KİMYASAL GEBELİK GECIRENLER

Isge

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
414
65
28
29
Kizlar merhaba biraz uzun olabilir ama sizden fikir almak istiyorum gecen ay kimuadal gebelik gecirdim hamileligimi ogrendigim ilk gunlerde hafif kanamalarim vardi doktor yerlesme kanamasi olarak degerlendrdi o suruntuler son bulmadan kimyasal gebelik oldugunu ogrendik sonrasinda kanamam geldi ama suruntulerim uzun surdu ben tam kanamam geldigi gunu adet uygulamama kaydettim suan 8 gun gecikmem gorunuyor bu durumda bi gebelik testi yapmam mantikli olur mu sizce cok arada kaldim

Test yaptırın bence zaten HCG değeri kimyasal gebelikte düşerek sıfırlanıyor eğer düşüş varsa emin olursunuz

Test yaptırın bence zaten HCG değeri kimyasal gebelikte düşerek sıfırlanıyor eğer düşüş varsa emin olursunuz
Uzerinden 1 ay gecti ya gebelik ihtimali olabiliyor mu bilemedim benim pozitif cikarsa hala kimyasal gebelikten mi kaynaklaniyor anlamina gelir yani 1 ay gecmis olsa da

Uzerinden 1 ay gecti ya gebelik ihtimali olabiliyor mu bilemedim benim pozitif cikarsa hala kimyasal gebelikten mi kaynaklaniyor anlamina gelir yani 1 ay gecmis olsa da
Bende kimyasal gebelik geçirdim 1 hafta 10 günde sıfırlandı HCG değerim

Benim kimyalsal gebelikten 1 hafta sonra sıfırlandı ve kimyalsaldan sonra 2 ayda hamile olduğumu öğrendim güzelim düsügün ardı çocuktur derler hadi insalah sana da nasip olur hayırlısıyla

Back
X