- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
-
- Konu Sahibi sebebiumut
Ogrendim kiz hamileymisim dr a gidiyorum birazdanadetin 1 gün geçe yap bence tekrar. yine silik çıkarsa kan testi yaptır en net ordan öğrenebilirsin. içinde şüphe kalmaz net olarak öğrenirsin, hayırlı haberlerle gel inş :)
yaa çok sevindim hadi hayırlısı olsun. iki günde bir kan testi ister senden sağlıklı takip edebilmek için :)Ogrendim kiz hamileymisim dr a gidiyorum birazdan
Alttan muayene etmek istemez dimi? 10 11 gunluk bebek suan 16.6 cikti dun aksam snce degerm nrmalmi ? Sat a gore 4 haftalk oluyoyaa çok sevindim hadi hayırlısı olsun. iki günde bir kan testi ister senden sağlıklı takip edebilmek için :)
alttan muayene etmez canım şuan değer çok az, 1500e gelince alttan muayene ile keseyi ancak görebilir. şuan senden iki günde bir beta ister sadece ve folik asit verir :)Alttan muayene etmek istemez dimi? 10 11 gunluk bebek suan 16.6 cikti dun aksam snce degerm nrmalmi ? Sat a gore 4 haftalk oluyo
Kanla atılmasını diliyorum ama kanamam bugün 4. Gün ve çok azaldı,kanama olmadan Bera hcg düşer mi?
Aminn sağol Canım.değerlerime baktırıyorum 2 gün sonra 90,6 gün sonra da 19 oldu bundan sonra kürtaj olmaz heralde,umarım,yarın doktora gidicem bakalım inşallah sıkıntı yoktur.Oncelikle gecmis olsun canim
Kandaki deger dusup sifirlaninca adet olur kanamayla atarsin eger kimyasalsa.
Degeri takiplemek icin kan testi yaptirabilirsin sifirlandigindan emin olursun boylece. Kanaman geldigine gore buyuk ihtimalle dusmustur zaten. Dis gebelik bos gebelik vs allah korusun olmadikca sorun yok korkma icin rahat olsun dersen doktora gozukebilisin usg muayenede varsa bir sorun gorunur.
Allah birdaha yasatmasin..
Ben test cubuklarindan anlamıştım koyulasmadi hic ve artık görmemeye başladım ikinci cizgiyiBu kimyasal gebeliğin belirtileri var mı düşmeden önce anlaşılabilir mı yani
İdrar testi yaptım silik çizgi belirdi. Hemen kan vedim 23,27 çıktı.