Sorma cnm bende orda tubish ten okumstm sonra benm başıma geldi sende bendn okuyp gelmiş.nasip Allah m beterndn korusun.
Cnm ben hiç ilaç kullanmadm klomen falan hep okuyrm ama ne ise yaradgni dahi bilmiorm.biz 3 aydır korunmuyrz 3. Ayda böyle oldu geçen hafta p.tesi degerimn düştüğünü ogrenmstm gecesi kanama başladı.bugün kontrole gittim en az 1 ay dinlen dedi doktorum zaten kanamann basladgi tarih adet döngüm olarak dusunmiickmsm normal adet tarihime göre hesaplamam lazimms yani 10.gün sonra adet olmam lazım inşallah.kanamam da henüz durmadı zaten kan degerim de 2.5 çıktı sıfırlanması gerekioms doktoruma sonucu gösteremedim ama değer sifirlanmazsa kürtaj ihtimali var demsti ama henüz erken zannediorm kanama 1.ay bile sürebilir de demişti inşallah sağlıklı bi şekilde sifirlnir.suanlk durumum bu cnmcm.ayrıca bu kontrolmde miyomm oldgnu ogrendm önceden yoktu.tirodim yüksek çıkmıştı.hasimato hastasi oldgmu ve 2 tane nodülm oldgnu öğrendm.ilaca başladık düşük ondan olablrms.Öyle yani cnm ama umutluyum inşallah ultrason da rahimdeki yumurtalarmi gördü doktorum yumurtalrn çok güzel dedi hemen hamile kalablrsn dedi iinsallh o sözü bana herşeyi unutturdu Allah m çok büyük hepimize en hayırlı olani nasip etsin inşallah
Sen ne durumdasn suan geçmiş olsn inşallah ikimizede