- 23 Mayıs 2010
- 1.094
- 1.810
-
- Konu Sahibi sebebiumut
Çok zor biliyorum ama hayırlısı böyleymiş demek ki... Aslında şu anda sana böyle yazarken bazen kendime bile böyle demek de zorlandığımı farkediyorum. Tüp bebekle hamile kaldım şuan 6. haftamın içinde olacaktım ama kan değerlerim güzel giderken bir kanamayla beraber düşmeye başladı... Cuma günü kontrolüm var inşallah kürtaja gerek kalmazkimyasaldan sonra hamile kalan çok kişiyi duydum canım seninde öyle olur inşallah. Benim tedavi gerektiren bir durumum olduğu için biraz farklı oldu tabii... Güzel haberleri alıp bebeklerimizi kucağımıza almamız dileğiyle
Sağol canımm haklısın sağlıksız olsa daha zor olurdu bebeğim için... Şimdi kanamam başladı yine kötü olup ağladım ama dediğin gibi düşünmekten başka bir çarem yok. Hayırlısı böyleymiş... Sen de iyi bir doktora görün canım iyi bir şekilde eşine ve sana baksınlar tahlildir testtir ne gerekliyse. Biz de ilk başta 6 ay bekledik çikolata kisti ameliyatımdan sonra. Olmayınca daha detaylı araştırmaya başladılar. Duan için teşekkür ederim. Tanımadığım kalplerde bile dua olmak ya da onlar için dua etmek bana huzur veriyor. Sağol canımCanım benim Allah inşallah sağlıkla hayırlı bebekler nasip etsin bize. Çok zor bir durum psikolojik olarak çok yıpratıyor. Bizde bir yıldır deniyoruz ilk defa bi sonuç çıkmıştı hcg de. Kısmet değilmiş. Sağlıklı gelişimi olsa büyümeye devam ederdi bebeğin. Öyle düşün. Biz illa olsun düşmesin istiyoruz ama sağlıksız ve hayırsız olabilir de. Böyle avutmaya çalışıyorum kendimi canım. Yinede iyi yanından bakmaya çalış. Dua edicem senin için.
yazdıgınızın uzerinden cok gecmiş doktor ısmı alabılır mıyım o hastanelerde iyi oldugunu dusundugunuzBen çapa, bezmialem valide sultan ve birde özel bir kliniğe gidiyorum. Farklı uzmanlık alanları ilgileniyor. Teşekkür ederim.
Geçmiş olsun öncelilkle ben bugun cok korktum iki kere dusuk yaptım ve pıhtılasmam oldugunu ogrendım suan hamıleyım ıgnemızı aksatmadan kullanıyoruz fakat cuma gunu kan tahlılı yaptırdım 1358 cıktı üç gün önce ise 1291 cıktı bu benı tedirgin etti sizce nasıl korkmalımıyımBende 6 tane kimyasal gebelik geçirdim birinde kese de oluştu ama tutunamadılar çok şükür 7. Gebeliğimde aldım evladımı kucağıma
Canm ayni hastanede mi yaptirdin ikisinideGeçmiş olsun öncelilkle ben bugun cok korktum iki kere dusuk yaptım ve pıhtılasmam oldugunu ogrendım suan hamıleyım ıgnemızı aksatmadan kullanıyoruz fakat cuma gunu kan tahlılı yaptırdım 1358 cıktı üç gün önce ise 1291 cıktı bu benı tedirgin etti sizce nasıl korkmalımıyım
Yeni geldik doktordan herşey yokundaymıs artıs daha fazlaymıs aslında yanındakı kucuk ok u farketmemısım doktorum bana evham yaptıgım için cok kızdı cok sukur kesemızde gorulduAz artmis gibi geldi bna
doktorun ne dedi
ay cok sevindm saglikla kucagina alirsin insallah :))Yeni geldik doktordan herşey yokundaymıs artıs daha fazlaymıs aslında yanındakı kucuk ok u farketmemısım doktorum bana evham yaptıgım için cok kızdı cok sukur kesemızde goruldu
ay cok sevindm saglikla kucagina alirsin insallah :))Yeni geldik doktordan herşey yokundaymıs artıs daha fazlaymıs aslında yanındakı kucuk ok u farketmemısım doktorum bana evham yaptıgım için cok kızdı cok sukur kesemızde goruldu
Cok tesekkurler :))ay cok sevindm saglikla kucagina alirsin insallah :))
Bnm kanamam olmustu doktora gittik kan degerlerim yukselmesi gerekirken dusmus ayrica degerlerim baya yuksek olmasina ragmen kese gorunmemisti yani hem kese gorunmeyip hemde degerler dusuyorsa genelde kimyasal gebelik oluo cocuk olusma asamasinda sagliksiz oldugu icin tutunamiyormus ve dusuyormusBu kimyasal gebelik nasıl anlaşılıyor yani düştüğünü nasıl anlıyorsunuz
Eşimle aramda kan uyuşmazlığı var ilk doğumumdan sonra iğne yaptırdım kimyasal gebelik yaşamışsam ve bunu bilmiyorsam ya da anlamamışsam tekrar iğne olmam gerekir miBnm kanamam olmustu doktora gittik kan degerlerim yukselmesi gerekirken dusmus ayrica degerlerim baya yuksek olmasina ragmen kese gorunmemisti yani hem kese gorunmeyip hemde degerler dusuyorsa genelde kimyasal gebelik oluo cocuk olusma asamasinda sagliksiz oldugu icin tutunamiyormus ve dusuyormus
onu tam olarak bilmiyorum ama kimyasalı tam bir gebelik bile saymıyolar amaa yinede doktorlar daha iyi bilirEşimle aramda kan uyuşmazlığı var ilk doğumumdan sonra iğne yaptırdım kimyasal gebelik yaşamışsam ve bunu bilmiyorsam ya da anlamamışsam tekrar iğne olmam gerekir mi
Utrason muayenesinde bebek görünmüyor. Kalp atışlarını duymuyorsunuz haliyle. Kanda varlığı var ancak kendisi yok öyle düşünün. Ben adet ağrısından biraz daha yoğun özellikle lasık ve bel bölgesinde şiddetini artıran 2 saate yakın süren bir sancıyla kaybetmiştim.ama doktorum düşük tehdidi olduğunu ilk başta söylemişti zaten. Pogesteron kullanmama rağmen kaybettim.Bnm kanamam olmustu doktora gittik kan degerlerim yukselmesi gerekirken dusmus ayrica degerlerim baya yuksek olmasina ragmen kese gorunmemisti yani hem kese gorunmeyip hemde degerler dusuyorsa genelde kimyasal gebelik oluo cocuk olusma asamasinda sagliksiz oldugu icin tutunamiyormus ve dusuyormus