Kimyasal gebelik ve Sonrası

Kasık agrimdan dolayı gitmiştim zaten doktora tekrar gebelik mi var diye gebelik olmadığını ama mantar olduğunu söyledi fakat bu sürede adetim de gelmemişti işte duzensizlestigi ay oldu bunlar. Yine de belki geç döllenmedir dedim. Fitil verdi iste sordum o gün gebelik varsa zararı olur mu diye. Fitilin kana karismadigini sadece vajinanın içini temizledigini söylemişti. Yani bir zararı yokmuş fitilin ama antibiyotik falan onların zararlı olduğunu bende duydum.
Aa tamam canım sormakla iyi etmişsin bizde bilinçlenmiş olduk böylece. Fitil kullanmasam bile yarın krem almaya gideyim bende

Yaa maşallah böyle mesajlar okumak çok sevindirici rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ☺️ Aramızda en azından birilerinin gebe kalabiliyor olduğunu görmekte güzel isteyen herkese de nasip olur inşallah ❤️
Canınızı sıkacak bir şey yok kimyasaldan sonra rahat hamile kalabilirsiniz ☺️ Hamile miyim değil miyim telaşı en güzel günlermiş. Şuan daha zor sağlıklı mı yaşıyor mu her şey normal mi azcık kanama olsa hemen doktora falan inanın şu süreç daha zor. O nedenle hamile kalabilir miyim diye çok düşünmeyin yıpratmayın şimdiden kendinizi ilerisi daha zor bir süreç çünkü güçlü olmak gerekiyor.

Canınızı sıkacak bir şey yok kimyasaldan sonra rahat hamile kalabilirsiniz ☺️ Hamile miyim değil miyim telaşı en güzel günlermiş. Şuan daha zor sağlıklı mı yaşıyor mu her şey normal mi azcık kanama olsa hemen doktora falan inanın şu süreç daha zor. O nedenle hamile kalabilir miyim diye çok düşünmeyin yıpratmayın şimdiden kendinizi ilerisi daha zor bir süreç çünkü güçlü olmak gerekiyor.
Canım öyle tabikii ama her zorluğa değecektir kucağına aldığında 😍 eğerki kanaman vs oluyorsa da çok telaşlanma lütfen. çok yakın arkadaşım gebeliğinin il 4 ayı boyunca sürekli kanaması oldu hatta her seferinde bu sefer kesin düştü falan diye düşünmüş. Ama veren allah veriyor işte çok sağlıklı dünya güZeli bir kızı var şimdi 🤲🏼

Kızlar merhaba,
Geçtiğimiz ay regl dönemim olan 1 şubatta lekelenme yaşayıp devamı gelmemişti. 3 gün sökülemeyice şüphelendim ve beta hcg testi yaptım pozitif çıktı ve bu lekelenmenin aslında İmplantasyon kanaması olduğunu anlamıştım. (Çünkü normal şartlarda lekelenme sonrası hemen adet olurdum.)
Fakat kısa süren bir macera olup 8 şubatta kimyasal gebelik geçirdim ve beş gün süren bir kanamam oldu.

Sizlere sorum şu ortalama 28 günde düzenli adet olan birisiyim. Ve bu ay 8 mart gibi yeni reglimi bekliyordum. 6 martta tekrar lekelenmem oldu adet olucam sandım ama yine sökülemedim bugün 4 gün geçti göğüslerim çok hassas. Ama bi önceki ay gibi test vermiycem bu sefer kimyasalda olsa bekliycem kanamayı. İnsan üzülüyor.

Aynı durumu veya benzerini yaşayanınız var mı? Kimyasal sonrası adetleriniz düzenli oldu mu?
Merhaba

Kızlar merhaba,
Geçtiğimiz ay regl dönemim olan 1 şubatta lekelenme yaşayıp devamı gelmemişti. 3 gün sökülemeyice şüphelendim ve beta hcg testi yaptım pozitif çıktı ve bu lekelenmenin aslında İmplantasyon kanaması olduğunu anlamıştım. (Çünkü normal şartlarda lekelenme sonrası hemen adet olurdum.)
Fakat kısa süren bir macera olup 8 şubatta kimyasal gebelik geçirdim ve beş gün süren bir kanamam oldu.

Sizlere sorum şu ortalama 28 günde düzenli adet olan birisiyim. Ve bu ay 8 mart gibi yeni reglimi bekliyordum. 6 martta tekrar lekelenmem oldu adet olucam sandım ama yine sökülemedim bugün 4 gün geçti göğüslerim çok hassas. Ama bi önceki ay gibi test vermiycem bu sefer kimyasalda olsa bekliycem kanamayı. İnsan üzülüyor.

Aynı durumu veya benzerini yaşayanınız var mı? Kimyasal sonrası adetleriniz düzenli oldu mu?
Kimyasal olduğunu nasıl anladınız pek şuan farklı bir süreçteyım bende

Bizde 6 aylik evliyiz 4 aydır bebek istiyoruz 4. Ayda oldu pozitifi gördük ama o da kanamayla son buldu yani kimyasal oldu. 2 ay oldu yaşanali geçen ay yapmadık vajinal mantar dolayısıyla fitil kullandım o yüzden. Bu ay yumurtlama takibiyle tekrar yaptık adetime 8 gün var merakla bekliyorum bakalm🤗🙏
Merhaba canım hoşgeldin

Kimyasal olduğunu nasıl anladınız pek şuan farklı bir süreçteyım bende
Her iki günde bir Beta hcg testi yaptırdım ve normal sağlıklı gebeliklerde bu değerin iki günde bir en az iki katı artması gerekirdi. Benim değerim çok az artış gösterip ardından değerler iyice düşmeye başlayıp sıfırlandığında kanamam başladı.

Kızlar merhaba,

Ben de şubatın 11inde kimyasal gecirdim. Bu ayda Benim de 7 gün gecikti hala olmadım

Hanımlar merhaba şubat ayında bende kimyasal geçirdim femera +çatlatma iğnesi kullanmiştim kanamam 4 gün sürdü normal adet gibi sizden yardım istediğim konu şu doktor bana normal adet tarihin geçikebilir bu ay demişti ama adete 8 9 gün kala ilk gün kahverengi peçeteye silince gelen sulu lekelenmem oldu normalde hiç yaşamam ve hiç bir adet belirtimde yoktu yumurtlama günlerini değerlendirmiştik 7 gün sonra bu lekelenme oldu 2. Gün hafif kırmızı dedim adet oluyorum 1 saat sürmedi kahve lekeye döndü ped bile batmadı doğru düzgün simdi 3. Gün sarı lekelenme silince çok hafif adet mi oldum üstüne görme olabilir mi adete 5 gün kaldı idrarda negatif henüz

Ayy hadi bakalım inşallahhh ya güZel haberler alırsınız umarım🤲🏼 Ya vajinal mantar demişken bi kaç gündür vajinamın etrafında aşırı kaşıntı var mantar mı acaba
Merhaba durumunuz nedır acaba? Ya benmde adet gecıktıkten sonra test yapmıstm hafıf cızgı gorunmustı kan testı yaptm negatıftı belırtım yoktu sımdı 20 gun gecıktı göğüs ucları acıma hafıf ates cıkıyo inıyo kalça ve bacak ağrısı cekıyorm ama test yaptrmadm hftaya doktr randevum var beklıcem negatıfı görmek hosuma gıtmıyor sorum şu ilk gördugum hafıf cıft cızgı kımyasal ise hemen ardından yaşadıklarım ve adet görememe neye delalettir bu konuda tecrubesı olan yazabılırmı tesekkurler

Kızlar merhaba,

Kimyasal sontasi tekrar regl olmadan gebe kaldim sende kalmis olabilirsin bende yerlesme oldu yalniz 6 haftaliktim kese falan gormustuk hastaneye git istersen ..

Mrb ıyaksamlar bende kimyasal gebelik yasayanlardanım 11 subatta kanamam oldu adet kanaması dıe suphelenmedım baktım lekelenme lerim bıtmıyo gebelık testı yaptım ve cıft cizgi cıktı koatr kostr hastane yolunu tuttm beta 251 ertesi gun gittim 144 dusmus dedı Dr dsuk kesede gozukmedı zaten progestan falan verdi kullandım ama fayda etmedi kanamam halen devam edıyo martın 26 sndyız suan yeni yenı kesilmeye basladı kanamam 1 hafta sonra kanamam neden bu kadar uzun surdu dıe yine gıttıgımde beta hcg yukseldı progestan a devam et dedı ıkıgun sonra gel iki gun sonra gıttıgın beta hcg 111 dsmustu gerek kalmadı daha dedı bebek yok kurtaja da gerek yok kanmayla dscek dedı ve olede bısey oldu uzun ince et parcası gıbı bısey geldı 4 gun sonra ıdrar testı yaptım cift cizgi cıktı normalmı kafam cok karısık lutfen cvp verin......

Mrb ıyaksamlar bende kimyasal gebelik yasayanlardanım 11 subatta kanamam oldu adet kanaması dıe suphelenmedım baktım lekelenme lerim bıtmıyo gebelık testı yaptım ve cıft cizgi cıktı koatr kostr hastane yolunu tuttm beta 251 ertesi gun gittim 144 dusmus dedı Dr dsuk kesede gozukmedı zaten progestan falan verdi kullandım ama fayda etmedi kanamam halen devam edıyo martın 26 sndyız suan yeni yenı kesilmeye basladı kanamam 1 hafta sonra kanamam neden bu kadar uzun surdu dıe yine gıttıgımde beta hcg yukseldı progestan a devam et dedı ıkıgun sonra gel iki gun sonra gıttıgın beta hcg 111 dsmustu gerek kalmadı daha dedı bebek yok kurtaja da gerek yok kanmayla dscek dedı ve olede bısey oldu uzun ince et parcası gıbı bısey geldı 4 gun sonra ıdrar testı yaptım cift cizgi cıktı normalmı kafam cok karısık lutfen cvp verin......
Canım yaşadığın durum çok garip ama beta değerin sıfırlanana kadar çift çizgi görmen normal. Sen tekrar bi kan ver iyisi mi

Merhaba durumunuz nedır acaba? Ya benmde adet gecıktıkten sonra test yapmıstm hafıf cızgı gorunmustı kan testı yaptm negatıftı belırtım yoktu sımdı 20 gun gecıktı göğüs ucları acıma hafıf ates cıkıyo inıyo kalça ve bacak ağrısı cekıyorm ama test yaptrmadm hftaya doktr randevum var beklıcem negatıfı görmek hosuma gıtmıyor sorum şu ilk gördugum hafıf cıft cızgı kımyasal ise hemen ardından yaşadıklarım ve adet görememe neye delalettir bu konuda tecrubesı olan yazabılırmı tesekkurler
20 gün gecikmesi ciddi bir süre gebelik varsa kanda çıkar. Gebelik dışında bu kadar geciktiyse şayet ihmal edilmemesi gereken bir durum

X