Popüler Konu Kimyasal Gebelik Yaşayanlar

Sağol canım. Şuan için başlamadı daha kanamam. Bekliyorum bakalım. İyiyim çok sukur ya elden gelecek birşey yok. Ağrı vuruyor arada ama aşırı değil.geçmiş olsun sana da canım inşaallah tekrar verir Rabbim güldürsün yüzünüzü yine

ost: 43777550, member: 702500"]Canım sonucun ne oldu baktırdın mı[/QUOTE]
Baktirdim hayatim sali gunu keseyi gorursek bakalim agrim var sadece folikasit verdiler baskada bisiy yok kimseye solemedim zaten

Kizlar ya parça geldi çok kötü oldum.. Bi an o benim bebeğin olacaktı diye baya ağladım. bugün öncesinde ağrı vardı belimde acayip. Şimdi geçti ağrı ama kanama var.. Rabbim daha büyük acılar yaşatmasın.. Buna da şükür diyorum ama aklımdan da çıkmıyor..

ost: 43777550, member: 702500"]Canım sonucun ne oldu baktırdın mı
Baktirdim hayatim sali gunu keseyi gorursek bakalim agrim var sadece folikasit verdiler baskada bisiy yok kimseye solemedim zaten[/QUOTE]
Gittin mi keseyi gördünüz mü ?? Hadi güzel haberler duyalım

Canım birşey sorcam sen klomen filân kullanıyor muydun ? Ne yaptın ara verdin mi kimyasal gebelik sonrası ? Yeni oldu sanırım seninde.. Gelsin bebişler topiğinde hatırlıyorum seni. Hatta hamile olduğumu duyduğumda ilk o zaman senden okuyup araştırmıştım. Aklıma düşen başıma gelir hep zaten..

Sorma cnm bende orda tubish ten okumstm sonra benm başıma geldi sende bendn okuyp gelmiş.nasip Allah m beterndn korusun.
Cnm ben hiç ilaç kullanmadm klomen falan hep okuyrm ama ne ise yaradgni dahi bilmiorm.biz 3 aydır korunmuyrz 3. Ayda böyle oldu geçen hafta p.tesi degerimn düştüğünü ogrenmstm gecesi kanama başladı.bugün kontrole gittim en az 1 ay dinlen dedi doktorum zaten kanamann basladgi tarih adet döngüm olarak dusunmiickmsm normal adet tarihime göre hesaplamam lazimms yani 10.gün sonra adet olmam lazım inşallah.kanamam da henüz durmadı zaten kan degerim de 2.5 çıktı sıfırlanması gerekioms doktoruma sonucu gösteremedim ama değer sifirlanmazsa kürtaj ihtimali var demsti ama henüz erken zannediorm kanama 1.ay bile sürebilir de demişti inşallah sağlıklı bi şekilde sifirlnir.suanlk durumum bu cnmcm.ayrıca bu kontrolmde miyomm oldgnu ogrendm önceden yoktu.tirodim yüksek çıkmıştı.hasimato hastasi oldgmu ve 2 tane nodülm oldgnu öğrendm.ilaca başladık düşük ondan olablrms.Öyle yani cnm ama umutluyum inşallah ultrason da rahimdeki yumurtalarmi gördü doktorum yumurtalrn çok güzel dedi hemen hamile kalablrsn dedi iinsallh o sözü bana herşeyi unutturdu Allah m çok büyük hepimize en hayırlı olani nasip etsin inşallah
Sen ne durumdasn suan geçmiş olsn inşallah ikimizede

Çok geçmiş olsun. Neden olabileceği hakkında bilgi vermiş doktorun ne güzel ilgilenmiş. Benim gittiğim doktor kyasal gebelik yşıyorsun evet niye geldin bana dedi resmen. Sonra ben neden oluyor niye başıma geliyor ilk gebeligimdi filan duygusala bağladım yine öyle muayeneye aldı gönlün olsun gibisine.. Temiz dedi ama yumurta ile ilgili hicbirsey demedi. Klomen yumurta geliştirilen bir hap benim gibi Polikistik over sendromu olanlar kullanıyor. Benim ilk kullanmamdı kimyasal oldu. Bu ay için devam etmek istemedi doktor tedaviye. Bende kararsizim.

Kanaman ne zaman baslamsti cnmcm benm 1 haftayı geçti ondan yumurta oluşmuş olablr mi bilmiorm bende geçen hafta ilk gittigmde kaçıncı dusugun demişti girer girmez ben şok tabi farkindydm değer düştüğü için ama öyle soyleynce olmuo tabi.bu hafta farklı doktora gittim cnm geçen hafta yumurta yok mydu yoksa doktordn mu söylemedi bende bilemiorm ama doktorunu değiştir sende bence.ilki bana kromozom bozuklugndn düşüo böyle gebelklrde demişti gerçi.
bu arada bana kimyasal kelimesini kimse kullanmadı az sonra ariicm inşallah doktoru sorcm kimyasal mydm die iki doktorda düşük dedi.bilmiorm bende.İnşallah kurtaja gerek kalmaz ya değerim 2 çıkınca biraz korktum kanamam da bitti gibi doktorla da gorusemedm Allah m en hayırlı bi şekilde atlatmamzi nasip etsin inşallah.
Cnm bu arada sende mutlaka kontrole git bak kanamann baslamasndn 1hafta sonra falan başka bi doktora git parça kalmış mi die muayene etmeleri lazım çünkü ilk gittigm doktor da öyle demişti bana.çok küçük bile kalan parça yarın büyük dert oluoms kiste falan cevirebilioms Allah korusun.
Bu arada sen soğan kuru yaptin mi hic benimde pco lu bi arkadsm var tedavi olmuştu artık doktor eve gondermsti biz lik bişey kalmadı die soğan kuru yaptığı ay hamile kalmıştı.Bi de o da tiroidlerindeki problemi sonradn farketmiş.istersn tiroidlrne de baktır erkendn.yasin kaç bilmiorm ama ben artık 30 a merdiven dayaynca her ihtimali önden düşünmek zorunda kaliyrm.kadın doğumcuya kalsa endokrine önümüzdeki ay gitcktm 1 ay sonra ilaçlara basliicktm.1 ay erken teşhis oldu böyle.

Doktor bulamadım kendime bir türlü her gittiğim fıs çıktı özelde. Devlette desen 3 er 3er alıyorlar içeri... Aslında haklısın kadın bana ille 0 ı görmemiz gerekmiyor kanaman uzayabilir eğer aşırı çok olursa gel dedi. Bir dahaki adet dönemine gel dedi kontrole filan çağırmadı. Allttan 3 farkli sekilde muayene etti bi metalle , elle , ultrasonla. Tiroid geçmişim de yok. Bana dedi kimyasal diye direk. senin degr kaça kadar çıktı acaba daha mı büyüktü benden 89 u gordum ben 4 gün sonra 20 ye düşmüştü. Kanama dün başladı tam olarak bir günde lekelenme vardı öncesinde.

Benm adetn 8.günü 85 çıktı değerm 3 gün sonra 25 çıktı.kanama baslaynca da çok çok gelirse hemen gel dedi adet gibiyse haftaya kontrole gel dedi.bende anlamadm cnm ama kanda sıfıra inmesi önemli demişti dün bana doktor da.anlamadm cnm ben bu doktorları ama şu varki bünyeler farklı olablr birbirimzi kiyaslamamz doğru değil ama sen bence kanını takip et ya da ettir inşallah iyi bi doktor bulursn.hangi sehirdydn arkadslrda burda tavsiye ediolar arada görüorm
Bu arada benimde tiroid geçmişim yok şans eseri anlaşıldı diyeblrm evde kedim var ondan kaynaklanablr mi dedigmde test yapıldı tiroid çıktı sonra hasimato çıktı.belirti veren bi hastalık değil cnm.sinsi de diyeblrz.dahiliyede yapiolarms direk endokrinoloji ye almiolar ama düşük yaptım diyince endokrinoloji ye direk aliolar araştırmak için sebep.olabilioms çünkü.aklında bulunsun.

Kızlae merhaba salı günü kanamam başladı hatta parça düşürdüm. Bugün 3. Gün ama kanama azaldı biraz pislik geliyor sadece. Bu kadar az sürmesi normal mi kanamanın ? Bi de kimyasal gebelik sonrası yumurtlama tarihinde kayma oluyor mu kaçıncı gün başlasam ki ovulasyon testi yapmaya ??

Benim normaladet gibi surmustu ama yumurtlama kesinlikle kayiyor ben yumurtlama.gunumde calismalara baslayalim derken adrtimden 1gun sonrq hamile kaldim kimyasal gebeliktrn 1.5ay sonra

Ben 2 kimyasaldan sonra cok sukur hamileyim rabbim kucagima almayi nasup etsin isteyen herkese nasip etsin umut olsun diye sizlerle paylasmak istedim

Kizlar bende bişey sorucam gecen ay 02.12.2015 tarhinde kimyal gebelik gecirdim adetim gelmeden test yaptim 3 kere ucude pozitifti. Sonra degerim 22 den 56 ya yukseldi orda kaldi kanamam basladi. Simdi ise dun esimin merakiyla gece test yaptim ikinci cizgi cok net cikti. Bu sabah tekrar yaptim yine cikti. Yine kimyasal mi acaba bilginiz varmi sevinemiyorun da.

Canim
Canım geçen ay aynı tarihte bende yaşadım aralığında 2 sinde test yaptım pozitif cikti iki kere tekrarladı poİtifdi ayın 11i nde kanamam başladı kimyasal gebelik mis. Ve hemen hamile kaldım bugün kontroldeydim 7 haftalık hamileyim. Kimyasal dan korkma her kadında görülebiliyor. Kimisi farketmiyor bile. İnşallah hamileyimdir kan testi yaptır acilde falan

Canim gittim kan verdim ama doktorla gorusemedim doktorum cikmisti. Kan sonucum 516,40 cikti yani gebemiyim? Gorusemedim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…