- 23 Mart 2014
- 214
- 33
-
- Konu Sahibi sebebiumut
canım çook geçmiş olsun ALLAH hepimize şifa versinkendiliğinden başlamıştı ama sonra parça kaldı diye kürtaj oldum kimyasal gebeliktede birsey kullanmadım oda kendılıgınden geldı sadece normalden daha agrılıydı
Canim test yaptom dogrumudur bilmiyorim allah hayirlisini nasip etsin umutlarimizi bosa ciksrtmasin hayirli evlatlar versin hepimize ellerim tittriyo yazarkencanım çook geçmiş olsun ALLAH hepimize şifa versin
Baya baya belli cnm bence gebelik var bendede böyle olmuştu hayırlı olsun inşaallahCanim test yaptom dogrumudur bilmiyorim allah hayirlisini nasip etsin umutlarimizi bosa ciksrtmasin hayirli evlatlar versin hepimize ellerim tittriyo yazarken
Erken ni ogrenmistin canim sende daha once hic bu kadar net gormemistim kimyasalda da dusuktedde silikti adetime 3gun var ama gynlerim sasirdi kendiniBaya baya belli cnm bence gebelik var bendede böyle olmuştu hayırlı olsun inşaallah
beta hcg mi eğer beta ise hamilesin hayırlı olsun :)Canim test yaptom dogrumudur bilmiyorim allah hayirlisini nasip etsin umutlarimizi bosa ciksrtmasin hayirli evlatlar versin hepimize ellerim tittriyo yazarken
hiç korkma hadi bizlere umut ol , güçlü ol anneler güçlüdürCanim test yaptom dogrumudur bilmiyorim allah hayirlisini nasip etsin umutlarimizi bosa ciksrtmasin hayirli evlatlar versin hepimize ellerim tittriyo yazarken
Yok canim erken gebelik testi sayenizde ghiç korkma hadi bizlere umut ol , güçlü ol anneler güçlüdür
Yok canim idrar testi daha once iki sagliksiz gebelik yasadim onlarda boyle belirgin degildi bi umut sayeniDe gucluyim insallah dualarinizi eksik etmeyin nolurr kan da da baktoracagim adet duzenim dogruysa daha 3gun varhiç korkma hadi bizlere umut ol , güçlü ol anneler güçlüdür
Erken ni ogrenmistin canim sende daha once hic bu kadar net gormemistim kimyasalda da dusuktedde silikti adetime 3gun var ama gynlerim sasirdi kendini[/QUOT31. Günüm du canım erken sayılır di adetim düzenlidir çünki
Peki kanama normal demi onun için doktora gitmeme gerek var mı ?Gunayin canim eger sancin adet sancisi gibi basladiysa kanaman gelecektir kimyasal gebelik gecirmissin cok gecmis olsunSalliala
Normal canim.kanaman gelirse sorun yok gelmezse gidersin doktora ben gitmemistimSallialat: 43776009 .!.:Peki kanama normal demi onun için doktora gitmeme gerek var mı ?
Peki 2 gunbonce kaşık batması vardı artık onun yerini karın ağrısı aldı...Normal canim.kanaman gelirse sorun yok gelmezse gidersin doktora ben gitmemistim
Muhtemelen kanaman gelir canim saglikli gebeligin olaun tez zamanda insallahPeki 2 gunbonce kaşık batması vardı artık onun yerini karın ağrısı aldı...
Eğer kanaman 1 haftayı geçerse ve aşırı yoğun bir şekilde gelirse doktora git canım geçmiş olsunPeki kanama normal demi onun için doktora gitmeme gerek var mı ?
Canım sonucun ne oldu baktırdın mıErken ni ogrenmistin canim sende daha once hic bu kadar net gormemistim kimyasalda da dusuktedde silikti adetime 3gun var ama gynlerim sasirdi kendini
Kanama Gelmezse ve değer böyle devam ederse kürtaj mi yapmak zorunda doktor ?Muhtemelen kanaman gelir canim saglikli gebeligin olaun tez zamanda insallah
Kanama Gelmezse ve değer böyle devam ederse kürtaj mi yapmak zorunda doktor ?