kullandığınız ilaç, vitamin tarzı birşey varmıydı pekiBenm iki gün geçince düşük değerle sonucum cıkmıştı hemşire çok yeni demişti ama iki gün sonra kasıklrm çok ağrıdı yoğun kanama oldu sonra bi daha hcg baktılar değer düşmüştü. Kan baktırmadgn için net kimyasal diyemezlrr ama bnce sennkide kimyasal. üstüne ben sağlıklı gebelik oluştu hemen ertesi ay stres yapma üzme kendini olur inşallah Allah’ın izniyle
Kaç gün sürmüştü yoğun kanama?Benm iki gün geçince düşük değerle sonucum cıkmıştı hemşire çok yeni demişti ama iki gün sonra kasıklrm çok ağrıdı yoğun kanama oldu sonra bi daha hcg baktılar değer düşmüştü. Kan baktırmadgn için net kimyasal diyemezlrr ama bnce sennkide kimyasal. üstüne ben sağlıklı gebelik oluştu hemen ertesi ay stres yapma üzme kendini olur inşallah Allah’ın izniyle
Bende de prolaktin yüksek diye sıkıntı oluyor 9 aylık evliyim evliliğin 3. Ayında on gün günüm geçti gittim kan verdim kanamam başladı ve kadın doğuma gittim sonradan dedi düşük yapiyon diğer bı doktor da bu kimyasal düşük dedi ama benim kanamam 14 gün sürmüştü ozaman.simdide işte 6 ay olacak halen korunmadigim halde hamile kalamiyorum çok üzülüyorum.bu klomen tedavisi nedirSebebi nedir peki bir şey dediler mi size ben 2 kez oldu sonra kızım klomen tedavisi ile oldu şuan ikinciyi düşünüyorum çok korkuyor
Canım klomen Dr kontrolunde içilen yumurta geliştirici bir haptir. Ben klomen kullandığım ilk ay gebe kalabildim ama ikinci gebelikte neredeyse 20 kutu kullanmisimdir 4 yılda bir işe yaramadi adetin beşinci günü içmeye başlıyorsun günde iki kez beş gün içiyorsun sonra Dr yumurtalarina bakıp ilişki günleri veriyor ins sende işe yarar canım ..Bende de prolaktin yüksek diye sıkıntı oluyor 9 aylık evliyim evliliğin 3. Ayında on gün günüm geçti gittim kan verdim kanamam başladı ve kadın doğuma gittim sonradan dedi düşük yapiyon diğer bı doktor da bu kimyasal düşük dedi ama benim kanamam 14 gün sürmüştü ozaman.simdide işte 6 ay olacak halen korunmadigim halde hamile kalamiyorum çok üzülüyorum.bu klomen tedavisi nedir
Allah razı olsun canm yeni evliyim ama işte 30 yaşındayım korkuyorum olmazsa diyeCanım klomen Dr kontrolunde içilen yumurta geliştirici bir haptir. Ben klomen kullandığım ilk ay gebe kalabildim ama ikinci gebelikte neredeyse 20 kutu kullanmisimdir 4 yılda bir işe yaramadi adetin beşinci günü içmeye başlıyorsun günde iki kez beş gün içiyorsun sonra Dr yumurtalarina bakıp ilişki günleri veriyor ins sende işe yarar canım ..
Canım valla benim değerim birinde 170lere birinde 1000lerde idi bi doktor kese oluşup hemen bozulmuş dedi diğeri de kimyasal dedi hata 2 ay üstünde olunca doktor mol gebelikten bile suphelwndi kürtaj oldum patoloji temiz çıktı kimyasal dediBende de prolaktin yüksek diye sıkıntı oluyor 9 aylık evliyim evliliğin 3. Ayında on gün günüm geçti gittim kan verdim kanamam başladı ve kadın doğuma gittim sonradan dedi düşük yapiyon diğer bı doktor da bu kimyasal düşük dedi ama benim kanamam 14 gün sürmüştü ozaman.simdide işte 6 ay olacak halen korunmadigim halde hamile kalamiyorum çok üzülüyorum.bu klomen tedavisi nedir
Birde ben de ilk kimyasalı korunmasız denemelerde 6. Ay oldum 7. Ay bir dah a kimyaosal oldum sonra 2 Ay korudum iyi bir doktora gittim birkaç tedavi uyguladı vitaminler vs 3. Ay klomen ile kızım oldu çok sukurBende de prolaktin yüksek diye sıkıntı oluyor 9 aylık evliyim evliliğin 3. Ayında on gün günüm geçti gittim kan verdim kanamam başladı ve kadın doğuma gittim sonradan dedi düşük yapiyon diğer bı doktor da bu kimyasal düşük dedi ama benim kanamam 14 gün sürmüştü ozaman.simdide işte 6 ay olacak halen korunmadigim halde hamile kalamiyorum çok üzülüyorum.bu klomen tedavisi nedir
Hepsine baktırdım canm normal dedi sonuçların prolaktin de dostinexle 12 ye düşmüştü en son bı ay önce şimdi bilmiyorumCanım valla benim değerim birinde 170lere birinde 1000lerde idi bi doktor kese oluşup hemen bozulmuş dedi diğeri de kimyasal dedi hata 2 ay üstünde olunca doktor mol gebelikten bile suphelwndi kürtaj oldum patoloji temiz çıktı kimyasal dedi
Bende de haşimato başlangıcı vardı troid normal ma a anti tpo yüksek o yüzden pek önemsemedim ve verilen ilaçları doğumdan so ra bıraktım ama şimdi bu postu birkaç şeyi okuduktan sonra pişman oldum tekrar bakacağım (ayy biraz fazla yazmışım k bakma)
Kimyasalı troid ve şeker özellikle sebep olabiliyor o değerlerinden emin ol ayrıca troid normal ols bile anti tpo baktir derim
Klomen 1-2 haftalık hap tedavisi yumurtaların olgunlaşması sağlıyor daha sonra da çatlama iğnesi ile destekliyorsun çatlama iğnesi olduğunda ilişki oluyor bu da gebelik şansını yükseltiyor
Rabbim sana bagislasin bize de nasip eder inşallahBirde ben de ilk kimyasalı korunmasız denemelerde 6. Ay oldum 7. Ay bir dah a kimyaosal oldum sonra 2 Ay korudum iyi bir doktora gittim birkaç tedavi uyguladı vitaminler vs 3. Ay klomen ile kızım oldu çok sukur
Yok hiç bişey kullanmıyodumkullandığınız ilaç, vitamin tarzı birşey varmıydı peki
Kanamam 10 gün sürdü ama 3 gün yogundu agrılıydı çok düştüğünü anladım et parçası geldi ufacıkKaç gün sürmüştü yoğun kanama?
Amon inşRabbim sana bagislasin bize de nasip eder inşallah
Ben dış gebelikle düşük yaşadım. Şiddetli ağrınız ve kesilmeyen bir kanamanız varsa mutlaka gidin beklemeyin çünkü lekelenme kanaması maksimum 3 gün sürüyormuş tabi kişiden kişiye göre değişir bu. Çok yoğun ve parça geliyor şeklindeyse zaman kaybetmeyin hekiminize direk gidin. ayriyetten kaset testinizde ikinci çizgi silinik ve bulanık çıktıysa eğer yinede gidip bir muayene olun derim ben umarım kötü bir durum yoktur sizide telaşlandırıp umudunuzu yıkmak istememMerhaba benim gibi bir durumu daha önce yaşayan ve gebeliği olumlu devam eden var mı ???
Reglim 7 gün gecikti 5 ve 7.günlerde 3 farklı marka gebelik testi yaptım ve pozitifi gördüm. 8. Gün yerleşme kanaması gibi başladı ve şu anda baya yoğun regli yaşıyorum. Kimyasal gebelik mi yaşıyorum sizce.
Canım biz ne kadar istesekte vakti geldiğinde olacak ben ilk bebeğim için iki yıl uğraştım ikincisi için üç bucuk yıl uğraştım doğdu iki ay sonra kaybettim 1.5 yıldır da hala uğraşıyorum oğlum 6 yaşında oldu geçen ay gebelik öğrendim bir hafta sonra düşük yaşadım oysaki oğlum 1 yaşını doldurdugundan bu yana bir kardeşi olsun diye tedavi görüyorum bir yaptirmadigim tüp Bebek kaldı 38 yaşındayım sonuç olarak Allah ol derse olur canım mücadeleden vazgecmeyelim .Allah razı olsun canm yeni evliyim ama işte 30 yaşındayım korkuyorum olmazsa diye
Tekrar olur inş üzülme, bende geçirmiştim kimyasal.Kanamam 10 gün sürdü ama 3 gün yogundu agrılıydı çok düştüğünü anladım et parçası geldi ufacık
Evet suan hamileym hemen üstüne kaldım ertesi ay iki ay var doğumuma çok şükürTekrar olur inş üzülme, bende geçirmiştim kimyasal.