Popüler Konu Kimyasal Gebelik Yaşayanlar

Alttan muayene etmek istemez dimi? 10 11 gunluk bebek suan 16.6 cikti dun aksam snce degerm nrmalmi ? Sat a gore 4 haftalk oluyo
alttan muayene etmez canım şuan değer çok az, 1500e gelince alttan muayene ile keseyi ancak görebilir. şuan senden iki günde bir beta ister sadece ve folik asit verir :)

Kızlar ben adet günümden 15 gün sonra düşük yaşıyorum,kimyasalda süre daha mı kısa oluyor benimki de kimyasal gebelik mi oluyor bilemedim

Kanla atılmasını diliyorum ama kanamam bugün 4. Gün ve çok azaldı,kanama olmadan Bera hcg düşer mi?

Oncelikle gecmis olsun canim
Kandaki deger dusup sifirlaninca adet olur kanamayla atarsin eger kimyasalsa.
Degeri takiplemek icin kan testi yaptirabilirsin sifirlandigindan emin olursun boylece. Kanaman geldigine gore buyuk ihtimalle dusmustur zaten. Dis gebelik bos gebelik vs allah korusun olmadikca sorun yok korkma icin rahat olsun dersen doktora gozukebilisin usg muayenede varsa bir sorun gorunur.
Allah birdaha yasatmasin..

Oncelikle gecmis olsun canim
Kandaki deger dusup sifirlaninca adet olur kanamayla atarsin eger kimyasalsa.
Degeri takiplemek icin kan testi yaptirabilirsin sifirlandigindan emin olursun boylece. Kanaman geldigine gore buyuk ihtimalle dusmustur zaten. Dis gebelik bos gebelik vs allah korusun olmadikca sorun yok korkma icin rahat olsun dersen doktora gozukebilisin usg muayenede varsa bir sorun gorunur.
Allah birdaha yasatmasin..
Aminn sağol Canım.değerlerime baktırıyorum 2 gün sonra 90,6 gün sonra da 19 oldu bundan sonra kürtaj olmaz heralde,umarım,yarın doktora gidicem bakalım inşallah sıkıntı yoktur.

Kimyasal gecireli 2 ay oldu bu ay yeniden deneyecegiz kimyasal yasayanlar sonraki hamilelik surecinde ne yediniz ne ictiniz nelere dikkat ettiniz ?

Kızlar ben dün test yaptırmıştım sağlık ocaginda değerim sıfırlanmış gözüküyor 26. Sında 21.7 cikmistı onu başka biryerde yaptırmıştım ya yanlış olabilirmi bu kadar erken sifirlanirmi ve 2 gun oldu gecikeli şimdiye kananmamin başlamış olması gerekmiyormu

Arkadaşlar merhaba, bugün kan testi yaptırdım sonuç 23,27 çıktı. Doktor ner bir şey diyemem perşembe test yapıcam yeniden artarsa bu değer sorun yok. Yoksa kimyasal dedi. Endişelendirdi beni. Son adet tarihim 13 mayıs.

Merhabalar, düşük yapalı 3 ay geçmiş. 2 kere regl oldum. Regl me 6 gün varken idrar testi yaptım silik 2. Çizgi cikti. Suan reglime 3 gun var. Her gün birr tane test yaptım. Hep o silik çizgiyi gördüm. Acaba bchg düşmemiş olabilir mi bu kadar sürede. Yoksa hamilelik mi vardır? Kan testi henüz yaptiramadim. Yaptırsam da bhcg önceki gebelige ait olabilir gibi düşündüm.

Eklentiler

• IMG_9513.JPG
    IMG_9513.JPG
    30,7 KB · Görüntüleme: 126
Hazuran 21 son adet tarihim. Temmuz ayinin 22sinde gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik cikti aksamina kanamam oldu doktora gittik hcg beta tahlilim 36.10 cikti kanamam bir gun surdu ardindan 3 gun de kahverengi akintim oldu.lekelenme bittikten sonraki temmuz 30da tekrar kanamam basladi az az geldi kahverengi kirmizi kan karisik sekilde. Tekrar hastaneye gittim hcg degerim 37.58 cikti 2 temmuz hastaneye gittim hcg testim bu kez 53.59 cikti 4 temmuz yani bugun tekrar gittim hcg 80.36 cikti rabimde bebelik kesesi gözükmüyor kanamamda yok. Doktor gebe de olabilirsin dis gebelikte olabilir yada biokimyasal gebelikte olabilir dedi son adet tarihime bakildigi zaman yani 21 haziran suan 6 haftalik oluyor temmuz'un 20sinde iliski yasadik esimle o zmn hamile kalmis olabilirmiyim ondan mi bu sekilde kanamalarim oluyor hcg bu sekilde az az yukseliyor yardim edin lutfen tessekur ederim

X