Popüler Konu Kimyasal Gebelik Yaşayanlar

Canım benim Allah inşallah sağlıkla hayırlı bebekler nasip etsin bize. Çok zor bir durum psikolojik olarak çok yıpratıyor. Bizde bir yıldır deniyoruz ilk defa bi sonuç çıkmıştı hcg de. Kısmet değilmiş. Sağlıklı gelişimi olsa büyümeye devam ederdi bebeğin. Öyle düşün. Biz illa olsun düşmesin istiyoruz ama sağlıksız ve hayırsız olabilir de. Böyle avutmaya çalışıyorum kendimi canım. Yinede iyi yanından bakmaya çalış. Dua edicem senin için.

Sağol canımm haklısın sağlıksız olsa daha zor olurdu bebeğim için... Şimdi kanamam başladı yine kötü olup ağladım ama dediğin gibi düşünmekten başka bir çarem yok. Hayırlısı böyleymiş... Sen de iyi bir doktora görün canım iyi bir şekilde eşine ve sana baksınlar tahlildir testtir ne gerekliyse. Biz de ilk başta 6 ay bekledik çikolata kisti ameliyatımdan sonra. Olmayınca daha detaylı araştırmaya başladılar. Duan için teşekkür ederim. Tanımadığım kalplerde bile dua olmak ya da onlar için dua etmek bana huzur veriyor. Sağol canım

Kizlar herkese gecmis olsun ben de kimyasal gebelik gecirdim korunmayi biraktik 6 ay gebe kalamadim sonra doktor kontrolleri vs esimde varikosel cikti cift tarafli ve 3. derece hemen ameliyat oldu ameliyattan 2 gun sonra hamile oldugumu ogrendim hatta esim dalga gecmisti beni niye kestirdin hamilesin de diye sevincim 3 gun surdu kimyasal gebelik oldugunu ogrendim ve kanamam basladi sonrasinda doktorlar varikoselden sonra spermler 3 ay sonunda duzelir dedi ve ben kimyasal gebelikten sonra bi daha adet olmadim esim ameliyat olali daha 1 ay olmustu ve yine hamileyim simdi 5 haftalik olduk keseyi gorduk su an hersey iyi gidiyo sukur haftaya kalp atisini duycaz allah izin verirse umidinizi kaybetmeyin rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

arkadaşlar merhaba siteye yeni uye oldum bnde 2 hafta önce kimyasal geçirdim ama bnm değerlerim bayağı yüksekti 2010 olmuştu en son ama doktor kese görünmüyor haftaya filan görünür demişti daha sonra kanamam oldu ve doktora gittik değerim 1800 lere düşmüştü doktorum kese görünmediği için kendiliğine sıfırlanır dedi o hafta sürekli hastaneye gittik bu çarşamba değerim 45 e düşmüş sıfırlanınca ne yapmalıyım sizce korunmalı mıyım kafam çok karışık hastane ortamından nefret ediyorum bu hafta gitmek istemiyorum o yüzden

Bende 6 tane kimyasal gebelik geçirdim birinde kese de oluştu ama tutunamadılar çok şükür 7. Gebeliğimde aldım evladımı kucağıma

Bende 6 tane kimyasal gebelik geçirdim birinde kese de oluştu ama tutunamadılar çok şükür 7. Gebeliğimde aldım evladımı kucağıma
Geçmiş olsun öncelilkle ben bugun cok korktum iki kere dusuk yaptım ve pıhtılasmam oldugunu ogrendım suan hamıleyım ıgnemızı aksatmadan kullanıyoruz fakat cuma gunu kan tahlılı yaptırdım 1358 cıktı üç gün önce ise 1291 cıktı bu benı tedirgin etti sizce nasıl korkmalımıyım

Canm ayni hastanede mi yaptirdin ikisinide

Yeni geldik doktordan herşey yokundaymıs artıs daha fazlaymıs aslında yanındakı kucuk ok u farketmemısım doktorum bana evham yaptıgım için cok kızdı cok sukur kesemızde goruldu
ay cok sevindm saglikla kucagina alirsin insallah :))

Yeni geldik doktordan herşey yokundaymıs artıs daha fazlaymıs aslında yanındakı kucuk ok u farketmemısım doktorum bana evham yaptıgım için cok kızdı cok sukur kesemızde goruldu
ay cok sevindm saglikla kucagina alirsin insallah :))

Bu kimyasal gebelik nasıl anlaşılıyor yani düştüğünü nasıl anlıyorsunuz
Bnm kanamam olmustu doktora gittik kan degerlerim yukselmesi gerekirken dusmus ayrica degerlerim baya yuksek olmasina ragmen kese gorunmemisti yani hem kese gorunmeyip hemde degerler dusuyorsa genelde kimyasal gebelik oluo cocuk olusma asamasinda sagliksiz oldugu icin tutunamiyormus ve dusuyormus

Eşimle aramda kan uyuşmazlığı var ilk doğumumdan sonra iğne yaptırdım kimyasal gebelik yaşamışsam ve bunu bilmiyorsam ya da anlamamışsam tekrar iğne olmam gerekir mi

Eşimle aramda kan uyuşmazlığı var ilk doğumumdan sonra iğne yaptırdım kimyasal gebelik yaşamışsam ve bunu bilmiyorsam ya da anlamamışsam tekrar iğne olmam gerekir mi
onu tam olarak bilmiyorum ama kimyasalı tam bir gebelik bile saymıyolar amaa yinede doktorlar daha iyi bilir

Bilgilendirici bir yazı olmuş. Bende 4.hafta içinde kaybettim kese göründü ancak bebek görünmedi. Doktor kimyasal gebelik olduğunu söyledi. 3 ay ara verip tekrar hamile kaldım bu defada 17 haftalık bebeğimi amniyotik sıvının gelmesiyle kaybettim.şimdi testler yaptırmak için bayram sonunu bekliyorum. kimyasal gebelikte olsa düşük kategorisine giriyor. Ama ilk düşükte gerekli araştırmalar yapılmıyor. 2.gebeliğimin sonlanması beni manevi olarak çok yıprattı. Tavsiyem gerekli kontrolleri yapmadan 2.gebeliğe hazırlık yapmayın.

Utrason muayenesinde bebek görünmüyor. Kalp atışlarını duymuyorsunuz haliyle. Kanda varlığı var ancak kendisi yok öyle düşünün. Ben adet ağrısından biraz daha yoğun özellikle lasık ve bel bölgesinde şiddetini artıran 2 saate yakın süren bir sancıyla kaybetmiştim.ama doktorum düşük tehdidi olduğunu ilk başta söylemişti zaten. Pogesteron kullanmama rağmen kaybettim.

arkadaslar benim yumurtlamadan bir kac gun sonra degerim 17 ve 34 arası değişti şu an önce 17 ama bir türlü 0 lanmıyor deger. sizin ne zmn sıfırlandı evdeki testlerdede pozitif çıkıyor 10 gündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…