- 8 Eylül 2015
- 1.710
- 1.402
- 35
-
- Konu Sahibi sebebiumut
Canm doktora gittikten snra yaz dr ne dedi ne gibi onlemler alıcak brbirimize haber edelim faydası olur.Çok teşekkür ederim canım. İnşallah hayırlısı ile güzel haberler paylaşırız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Beklemek, her ay umutlanmak çok zor. Yaşamayan bilemez, anlayamaz malesef. Allahım hayırlısı ile sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Canm doktora gittikten snra yaz dr ne dedi ne gibi onlemler alıcak brbirimize haber edelim faydası olur.
Ins guzel haberlerimizi paylaşmak nasip olur.
Olsun canım çok geç bir yaş değil inş hayırlı zaman da bekletmeden yavrun gelir :)Tabiki paylaşırım. Benim doktorum temmuz başında bize artık daha fazla vakit kaybetmeyin tüp bebek tedavisine geçin bence demişti. Yaş 36 olunca :) Biz şansımızı denemek istedik. Bayramdan sonra başlayacaktık. Fakat bu olay oldu. Doktorum aslında olumlu tarafından bakalım bu kendiliğinden hamile kalabildiğini gösteriyor dedi. Bense artık ne düşüneceğimi şaşırdım. Bakalım hayırlısı. Gelişmeleri paylaşırım. Dilerim güzel gelişmeler paylaşalım.
Bende 6 tane kimyasal gebelik geçirdim birinde kese de oluştu ama tutunamadılar çok şükür 7. Gebeliğimde aldım evladımı kucağıma
Hadi yaa. İğne ve coraspinde fayda etmiyor mu :-( çok üzüldüm benim de iki kimyasal. Zaten zor hamile kalıyorum. Genetik test yaptırdınmı canımPeki bu sürede test ya da bi tedavi uyguladınız mı
Benim de 3 kimyasal gebeliğim oldu 2 tanesi ardarda 4 -5 haftalıkken en sonuncusu bunlardan bir ay sonra 6 haftalıkken gitti hemde corasprin ve iğne kullanmama rağmen şuan ne yapacağımı bilmiyorum
Hadi yaa. İğne ve coraspinde fayda etmiyor mu :-( çok üzüldüm benim de iki kimyasal. Zaten zor hamile kalıyorum. Genetik test yaptırdınmı canım
Geçmiş olsun canım,sigarayı braksan tabi ki de iyi olur ama ben içmediğim halde iki kere kmyasal yaşadım çok zor bde benm öncesnde de iki kaybım daha var yedi aylık ve dokuz haftalık hala da uğraşıyorumBende an itibariyle düşük yaşıyorum kimyasal gebelik.adetim in ilk günü değerim 16 çıktı 2 gün sonra 68 3 gün sonra 158 cıktı ve bugün 100 e düştü. Bende sigara kullanıyorum ondan mi oldu acaba of ya bu laneti nasıl birakcam ben ya( hamileliğini öğrenince günde 5 i geçmedim ama öncesinde 1 pakete kadar içiyordum
Canım üzüldüm senin için de ama rabbimden gelen birşey napalim başka göz üstüne diyoruz. Amin canım rabbim hepimize nasip etsin.dedigin givi işte sigara belki bahane yani nasip olmayınca herşey bahaneGeçmiş olsun canım,sigarayı braksan tabi ki de iyi olur ama ben içmediğim halde iki kere kmyasal yaşadım çok zor bde benm öncesnde de iki kaybım daha var yedi aylık ve dokuz haftalık hala da uğraşıyorumbebeğim olsun dye Rabbim bu yolda olan herkese inş yardımcı olsun tez vakitte sağlıklı evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin
Canim butun beta hcg testlerini ayni hastanedemi yaptirdin aslinda gidisati iyi gorunuyomus snradan dusmusBende an itibariyle düşük yaşıyorum kimyasal gebelik.adetim in ilk günü değerim 16 çıktı 2 gün sonra 68 3 gün sonra 158 cıktı ve bugün 100 e düştü. Bende sigara kullanıyorum ondan mi oldu acaba of ya bu laneti nasıl birakcam ben ya( hamileliğini öğrenince günde 5 i geçmedim ama öncesinde 1 pakete kadar içiyordum
Canım kan pıhtılaşması mi var sende . Araştırdılar mi neden oluyor düşükler. Benim de 3 kimyasalGeçmiş olsun canım,sigarayı braksan tabi ki de iyi olur ama ben içmediğim halde iki kere kmyasal yaşadım çok zor bde benm öncesnde de iki kaybım daha var yedi aylık ve dokuz haftalık hala da uğraşıyorumbebeğim olsun dye Rabbim bu yolda olan herkese inş yardımcı olsun tez vakitte sağlıklı evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin
aynı hastane de yaptırdım canım evet doktor da iyi gidiyor demişti sonra 158 den sonraki değer için 2 gün sonra gittim 450 felan olması lazim dedi kan sonucu çıktı 100 e düşmüş şimdi kanama başladı ama çok garip çamur gibi birşey normal kanama da değilCanim butun beta hcg testlerini ayni hastanedemi yaptirdin aslinda gidisati iyi gorunuyomus snradan dusmus
Evet canım kan pıhtılaşma sorunum var en son eylülde tekrr kimyasal geçirdim(kan sulandırı iğne ve coraspin kullnmama rağmen)kromozomlara da bakıldı bşey çkmadı çok şükr artk anlamıyorm ne varCanım kan pıhtılaşması mi var sende . Araştırdılar mi neden oluyor düşükler. Benim de 3 kimyasal
Merhaba canım bende iki kez kmyasal gebelk yaşadım benm değerlerim de hep düşme olmuştu ama senn gbi olanı da okudum dye hatırlıyorum inş dış gebelk değildir, tekrr baktırdığnda bize de haber ver geçmiş olsn cnmAdetim gecikti. Zaten polikistik overden dolayı düzenli gelmez. Kırmızı değil pembeydi rengi ve çok azdı. 3. Gün kan testi yaptı doktor. 17 çıktı. 4 gün sonra 56 çıktı. Doktor 2 gün sonra tekrar edelim ama büyük ihtimalle sağlıklı bir gebelik değil diyor. Kimyasal gebelik mi dış gebelik mi sizce?6 gündür pembe kahverengi akıntı var.
Sağol canım. Dış gebelik değildir inşallah. 11 ay önce 21 haftalık oğlumu kaybettim. Allah beterinden saklasın. Haber veririm.Merhaba canım bende iki kez kmyasal gebelk yaşadım benm değerlerim de hep düşme olmuştu ama senn gbi olanı da okudum dye hatırlıyorum inş dış gebelk değildir, tekrr baktırdığnda bize de haber ver geçmiş olsn cnm
Başın sağolsun geçmiş olsun cnm çok kötü bilirimSağol canım. Dış gebelik değildir inşallah. 11 ay önce 21 haftalık oğlumu kaybettim. Allah beterinden saklasın. Haber veririm.