Kimyasal Gebelik Yaşayanlar Burda Toplanalım...

Bende 2 defa kimyasal yaşadım. Doğal yoldan gebe kaldım. 1. Kimyasalım 20 ay önceydi ve 18 ay gebe kalamadım 2. Kimyasalım da 2 ay önceydi. Ama eşimde varikosel varmış anlamadık ilk kimyasalda sonra her geçen gün sperm sayısı düşüyordu. Sonra ameliyat oldu. ameliyatın 8. Aydayız 6. Ayında gebe kaldım beta hcg 162 kadar yükseldi sonrada düşük yaptım bi hafta için. Genetik ve pırtılaşma testleri yaptırdım hala bekliyoruz sonucunu. Pırtılaşma olabilir denildi veya kromozomlarda sorun olabilir denildi. Bilmiyorum artık neden olduğunu. Neredeyse 4 senedir çocuk istiyoruz. Olmuyor. Eşimin sperm değerleri yine düşüşe geçti Buarada eşimde prolaktin yüksekliğinde var. Dostinex kullanıyor. Bu ilaç düşürüyor herhalde spermleri. Kafamız almak bullak. Haziranda tüp düşünüyoruz artık.

Canım Allah inşllah tez zamanda meleğinle kavuşturur seni.
Kimyasal gebelikten ne kadar sonra tekrar adet görmeye başladın acaba

Bende 29 30 arası olurum kimyasal gebelikten sonra hesaplarıma gerek bugün olmam gerekiyor ama hala bişey yok

Benim eşimdede varikosel var cnm, ameliyat olmadı 1tane tüp bebekle kızım var, şuan 3.tüp bebek denememe ragmen bir daha olmadı 3.denememdede erken düşük yaptım, ama şimdi varikosel ameliyatı düşünüoruz... tavsiye ediyormusun?

Kimyasal gebelikten sonra adet oluyoruz ya. Ondan sonraki adet eski duzene goremi yoksa kimyasal adeti gunune goremi geliyor
Bnim düşükten sonra kanamam hala devam edio 4.günü açıkçası bu soruyu bnde merak ediorum bide bunun üstüne adet olucakmıyım diye? Bazıları kanamakarının 1ay sürdügünü sölemiş... umarım öyle olmaz...

Açıkçası ediyorum. Sayı hız morfoloji vs düzeldi. Ama varikoselin derecesi önemli bizim sol taraf 3.1 derece idi. 1 milyon 800 bin sperm ile ameliyat olduk. 22.5 milyonu da gördük çok şükür. İyi bi androloji uzmanıyla görüşün derim

1 hafta surdu benim oda leke gibiydi son gunler hep. 10 gunu gecerse doktora git canim. Yani benim doktor adetin 2 yada 3 gunu gel dedi. Gittim rahim temiz kese dusmus dedi. Yumurta rezervin cok iyj duruyo dedi.

Teşekkür ederim cnm... rabbim tez vakitte karınlarımızı bebişlerle dodursun..

1 hafta surdu benim oda leke gibiydi son gunler hep. 10 gunu gecerse doktora git canim. Yani benim doktor adetin 2 yada 3 gunu gel dedi. Gittim rahim temiz kese dusmus dedi. Yumurta rezervin cok iyj duruyo dedi.
Benim leke gibi degil yogun kanamam var 4.günü bugünde biraz daha arttı bnde doktora sorucam duruma göre bakcam..

Benim de dondurulmuştu. Başka doktora gidecem tek kalan dondurulmuş embriyomu doktorda heder edemem başka doktora gideceğim. Kimsayal gebelik yaşayanlar doktor size ne gibi test yaptı bilgimiz olsun ki doktor söylemese bile biz talep edelim

Benimde 1dondurulmuş kaldı embriyom ama ne yapıcax bilmioruz, şimdi eşimin varikoselini tedaviye başlicaz öle görünüo çnkü embriyo tutsa bile devamı gelmio sebebide spermin yumurtayı iyi dölleyememesi bu erken düşüklerin sebebi... rabbim tez zamanda saglıkla nasip eder Hepimize işallah...

Amin inşallah Gitmek istediğim Doktora sosyal medyadan ulaşıp sordum gelebilirsiniz tabi dedi mart adetimle giderm Nisan ayında da düşünüyorum tekrar. eski ebeye gittim mart nisan mayıs ayları çok iyi dedi çocuk olması yüksek aylarmış keza eski doktorum da öyle demişti
Bu sefer ki doktoruma diyecem kan testi yaptırsın bazı hastalar d vitamini takviyesi alıyor bazıları kan ilaçı bazıları kalsiyum ekstra en azından ona göre hazırlar beni
Rabbim herkese nasip etsin

Hayırlısıyla tez zamanda bebişini kucagına alırsın işallah cnm güsel haberlerinide burdan duyarız...

Kızlar bende geçen ay kimyasal gebelik gecirdim ilk gebeliğimdi çok üzüldüm günlerce ağladım ama ne diyelim en iyisini rabbim bilir inşallah bundan sonra saglıklı gebelikler geciriris hepimiz

Kızlar bende geçen ay kimyasal gebelik gecirdim ilk gebeliğimdi çok üzüldüm günlerce ağladım ama ne diyelim en iyisini rabbim bilir inşallah bundan sonra saglıklı gebelikler geciriris hepimiz
Çokkk geçmiş olsun cnm bnde hala etkisindeyim hala hamile hissediorummm rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar versin hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…