- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Öyle et canım Rabbimden Ümit kesilmez...Saol cnm bnm bide öle dua etcem...
Yaa çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın benimde 10.gün 65di ve tüp bebekle sonra düştü malesef inşallah bizede kısmet olurMerhaba,ben geçen ay (mayıs)kimyasal gebelik yaşadım ama reglime 2 gün kala aceleci davranıp test yapıp öğrenmiştim ,ardından normal regl günümde adet oldum (2 gün kala betahcg:27 çıkmıştı ama zaten adetimle 4 puana düştü)
Ardından hemen yani bir sonraki ay (Haziran) hamile kaldığımı öğrendim şuan 7.haftama girdim kesemizi gördük bu hafta inşallah kalp atışlarını da duyacağız. Sizlere moral ve bilgi olsun diye yazmak istedim çünkü bende çok endişelenmiştim ama doktor sonuçlarımda hiç bir problem olmadığını bunu bir çok kadının yaşadığınıve fark etmediğini söyledi. Umarım sizlerd sağlıkla bebeklerinize ve güzel habere en kısa sürede ulaşırsınız.
Merhaba benmde ilk gebeligimdi evde test yapmistim pozitifti. Sonra cok parcali sancili bi sekilde adet oldum adetin 4ncu gunundeyim suan cooook cok uzuldum ilk gun aksama kadr agladim. Neler yasadiniz sonrasinda acaba hamilelik oldumuKızlar bende geçen ay kimyasal gebelik gecirdim ilk gebeliğimdi çok üzüldüm günlerce ağladım ama ne diyelim en iyisini rabbim bilir inşallah bundan sonra saglıklı gebelikler geciriris hepimiz
Merhaba bende pozitif testten bi kac gun sonra adet oldum ama dediginiz gibi yogun sancili ve birsuru parca geldi bugun 4. Gun daha yeni sancilarim azaldi. Neler yasadiniz sonrasinda hamilelik oldumuBnde kimyasal gebelikte yogun sancı çektim, ama tam kanama yaşadım yoğun bide parçalar geldi, sonra böle kocaman yuvarlak beyaz kese gibi pıhtılaşmış kan torbası düştü işte o bebekti öule tahmin ediorum o düştükten sonra vücudum rahatladı cnm..
Maalesef hamile daha kalamadım, sonraki adetlerimde biras sancılı geçtii ve adet bitiminde kahve akıntı ve kanlı akıntılarım aylardır devam edio, o düşükten sonra böle kaldı...Merhaba bende pozitif testten bi kac gun sonra adet oldum ama dediginiz gibi yogun sancili ve birsuru parca geldi bugun 4. Gun daha yeni sancilarim azaldi. Neler yasadiniz sonrasinda hamilelik oldumu
5 deneme yaptım bnde bnmde bir denememde 410 olmştu betahcg senib degerinde çok yüksekmiş, bunlara kimyasal demiolar cnm çnkü kimyasal gebelik 100-200degerlerse max. Kalırmış, bizimki erken düşük, beyaz kese gbi bişe düşürdüm, kanama sonrası v hep parça düşücek tedirgin olma normal cnm..Ben de 3. Tüp bebek denememde kimyasal gebelik yaşadım sonucum 364 ten 98 e düştü artık tedavi için enerjim de kalmadı 5 yıldır iğne ilaç kontrol yumurta embriyo test vs. derken çok yıprandım daha kanamam başlamadı. Bu insanlar nasıl kazara hamile kalıyor anlamış değilim. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin
Ben değerin düştüğünü öğrendikten 4 gün sonra adet oldum. Çok acı bi durum yaşamayan anlayamaz millet kazara hamile kalıp aldırmayı düşünüyor anlamıyorum biz o kadar ilaç o kadar tedaviye rağmen nasıl olmuyor tutmuyor anlam veremiyorum Allah’ım vakti değilmiş demekten başka bişey diyemiyorumBen de 3. Tüp bebek denememde kimyasal gebelik yaşadım sonucum 364 ten 98 e düştü artık tedavi için enerjim de kalmadı 5 yıldır iğne ilaç kontrol yumurta embriyo test vs. derken çok yıprandım daha kanamam başlamadı. Bu insanlar nasıl kazara hamile kalıyor anlamış değilim. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin
Adetde gecikmeler oluo panik yapmayın, bnm degerim beta 410olmuştu yani erken düşük yapmıştım, o yüzden kesede düşürdüm, yogundu baya kanamalarım... adetlerin uzun bir süre dengesizleşmişti, snra aslan pençesi çayı demleyin her gün 1sbh 1akşam içtin adetlerimde düzenlendi, saraçoglunun tavsiyesi idi, isterseniz bi bakın yazılarına..Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ama benim kanamam yoğun değil hafif oldu. Şimdi adetim 4 gün gecikti acaba kimyasal gebelik etkisi sürüyor mu
Merhabalar kasim da ilk tüp bebek yaptirdim..ilk degerim 10 gün sonucum 5.8 cıktı ilaclari birak dediler 11..gun 9 du. 14gun 11 di. 18.gun 32 sonra 26 gün 69 gibi artislar oldu doktorum kimyasal dedi cok yavaş cikti degerlerim düşecek dedi 1 ay cikti 1 deger ocakta adet oldum. Benimki sorunlu bir kimyasaldi. Dün histeroskopi oldum. Neden tutunamadi temiz cikti rahim. Diger ay transferim var
çok geçmiş olsun bende 3 gün önce yaşadım kimyasalı hala ağlıyorumMerhaba benmde ilk gebeligimdi evde test yapmistim pozitifti. Sonra cok parcali sancili bi sekilde adet oldum adetin 4ncu gunundeyim suan cooook cok uzuldum ilk gun aksama kadr agladim. Neler yasadiniz sonrasinda acaba hamilelik oldumu
Canım uzatmadan anlatmam gerekirse;Okadar zor bi sürecki bnde üç ay once yasadım kımyasalı pskljm hala duzelmedı ve bu ayın sonunda yıne transferım var 5. Gunembrıyosu cokkorkuyorum ya yıne kımyasal olursa dıye bu ucuncu denememızkımyasaldan sonra tupbebek yaptırıp olumlu olan varmı kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?