdım. Şu an beklenen adet günümdeyim. Dün gebelik testleri yaptım negatifti, ancak bu sabah yine silik çizgi göründü =(
Dün kahvereengi lekelenmem geldi ve bu gün beklenen adet günümde yine kahverengi lekelenme ve hafif kanamalarım oldu. Ancak ne dün ne bu gün ateşim düştü, aksine giderek yükselen bir eğilim sergiledi. (Normalde lekelenmenin ilk günü ateşim anında düşerdi) Tüm bu yaşadıklarımın nedeni ne olbilir sizce bu ay sinirlerim alt üst oldu

Kimyasal gebelik yaşıyor olabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar aranizda benim durumumu yaşayan varsa bana yardımcı olabilir mi ? Ben şu an 8+4 günlük hamileyim. Fakat bebeğim 5+6 günlük gözüküyor. Hamileliğimin başımdan beri doktor değiştiriyorum olumlu bişeyler duymak için. Kesem yavaş büyüyor ve şuan 1.5 mm içinde yol sac kesesi görüldü fakat olması gerekenden büyükmüş ve bebek görülmedi. Doktor bir hafta daha bekleyip gebeliğe eğer bebek görülmezse son vericez dedi. Şansım var mı dedim düşük ohtimal ama olabilir dedi. Benim durumumu yaşayan var mı ? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Canım ben de kimyasal gebelik geçirdim ama lekelenmem hiç olmamıştı. kişiden kişiye değişiyor sanırım.
bence kafan rahat olsun istiyorsan bi kan testi yaptır derim. çünkü kimyasal gebelik yaşıyorsan da kan testi ile 0.02 gibi 0'lı değerleri görmen gerekiyor. sağlıklı bir şekilde vücuttan atabilmen için.. ben şimdi tekrar hamileyim canım. adetim bir gün geçti idrar testi yaptım silik çıktı. ertesi gün kan testi yaptırdım 89.99 çıktı. kesinlikle kan testi yaptır ve gör sonucu derim..

Canım yanıt için çok teşekkür ederim. Bu arada tebrik ederim, inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın Geçen ay reglimin ikinci günü ateşim birden düştü ve kanamam arttı. Ancak pek yaşamadığım bir şey yaşadım adetimin 3. günü büyükçe bir kan pıhtısı geldi. Eşime söyledim, kuruntu yaptığımı hamile kalmış olsa idim zaten önceden yaptırdığım kan testinde çıkması gerektiğini falan söyledi. Adet de olunca çok önemsemedim, gidip kan versem mi diye düşündüm ama vazgeçtim. Belki de bilmemek daha iyi dedim, ama kan testini erken mi yaptırmıştım, gerçekten hamile kaldım vs hala bilemiyorum. Sen kimyasal gebelikte kan testini ne zaman yaptırıp hamile olduğunu öğrenmiştin? DPO 9 veya 10 erken mi bunun için? Bu ay geçen ay yaşadığım gerilimden sonra çok da önemsemedim artık.

Canım benim ad
canım benim adetim tam 7 gün geçmişti. İlk değerim 187 çıktı iki gün sonra 55 e düştü maalesef. Lekelenme falan da olmamıştı hiç. Adetim de normalden uzun sürdü sonrasında kimyasal gebeliği bünyemden atmamla ilgili tabii. Umarım hayırlı haberler alırsın yakında canım

Bende bu üzücü olayla bu ay tanıştım malesef .. şuan adetimin 3 üncü gunundeyim ve bu olaya ek olarak tek tüpüm var diyer tüpüm bi yıl önce alındı .. adetim bittikten sonra ovulasion testiyle tekrar denicez ltfn dua edin benim içinde

Kizlar gebelik testlerim silik cikiyor yarin bidaha yapsam siliklik biraz daha belirginlesmediyse benmkide mi kimyasaldir ? Belirtim flnda yok cok nadir sol kasigima igne batiyo gibi olup geciyo o kadar

Eklentiler

• 20170227_070201-1.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 104
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…