Popüler Konu Kimyasal Gebelik Yaşayanlar

Rahat tut içini bu değerlere kadar yükselmiş ne güzel. Yumurtlamadan sonraki kaçıncı gün biliyor musun ? Yada kaç günün geçti ?

Gunum gecmedi ki benim hep erkenden cikiyodu iki gun once yaptim test pozitif dun yaptim pozitif bugun hasta olmam gerekiyodu olmayinca kan verdim doktorda cikmisti soramadim sadece 516.40 gorunce icim rhatladi biraz

Gunum gecmedi ki benim hep erkenden cikiyodu iki gun once yaptim test pozitif dun yaptim pozitif bugun hasta olmam gerekiyodu olmayinca kan verdim doktorda cikmisti soramadim sadece 516.40 gorunce icim rhatladi biraz
Oo baya yüksek o zaman erken yumurtladın kimyasal sonrası ne güzel olmuş. Rabbim sana bağışlasın yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Arkadaslar ltfn cvp verin birsey srcm ne olur birsyler diyinde icim rahtasn bn w1 yaindayim 4 dusuk yasadm ama keseler girundu hel ama 2 aylik olup hap dusuyrdu 8 ay icnda 4 düşük doktora gittim potein s dusuklugu var dedi test yapip ve simdi bu durmu yasana arkadaslar varsa ltfn bir cvp verdin 8aydir hamile kalaniurm2 ark hicmi hamile kLamicm

Canım.nü kadar çok olması normal değil elbet ama grbr kalabildiğin sürece unut var elbet. Sebebi araştırıldi mi genetik olabilir.

Ben de kimyasal gebelik yasadim.
Kanamanin ikinci gunundeyim.
Doktora yarin gidecegim.
Bakalim bundan sonra ne olacak...

Merhaba arkadaşlar 2 gün önce kimyasal gebelik geçirdim bugün doktora muayene oldum ve 3 ay boyunca adetten sonraki 14.15 ve 16. Gününde birlikte olmamızı söyledi eğer 3.ayın sonunda gebe kalmazsam aşılama deneyeceğiz dedi...fakat bunun öncesinde ne hsg istedi ne de yumurta çatlatma iğneleri ve ilaçlarından bahsetti...bunları sorduğumda "ukala" damgası yerim diye ağzımı açamadım..sizce doktorumu değiştirmeli miyim?

kızlar birşey soracağım eşler arası kan uyusmazlıgı varsa düşük bile olsa (kimyasal da dahil) iğne vurulması şartmış 2.gebelik için sağlıklı olması için.. peki ya farketmeden kimyasal gebelik geçirdiysek?????

Arkadaslar hcg değeri 8,49 çıktı adetimi 4 gün gecikti. Dr kimyasal gebelik olabilir dedi. Biraz kanama var ama adet gibi de değil. Ne yapacağımı şaşırdım

Arkadaslar hcg değeri 8,49 çıktı adetimi 4 gün gecikti. Dr kimyasal gebelik olabilir dedi. Biraz kanama var ama adet gibi de değil. Ne yapacağımı şaşırdım
Geçmiş olsun canım 2 gün sonraya tekrar test istemedi sanırım. Eğer kanaman aynı şekilde devam ederse bi daha git bir görün doktora canım. Ben de iki defa kimyasal gebelik yaşadım adetle beraber atıyorsun

Geçmiş olsun canım 2 gün sonraya tekrar test istemedi sanırım. Eğer kanaman aynı şekilde devam ederse bi daha git bir görün doktora canım. Ben de iki defa kimyasal gebelik yaşadım adetle beraber atıyorsun

Kanama bittikten sonra gidecem tekrar. Çok sevinmiştim testte çıkınca nasip değilmiş. Kimyasaldan sonra oldu mu sende canım hamilelik? Bazıları daha kolay oluyo diye yazmış.

Kanama bittikten sonra gidecem tekrar. Çok sevinmiştim testte çıkınca nasip değilmiş. Kimyasaldan sonra oldu mu sende canım hamilelik? Bazıları daha kolay oluyo diye yazmış.
Çok zor biliyorum ama hayırlısı böyleymiş demek ki... Aslında şu anda sana böyle yazarken bazen kendime bile böyle demek de zorlandığımı farkediyorum. Tüp bebekle hamile kaldım şuan 6. haftamın içinde olacaktım ama kan değerlerim güzel giderken bir kanamayla beraber düşmeye başladı... Cuma günü kontrolüm var inşallah kürtaja gerek kalmaz kimyasaldan sonra hamile kalan çok kişiyi duydum canım seninde öyle olur inşallah. Benim tedavi gerektiren bir durumum olduğu için biraz farklı oldu tabii... Güzel haberleri alıp bebeklerimizi kucağımıza almamız dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…