-
- Konu Sahibi kadersizben
2.dega mı yumurtluyorum hormonlarım alt üst mü oldu çözemiyorumAllah Allah şimdi tam anlamıyla yumurtlama olduğunda koyu olması lazım acaba geç mi yumurtlama olacak ya da oldu kaçırdın mı dicem ama hep ovulasyonda yapmışsın
İnşallah iki defa yumurtluyorsunda ikiz olur be2.dega mı yumurtluyorum hormonlarım alt üst mü oldu çözemiyorum
Yaaİnşallah iki defa yumurtluyorsunda ikiz olur be
İnşallah inşallah Rabbim bizi çok bekletmesinYaaamin amin çok amin inşallah ya inşallah bu ay bebişlere kavuşuruz
Bat27 benimde canım senin çıka az kalmıııışİnşallah inşallah Rabbim bizi çok bekletmesinisteyen herkese nasip etsin inşallah benim bat 21 kasım senin nedir burdan haberleşelim
Ama nedense olmadı hissiyatı var nasippBat27 benimde canım senin çıka az kalmıııış
Ben geçen ay tedavi gördüğüm halde olmadı diye hissediyordum ama vardıAma nedense olmadı hissiyatı var nasipp
Ediyorum hemde her gün hatta burda konuştuğum herkese bile ediyorum çok başka bir hissiyat buBen geçen ay tedavi gördüğüm halde olmadı diye hissediyordum ama vardıdua et bol bol
Allah kabul etsinEdiyorum hemde her gün hatta burda konuştuğum herkese bile ediyorum çok başka bir hissiyat bune tedavisi gördün canım
Neden femara ve çatlatma kullanıyorsun ki sen zaten düzenli regl görüp yumurtlaman oluyor diye biliyorum canımAllah kabul etsinFemara ve çatlatma iğnesi oldum geçen ay sonra gebelik oldu daha sonrası bildiğin gibi kimyasal gebelik
Pcos olduğundan birde 1,5 yıl gebelik elde edemediğimden ilaç desteği almaya başladım canımNeden femara ve çatlatma kullanıyorsun ki sen zaten düzenli regl görüp yumurtlaman oluyor diye biliyorum canım
Anladım canımPcos olduğundan birde 1,5 yıl gebelik elde edemediğimden ilaç desteği almaya başladım canım
Canım son yaptığım test bekleyince silikleşti sanki yumurtlama da çatlamada olmuş gibi yaAnladım canıminşallah en yakın zamanda birbirimize haber vereceğiz
Canım bi 14 kasımda sanki belli gibi şu an sanki yok gibi yumurtlama silik baya çünküCanım son yaptığım test bekleyince silikleşti sanki yumurtlama da çatlamada olmuş gibi ya