- Konu Sahibi cocukoloji
-
Benimde öyle 3yada 4güne olmam lazım ama belirtilerim var olucam diye, bakalım rabbim hepimize bebiş nasip etsin...Bende kimyasaldan sonra daha hiç adet olmadım bakalım düzen bozulacak mı3 gün falan kaldı
AminnnnBenimde öyle 3yada 4güne olmam lazım ama belirtilerim var olucam diye, bakalım rabbim hepimize bebiş nasip etsin...
Kesilir cnm bi kaç güne, herkeste farklı sürüo, hayırlısı ile gelir adetinde.. maydonoz süt ne oluo?Benim bugün 8. günüm kanamam çok tuhaf siyah ama yoğun değil ama çamur gibi ne bileyim çok tuhaf yani. Bitse de kurtulsam maydanoz süt kürü yapmayı düşünüyorum.
Kesilir cnm bi kaç güne, herkeste farklı sürüo, hayırlısı ile gelir adetinde.. maydonoz süt ne oluo?
Aaaa n güsel ilk kez duydum doktorunmu söledi cnm??? Tam tarif nedir?Adet bitiminde maydanoz ve sutu kaynatip buharina oturuyormussun. Rahimdeki iltihaplari atiyormus.
Sanada gecmiş olsun canım umarım tez zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsinSelam Kızlar
Öncelikle herkese geçmiş olsun.
Ben de bugün kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim. Hayırlısı böyleymiş.
Teşekkür ederim canım hayırlısıyla inşallah.Sanada gecmiş olsun canım umarım tez zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Bende geçen ay geçirmiştim canım şimdi 28.gün olmadım daha bekliyorum bakalım bu aralar olurumTeşekkür ederim canım hayırlısıyla inşallah.
Kimyasal dan sonra ne zaman regl oldunuz ?
Ben hiç kanama da yaşamadım ne zaman olur bilemiyorumBende geçen ay geçirmiştim canım şimdi 28.gün olmadım daha bekliyorum bakalım bu aralar olurum
Değerlerin düşmeye başladıysa kanamada başlar yakında canımBen hiç kanama da yaşamadım ne zaman olur bilemiyorum
126Değerlerin düşmeye başladıysa kanamada başlar yakında canım
Benim kanama da olmadı 2 gunde bir baktirdi degerlere bugun 275 gorunce kimyasal dedi doktorum. Ilaclari biraktim bakalim ne zaman baslayacakBenim eylülde oldu kimyasal. 12.gun hcg 195 le başladım. 13. Gun geçe hafif lekelenmem oldu. Sabah hemen kan verdim 14.gun 595 ti. Doktor sorun yok tekrar teste de gerek yok dedi. 5 gün sonra da tekrar kanama başladı. Acile gittik serum vs falan derken hcg hala artıyordu düzenli. 2 gün hastanede yattım hicbir doktor açıklayamadı durumu. Hastaneden ciktim.Ama kanama kesilmedi ve birkac gun sonra 300 lerde cikti hcg. Ilaclari biraktim ve 3 gun sonrada parcalari dusurdim. Kimyasal dedi doktor. Ama sebebi yada muayene falan gerek duymadı.
Benim kanama devam etti hep. Ilaclari bıraktıktan 3 gün sonra da beyaz et parçaları düşürdüm. Sonra kanama çamur kıvamında 1 hafta devam etti. Ama hcg çok geç sıfırlandı.Benim kanama da olmadı 2 gunde bir baktirdi degerlere bugun 275 gorunce kimyasal dedi doktorum. Ilaclari biraktim bakalim ne zaman baslayacak
Cnmmm bnimkide aynı senin gbi oldu ilk degerim 84 sonra 410 doktor bir daha test yapma dedi ama 2hfta geçtikten sonra kanama ve beyaz parçalar, peki knamadan ne kadar snra adet oldun cnm?Benim kanama devam etti hep. Ilaclari bıraktıktan 3 gün sonra da beyaz et parçaları düşürdüm. Sonra kanama çamur kıvamında 1 hafta devam etti. Ama hcg çok geç sıfırlandı.
1 ayi geçmişti benim sonraki adetim. Ve azaldı miktarı. Hala da az kimyasaldan sonra.Cnmmm bnimkide aynı senin gbi oldu ilk degerim 84 sonra 410 doktor bir daha test yapma dedi ama 2hfta geçtikten sonra kanama ve beyaz parçalar, peki knamadan ne kadar snra adet oldun cnm?
Aaaa ndn öylee oldu azaldı??? Doktorun n dedi?1 ayi geçmişti benim sonraki adetim. Ve azaldı miktarı. Hala da az kimyasaldan sonra.
Çokkkk geçmiş olsun cnmmm zorrr günlerrr,, rabbim tez zamanda kucagını doldursn cnmBen hiç kanama da yaşamadım ne zaman olur bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?