- 23 Mayıs 2010
- 1.094
- 1.810
- Konu Sahibi sebebiumut
Çok zor biliyorum ama hayırlısı böyleymiş demek ki... Aslında şu anda sana böyle yazarken bazen kendime bile böyle demek de zorlandığımı farkediyorum. Tüp bebekle hamile kaldım şuan 6. haftamın içinde olacaktım ama kan değerlerim güzel giderken bir kanamayla beraber düşmeye başladı... Cuma günü kontrolüm var inşallah kürtaja gerek kalmaz kimyasaldan sonra hamile kalan çok kişiyi duydum canım seninde öyle olur inşallah. Benim tedavi gerektiren bir durumum olduğu için biraz farklı oldu tabii... Güzel haberleri alıp bebeklerimizi kucağımıza almamız dileğiyle
Canım benim Allah inşallah sağlıkla hayırlı bebekler nasip etsin bize. Çok zor bir durum psikolojik olarak çok yıpratıyor. Bizde bir yıldır deniyoruz ilk defa bi sonuç çıkmıştı hcg de. Kısmet değilmiş. Sağlıklı gelişimi olsa büyümeye devam ederdi bebeğin. Öyle düşün. Biz illa olsun düşmesin istiyoruz ama sağlıksız ve hayırsız olabilir de. Böyle avutmaya çalışıyorum kendimi canım. Yinede iyi yanından bakmaya çalış. Dua edicem senin için.