Kimyasal Gebelik Yaşayanlar Burda Toplanalım...

Merhaba. 5 yıllık evliyim toplam da 4 kez hamile kalabildim. İlk i kalp atışları durdu, ikinci düşük çok ağrılı bir süreçti diğer ikisi de kimyasal gebelik dedi doktor . Fakat bu son yaşadığımı anlamadım. Regl 9 gün gecikti bhcg de 6.1 çıktı yükselmesini beklerken 5.1 e düştü. Zaten tam gebelik ver denemez ama negatif de değil dedi doktor. Dün kanama geldi çok koyu kahve tamamen kokusuz ve daha çok lekekenme gibi. Benim en büyük problemim gebe kalamamak testler yapıldığında bir sorun yok ama gebe kalamıyorum. Kaldığım zamanda düşük olunca gerçekten çok üzülüyorum. O kafa umudumu kaybettim ki sanırım hiç anne olamayacağım..

Sürecimiz benzer benimde başta 11 çıktı sonra düştü değerim .şu an adet görmedim hala onu bekliyorum .ilk transferimdi Rahim filmi istedi şimdi doktor..iki dondurulmuş embriyomuz daha var onlarda da aynısı olucak diye korkuyorum .sizin de tüp bebekmiydi

Evet benim de tüp bebek benim de 2 tane daha var rahim flimi tüplere mı baklacak? Benden henüz bişey istemedi regl döneminde baslycm takibe yumurtlama donemiminde yapacak sanrm bende tedirginim aynısı olursa diye

Merhaba! Geçmiş olsun öncelikle.diğer 3 denemede mi kimyasal olmuştu.transfer sonrası ilaç kullanıyomuydunuz.

Evet benim de tüp bebek benim de 2 tane daha var rahim flimi tüplere mı baklacak? Benden henüz bişey istemedi regl döneminde baslycm takibe yumurtlama donemiminde yapacak sanrm bende tedirginim aynısı olursa diye
Evet tüplere bakılmamıştı gerek yok diye kromozomlara falan da bakılcak.embriyoya genetik inceleme yaptırmamıştık ama belki yaptırsak sağlıksız mı çıkacaktı diye düşünüyorum artık. İnsan bu süreçte neden arıyo sürekli sanırım pozitif bakmak lazım ama nasıl bilmiyorum

Haklısınız benim tüplere öncesinde bakıldı sorun yoktu sizin sıkıntı neydi normal yolla olmadı

Kızlar bende tüp bebek ile kimyasal gebelik yasadım.. Dün kanamam oldu hatta 2 tane parçalar düştü o derece.. Bugun de kanamam kesildi.. Ama kasık agrım çok var.. Neden böyle oldu.. Doktora gitmem gerekir mi.?

Bende de aynısı oldu 2 tane parça düştü o an kasık ağrım oldu sonra geçti benim regl olunca düştü size de 2 tane mi transfer edildi

Kızlar bende tüp bebek ile kimyasal gebelik yasadım.. Dün kanamam oldu hatta 2 tane parçalar düştü o derece.. Bugun de kanamam kesildi.. Ama kasık agrım çok var.. Neden böyle oldu.. Doktora gitmem gerekir mi.?
İlaçları bırakalı 4 gün oldu ama hala bende düşmedi .siz kaçıncı günde kanamanız oldu

B
Sperm kaynaklıydı sorunumuz .ama embriyomuz oluşunca kalitesi de iyi demişti umutlanmıştık
Bizde aynı varikosel vardı ama sayı düşük değildi daha yüksek olması için ilac kullandı varikosel engel değil dedi ama olmadı çift embriyo idi benim sizin ?

Bende de aynısı oldu 2 tane parça düştü o an kasık ağrım oldu sonra geçti benim regl olunca düştü size de 2 tane mi transfer edildi
Yok bana 1 tane transfer etmişlerdi.. İlk gün kanama başlayınca düştü.. Ama 2.ve 3.gün aktif kanamam yok sadece leke seklinde oluyor.. Normal mi acaba

B

Bizde aynı varikosel vardı ama sayı düşük değildi daha yüksek olması için ilac kullandı varikosel engel değil dedi ama olmadı çift embriyo idi benim sizin ?
Benim tekti ama şimdi sıradaki iki tane var.belki ilaç kıllanmadan transfer edebiliriz dedi nasıl olucak bilmiyorum .doktorlara ulaşmak bile zor güvenip ne derse yapıyorum

Benim tekti ama şimdi sıradaki iki tane var.belki ilaç kıllanmadan transfer edebiliriz dedi nasıl olucak bilmiyorum .doktorlara ulaşmak bile zor güvenip ne derse yapıyorum
Bana da aynısını dedi sormayı unuttum neden ilaç kullanmıyorum diye ve regl döneminde gel dedi 2 ay sonra siz devlete mi gidiyorsunuz

Bana da aynısını dedi sormayı unuttum neden ilaç kullanmıyorum diye ve regl döneminde gel dedi 2 ay sonra siz devlete mi gidiyorsunuz
Yok tüp bebek merkezine gidiyorum.pandemiden dolayı devlete gitmedik .ama özelde olsa çok kalabalık doktor hep çok yoğun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…