Popüler Konu Kimyasal Gebelik Yaşayanlar

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM İKİ GEBELİK YAŞADIM İKİSİDE HÜZRAN İLE SONUÇLANDI KESEYİ GÖRMEDEN DÜŞÜK OLDU EN SON GEBELİK KURBAN BAYRAMINDA OLDU KANAMA ÇOK AZ OLDU VE DR KAN PIHTILAŞMASINDAN OLABİLİR DİYE TESTLER İSTEDİ VE ARALIK AYINI BEKLİYORUZ KROMOZON TESTİ İÇİN AMA BEN DÜŞÜKTEN SONRA ADET OLAMADIM 6 7 GÜNDÜR GÖGÜSLERİM AGRIYO VE HALSİZİM BU NEDEN OLUYODUR DR GİTMEYE KORKAR OLDUM BENİM GİBİ DÜŞÜKTEN SONRA ADET OLMAYAN VARMI ARANIZDA NERDEYSE 2 AY OLDU HALA ADET OLAMADIM TABİ BU SÜREÇ İÇERİSİNDE KORUNMADIM

canım çook geçmiş olsun ALLAH hepimize şifa versin
Canim test yaptom dogrumudur bilmiyorim allah hayirlisini nasip etsin umutlarimizi bosa ciksrtmasin hayirli evlatlar versin hepimize ellerim tittriyo yazarken

Eklentiler

• IMG_20151125_181751.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 141
hiç korkma hadi bizlere umut ol , güçlü ol anneler güçlüdür
Yok canim erken gebelik testi sayenizde g
hiç korkma hadi bizlere umut ol , güçlü ol anneler güçlüdür
Yok canim idrar testi daha once iki sagliksiz gebelik yasadim onlarda boyle belirgin degildi bi umut sayeniDe gucluyim insallah dualarinizi eksik etmeyin nolurr kan da da baktoracagim adet duzenim dogruysa daha 3gun var

Kizlar 2 gün önce degerim 85 ti hamile olduğumu öğrendim. Bugün tahlil tekrarlandı.. Sonuç hüzün.. 89 ile karşılaştım beyninden aşağı kaynar sular döküldü. Doktor 2 tahlilde biri yanlış da olabilir kanaman da olabilir hazırlıklı ol dedi. Pazartesi tekrarlancak ama sanki adet ağrısı gibi bi yoğunluk hissediyorum karnımda. Bu ilk gebeliğimdi ki zaten klen ile olmuştu pko hastasiyim. Beni neler bekliyor başından geçenler paylaşırlar ise sevinirim benimle.. Çevremde hiç duymadım kimse yok konusabileceğım..

Kanama Gelmezse ve değer böyle devam ederse kürtaj mi yapmak zorunda doktor ?

Kurtajlk buyumemstr cnm değer düşünce kanama başlar die soyluolar.
Benm 85 tn 24 e düşmüştü kanamam olmamsti doktor düşük yapmssn dedi direk kanama falan olmadı nasıl yani dedgmde kahverengi leke geldgnde düşmüştür dedi ama o gece kanama başladı.senin de degerin henüz yüksek kanaman ondan baslamamstr bence.kanama baslaynca da doktoru aradım eğer çok çok fazla geliosa gel dedi ama normal adet kanamasi gibiyse haftaya kontrole gel dedi.kalan bişey olmaması için.
Zor zamandsn bende öyle bi donemdym çok iyi anliorm belirszlk herzaman en kötü şeydir Allah yardmcn olsn kalbini beynini rahat tutmaya çalış cnmcm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…