Kimyasal Gebelik Yaşayanlar Burda Toplanalım...

Yaa çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın benimde 10.gün 65di ve tüp bebekle sonra düştü malesef inşallah bizede kısmet olur

Kızlar bende geçen ay kimyasal gebelik gecirdim ilk gebeliğimdi çok üzüldüm günlerce ağladım ama ne diyelim en iyisini rabbim bilir inşallah bundan sonra saglıklı gebelikler geciriris hepimiz
Merhaba benmde ilk gebeligimdi evde test yapmistim pozitifti. Sonra cok parcali sancili bi sekilde adet oldum adetin 4ncu gunundeyim suan cooook cok uzuldum ilk gun aksama kadr agladim. Neler yasadiniz sonrasinda acaba hamilelik oldumu

Merhaba bende pozitif testten bi kac gun sonra adet oldum ama dediginiz gibi yogun sancili ve birsuru parca geldi bugun 4. Gun daha yeni sancilarim azaldi. Neler yasadiniz sonrasinda hamilelik oldumu

Merhaba bende pozitif testten bi kac gun sonra adet oldum ama dediginiz gibi yogun sancili ve birsuru parca geldi bugun 4. Gun daha yeni sancilarim azaldi. Neler yasadiniz sonrasinda hamilelik oldumu
Maalesef hamile daha kalamadım, sonraki adetlerimde biras sancılı geçtii ve adet bitiminde kahve akıntı ve kanlı akıntılarım aylardır devam edio, o düşükten sonra böle kaldı...

Merhaba bende bugün kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim. 4.kez tüp bebek denemesinde sonucu pozitif alınca havalara uçtuk. Yani 4 gün önce bhcg değerim 62 çıktı gebelik var dendi bugün testi tekrarladım malesef 26ya düşmüş ve hamilelik sonlandı dediler. Ne zaman regl olurum bilmiyorum ama resmen yıkıldım. Allahım inşallah sağlıklı bi gebelik nasip ede tez zamanda. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kimyasal gebelik yaşayıp hamile kalan oldu mu ? Tekrar tüp bebek yapmaya cesaretim de kalmadı

Normal yoldan 9 yaşında kızım var. Sonra hamile kalamadım tüp bebek denedim tutmadı. Bir kez daha denedim kimyasal gebelik oldu. Rabbim hayırlısını versin. Pozitif gördükten sonra negatif sonuç almak çok üzüyor insanı

Ben de 3. Tüp bebek denememde kimyasal gebelik yaşadım sonucum 364 ten 98 e düştü artık tedavi için enerjim de kalmadı 5 yıldır iğne ilaç kontrol yumurta embriyo test vs. derken çok yıprandım daha kanamam başlamadı. Bu insanlar nasıl kazara hamile kalıyor anlamış değilim. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin

5 deneme yaptım bnde bnmde bir denememde 410 olmştu betahcg senib degerinde çok yüksekmiş, bunlara kimyasal demiolar cnm çnkü kimyasal gebelik 100-200degerlerse max. Kalırmış, bizimki erken düşük, beyaz kese gbi bişe düşürdüm, kanama sonrası v hep parça düşücek tedirgin olma normal cnm..

Ben değerin düştüğünü öğrendikten 4 gün sonra adet oldum. Çok acı bi durum yaşamayan anlayamaz millet kazara hamile kalıp aldırmayı düşünüyor anlamıyorum biz o kadar ilaç o kadar tedaviye rağmen nasıl olmuyor tutmuyor anlam veremiyorum Allah’ım vakti değilmiş demekten başka bişey diyemiyorum

Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ama benim kanamam yoğun değil hafif oldu. Şimdi adetim 4 gün gecikti acaba kimyasal gebelik etkisi sürüyor mu

Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ama benim kanamam yoğun değil hafif oldu. Şimdi adetim 4 gün gecikti acaba kimyasal gebelik etkisi sürüyor mu
Adetde gecikmeler oluo panik yapmayın, bnm degerim beta 410olmuştu yani erken düşük yapmıştım, o yüzden kesede düşürdüm, yogundu baya kanamalarım... adetlerin uzun bir süre dengesizleşmişti, snra aslan pençesi çayı demleyin her gün 1sbh 1akşam içtin adetlerimde düzenlendi, saraçoglunun tavsiyesi idi, isterseniz bi bakın yazılarına..

Merhaba benmde ilk gebeligimdi evde test yapmistim pozitifti. Sonra cok parcali sancili bi sekilde adet oldum adetin 4ncu gunundeyim suan cooook cok uzuldum ilk gun aksama kadr agladim. Neler yasadiniz sonrasinda acaba hamilelik oldumu
çok geçmiş olsun bende 3 gün önce yaşadım kimyasalı hala ağlıyorum

Okadar zor bi sürecki bnde üç ay once yasadım kımyasalı pskljm hala duzelmedı ve bu ayın sonunda yıne transferım var 5. Gunembrıyosu cokkorkuyorum ya yıne kımyasal olursa dıye bu ucuncu denememız kımyasaldan sonra tupbebek yaptırıp olumlu olan varmı kızlar ?

Canım uzatmadan anlatmam gerekirse;
5 yıllık evliyim 2 sene korunmadık ve ben neredeyse her ay kimyasal gebelik yasadım. Çift çizgi cıkıyordu sevin git kan ver 3-4 gün sonra kanama olsun. Sürekli bunu yasamaktan yorulmustuk eşimle inanın sayamadık kac kere yasadıgımızı 10 u gectı saymayı bıraktık. Bir sürü tetkik yapıldı tüplerin kapalı dendi ameliyat dedi doktor. Bende baska bir ilde doktora gittim tekrar cekmek istiyorum rahim filmini dedi tamam dedik neyse bıraz ugrastı acıkmıs tüplerim. Rahim filminden sonra 2 kere hamile kaldım kese bebek görüldü kalp atısı alamadık ve düşükle sonuclandı. Tüp bebek denedik ilk taze transferde 9 sonra da 6 cıktı beta degeri o da kimyasaldı. 3 ay sonra dondurulmus denedik ve suan 8 haftalık hamileyim. Yine uzun oldu ama darısı basınıza inşallah

Merhaba arkadaslar
Tüpbebek tedavisinde 14 dondurulmuş emriyom var ilki gecen ay transver edildi ve kimyasal gebelik le sonuclandı. Merak ettiğim şu interneten arastırdıgımda tüpbebekte kimyasal gebeligin nedeni labatuvar ortamında emriyolsrın saglıksız döllenmiş olması yazıyor. Ozamn geri kalan 13 emriyodada aynı durum söz konusu mu olacak yani onlardada kimyasal gebelik mi yasanacak. Hıc dondurulmuş emrıyolarla transver yaptırıp pespese kimyasal yasayan varmı.

Merhaba arkadaslar
Tüpbebek tedavisinde 14 dondurulmuş emriyom var ilki gecen ay transver edildi ve kimyasal gebelik le sonuclandı. Merak ettiğim şu interneten arastırdıgımda tüpbebekte kimyasal gebeligin nedeni labatuvar ortamında emriyolsrın saglıksız döllenmiş olması yazıyor. Ozamn geri kalan 13 emriyodada aynı durum söz konusu mu olacak yani onlardada kimyasal gebelik mi yasanacak. Hıc dondurulmuş emrıyolarla transver yaptırıp pespese kimyasal yasayan varmı.

merhaba öncelikle herkese çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı hamilelikler nasip etsin. 5 aydır 3. gebeliğimi yaşıyorum. ilk hamileliğim temmuz ayındaydı ve değerim 8.3 çıktı adetime 2 gün vardı 4 gün sonra gel tekrar bakalım dedi ancak 3 gün sonra falan adet oldum. bidaha da doktora gitmedem önemsemedim açıkçası.. ekim ayında adetim 3 gün geçince hemen evde test yaptm çift çizgi ve belirgindi. hemen dr gittim ve beta 136 çıktı 2 gün sonra tekrar geldi dedi 126 ya düşmesi beni çok üzmüştü ya dış gebelik ya kimyasal dedi 2 gün sonra yine gittim sırayla 109, 50 ve 1.20 oldu kanamam da gelmişti. böylelikle 2. kimyasal gebeliğimi geçirmiş oldum ve hemen doktora çktm yumurtulıklarıma baktı hormon ve tam kan testi yaptı herşeyin mükemmel sıkıntı yok sıkça karşılaştığımız şeyler dedi denemeye devam edeblirsin dha sıkı tutunur bebek dedi. neyse denemeye devam ederken aralık ayındayız ve adetime 2 gün kala beta 70 di 2 gün aralıklarla 200 481 ve 641 oldu.. 641 i görene kadr problem yoktu artışlarda ama şimdi ya dış gebelik ya da kimyasal gebelikten şüpheleniyor dr.( artış 2 kat olmadığı için özele çıktım bu defa) yani demem o ki devlette bu işe duyarlı hiç bir doktor yok. özel de dr dedi ki eğer bu 3. de kimyasal ya da dış olursa pıhtılaşma testi gibi birçok test yaptırmadan asla gebe kalma ddi. tedaviye başlayacağz eğer testlerde herhangi bi sorun çıkarsa.. bnm anladığım kadarıyla kimyasal gebelik bir kez olursa evet vücut olumsuz geçecek hamileliği vücuttan atıyor 2. ye bebek tutunursa skıntı yok. ama tekrarları yaşanan kimyasal gebelikler de farklı bir sorun olduğunu düşünüyorm siz siz olun asla ihmal etmeyin.

Merhabalar benim ilk transferim 30 ağustosta oldu. 2 embriyo 4.gün ama hiç tutmadı . Sonraki dondurulmuş transfer oldu 29 kasımda tek embriyo zaten başka da yoktu. 10.gün 168 12.gün 402 ye çıktı değerim iki hafta sonra kese görmeye gidin dediler. Ertesi gün ölçüm olmayacaktı tesadüfen tiroidime baltırıken betaya da tekrar bakıldı hafif bir düşme olunca 14.gğn değerime de baktırdık 156 ya düşmüştü yıkılmıştım, kimyasal dediler. Yaklaşık 10 gün sonra değerim 5e düşünce ilaçları boraktırdılar. 3/4 gün sonrasında da adet oldum. İlk iki gün her zamanki gibi normaldi. Ama 2.gün hevesinde yoğun ağrıyla acile gittik iğne ve serumla hafifledi derken sabaha karşı eve geldik. Uyandıktan sonra ağrı yine yoğun bir şekilde başladı tam acile gidecekken bir parça düşürdüm ve o an rahatladım. Kadın doğum muayene etti rahim temiz , rahim tortusunu atmışsınız dedi. Bugün 12.gün hala kanamam devam Ediyor siyah renkte. bugün biraz daha artış oldu kanamamda kasık ağrım var. Normalde adetim beşinci gün biterdi. Normal mi bu durum acaba? Bu arda pıhtokaşma ve genetik testleri istendi eşim be benden verdik sonuçları bekliyoruz. Eşimde sperm sorunu olduğu İçin hoca Ankara’da ürolog Kaan aydosa gitmemizi önerdi, sayfada onla ilgili yorumları okuduğumda tüpe gitmeden erkeğin tedavi olmasıyla 2/3 aylık süreden sonra normal deneyin diyormuş ve baya başarıııymış. Sekreteri de aynı şeyi söyledi bakalım yarıyıl tatilde gideceğiz inşallah. Erkek infertilitesi varsa bence de önce ürolog görmeli diye düşünüyorum, bilmediğimiz için onca para döktük, yaşadıkça deneyimliyor insan. Fazla uzun yazdım ama herkes faydalansın istedim iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…