- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 44
Hadi geçmiş ve hayırlı olsun mi ikisi bi arada:)Evet suan hamileym hemen üstüne kaldım ertesi ay iki ay var doğumuma çok şükür
Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin basına inşallah Allah kimsenn kucağını boş bırakmasınHadi geçmiş ve hayırlı olsun mi ikisi bi arada:)
Pozitif gibi duruyor. Hayırlı olsun şimdiden var iseArkadaşlar reglime iki gün var bi bakarmısın
Yaaa gerçekten miii bugün evlilik yıl dönümümüz eşimlePozitif gibi duruyor. Hayırlı olsun şimdiden var ise
Ay inşaallah vardır ki barız gözüküyor çizgiYaaa gerçekten miii bugün evlilik yıl dönümümüz eşimle
Yavrum bide tatildeyiz yav nasıl gidicem hangi hastaneye gidicem hiç bilmiyorum heyecandanAy inşaallah vardır ki barız gözüküyor çizgihem evliliğinizin yıldönümünu tebrik ederim, hemde yavrunuzu tebrik ederim kan testi tabii daha garanti sonuç verir ama gönlünüze göre olsun inşaallah
Devlet hastanesi varsa aciline girin özel varsa özelden de verebilirsiniz sonuç daha çabuk çıkarYavrum bide tatildeyiz yav nasıl gidicem hangi hastaneye gidicem hiç bilmiyorum heyecandan
Hayırlı olsun canım ben de bu değerle öğrenmiştim ama bir hafta sonra değerlerim düştü adet oldum bol bol su içip dinlemeniz gerekiyor ki bebis tutunsunBakar mısınız
Benimde aynı durum 12 gün geçti 3 test yaptım pozitif acile gittim kadin dogumcuya karın ağrısıyla direk ultrasyonadan baktı kese gözükmüyor dediMerhaba benim gibi bir durumu daha önce yaşayan ve gebeliği olumlu devam eden var mı ???
Reglim 7 gün gecikti 5 ve 7.günlerde 3 farklı marka gebelik testi yaptım ve pozitifi gördüm. 8. Gün yerleşme kanaması gibi başladı ve şu anda baya yoğun regli yaşıyorum. Kimyasal gebelik mi yaşıyorum sizce.
Çizginin silikleşme durumuna bakardık.
Kanamalı olup sağlıkla ilerleyen gebelikler de var. Kimyasal olup kanama oluşan da. Hcg bilmediğimiz için ne desek yanlış olur şimdi.
Bendede aynı oldu gecen ay beta hcg yükselise gecti adetim 6 gün gecikmisti test yapıyordum hepsinde ikinci cizgi silik cizgiydi. Ardından belirtilerim vardı sol kasık ağrısı mide bulantısı uyku falan sonra ardından kan testi verdim testimde beta hcg 6 küsür cıktı 7. Gün beta hcg 2 ye düştü ve tam 7. günümde adetim lekelenme seklinde basladı. 2. Gün adetğm yoğunlastı ağrık yoktu ama 3. Gün cok fazla pıhtı geldi. Doktor kimyasal olduğunu söyledi. İnşAllah senin öyle olmaz ne kadar üzülmemeye calıssamda üzüldüm. Allah her isteyene nasip etsin. Bu ayda adetim gecikti. 15 gün oldu hala bisey yokHe bi de çok fazla sol kasığım ağrıyordu, ağrıdan kıpırdayamıyordum
Bende kimyasal olmuştu, evet ondan sonra adet gecikmesi yaşamıştım, burda bazı kızlar kimyasaldan sonrakı ay hamile kalmışlar. İnşallah sanada nasip olurBendede aynı oldu gecen ay beta hcg yükselise gecti adetim 6 gün gecikmisti test yapıyordum hepsinde ikinci cizgi silik cizgiydi. Ardından belirtilerim vardı sol kasık ağrısı mide bulantısı uyku falan sonra ardından kan testi verdim testimde beta hcg 6 küsür cıktı 7. Gün beta hcg 2 ye düştü ve tam 7. günümde adetim lekelenme seklinde basladı. 2. Gün adetğm yoğunlastı ağrık yoktu ama 3. Gün cok fazla pıhtı geldi. Doktor kimyasal olduğunu söyledi. İnşAllah senin öyle olmaz ne kadar üzülmemeye calıssamda üzüldüm. Allah her isteyene nasip etsin. Bu ayda adetim gecikti. 15 gün oldu hala bisey yok
Canım kaç gün gecikme yaşadın benim de geçen ay kimyasal gebeliğim oldu bat 18 temmuz du adet olamadım idrar testi negatifBende kimyasal olmuştu, evet ondan sonra adet gecikmesi yaşamıştım, burda bazı kızlar kimyasaldan sonrakı ay hamile kalmışlar. İnşallah sanada nasip olur
Benim adetim düzensiz ama 30gün tamamında test yapmıştım silik çıkmıştı daha sonrakı günlerde yapdım aynı oldu lekelenme başladı, sonra kendiliyinden açıldı. Test yapmasaydım belkide bilmezdim kimyasal yaşadığımı fakat ağrım fazlaydı, test yapıyım dedim öyle oldu. Sonrakı ay 20gün falan geciktimCanım kaç gün gecikme yaşadın benim de geçen ay kimyasal gebeliğim oldu bat 18 temmuz du adet olamadım idrar testi negatif
Epey gecikmissin ben de ne zaman olacam bakalım hayırlısı olsun erken gebelik testi aldım sabah bir daha deneyecem kısmet artıkBenim adetim düzensiz ama 30gün tamamında test yapmıştım silik çıkmıştı daha sonrakı günlerde yapdım aynı oldu lekelenme başladı, sonra kendiliyinden açıldı. Test yapmasaydım belkide bilmezdim kimyasal yaşadığımı fakat ağrım fazlaydı, test yapıyım dedim öyle oldu. Sonrakı ay 20gün falan geciktim
Evet canım düzensiz adetim bir türlü belli edemiyorumEpey gecikmissin ben de ne zaman olacam bakalım hayırlısı olsun erken gebelik testi aldım sabah bir daha deneyecem kısmet artık
Benimde kimyasalda 10 gün sürmüştü kanamam.Bendede aynı oldu gecen ay beta hcg yükselise gecti adetim 6 gün gecikmisti test yapıyordum hepsinde ikinci cizgi silik cizgiydi. Ardından belirtilerim vardı sol kasık ağrısı mide bulantısı uyku falan sonra ardından kan testi verdim testimde beta hcg 6 küsür cıktı 7. Gün beta hcg 2 ye düştü ve tam 7. günümde adetim lekelenme seklinde basladı. 2. Gün adetğm yoğunlastı ağrık yoktu ama 3. Gün cok fazla pıhtı geldi. Doktor kimyasal olduğunu söyledi. İnşAllah senin öyle olmaz ne kadar üzülmemeye calıssamda üzüldüm. Allah her isteyene nasip etsin. Bu ayda adetim gecikti. 15 gün oldu hala bisey yok