Kimyasal Gebelik Mi Yaşıyorum?

Kimyasaldan kaç ay sonra gebe kalabildiniz benim geçen ay kimyasal gebeliğim oldu bu ayı çok merak ediyorum
Benimde iki kez oldu canım kimyasal adet görmeden tekrar gebe kaldım çok çabuk kalınıyor bu gerçekten doğru ama benim ikincisinde kimyasal oldu ne yazikki rabbim tekrar nasip ederse sağlıklı bir şekilde olsun inşallah diyorum ama çok kötü gerçekten insan hamileyim diye sevinemiyor bile şimdi kalsam acaba yine kimyasalmi diye sevinemem gibi geliyor

Önceden yaşamadım ama regli 7 gün geçip pozitif görünce doktora gitmeniz iyi olurdu kanamanız varsa kimyasal olup olmadığını doktor bakıp söylese daha sağlıklı olur diye düşünüyorum belki kimyasal değil öylece beklemek ne kadar doğru bilemedim doktora gitmeyi ertelememekte fayda var canım inşallah hayırlısı olur

Aynen bende öyle yaşadım . Geçen cuma. Doktorum kimyasal gebelik demedi ama sağlıksız mis tutunamamis şuan düşük yapiosn dedi

Neden doktora gıtmıyorsunuz ki sonucta kan vermeden beta kac bılmeden hıckımse bırsey diyemez,yarın zaten kımyasalsa cıkmaz bıle kanda çünkü üzerinden vakıt gectı sızınde hep aklınızda kalacak acaba boylemıydı şöylemıydı dıye

Kimyasal gebeliktir muhtemelen. Dört beş gün sonra testi tekrarlayın. Eğer yine silik çıkarsa doktora danışın. Muhtemelen iki güne kadar bhgc sıfırlar. Panik yapmaya, hemen doktora gitmeye gerek yok. Kimyasal gebelik düşük bile sayılmıyor. Test yapmasanız haberiniz bile olmayacaktı. Ben de yaşadım. Sonradan test yaptım baktım sıfırlamış.

Regl gunum sadece 1 gun gecti lekelenme ile basladim baya yogun ve sancili kanamam basladi saatler gectikce .. testlerim silikti hep koyulasmasi gereken test daha cok silikleşiyodu.. ordan huylanmistim zaten ben.. kanama baslayinca yine test yaptim tamamen negatifti .. 4.gun düştü zaten parca.. diger ay yine hamile kaldim kese gordum kanda yuksekti ama yine lekelenme oldu test yaptim direk pozitif cikti ..

Mart ayında kimyasal geçirdim Mayıs ayında hamile olduğumu öğrendim canım.
Tabi ki herkesin bünyesi yapısı bir değil inşallah herşey gönlüne göre olur Müjdeli haberi alırsın bi an önce

Kimyasaldan kaç ay sonra gebe kalabildiniz benim geçen ay kimyasal gebeliğim oldu bu ayı çok merak ediyorum
Ben 26 aralıkta kimyasal düşük yaşadım Ocak da ilk normal adet subatta gebe kaldım. Şimdi minikim kucagımda. 1 ay sonra olabilir

Ben birebir aynısını yaşadım haftasonuna denk geldiği için kan tahlili yaptıramadım doktor muhtemelen kimyasal geçirdiğimi söyledi ama kendini sakın üzme ben ocakta aynısını yaşadım çok üzüldüm hayal kırıklığı yaşadım derken şubatta yine hamile kaldım moralini yüksek tutmaya bak denemekten vazgeçme

Ben 26 aralıkta kimyasal düşük yaşadım Ocak da ilk normal adet subatta gebe kaldım. Şimdi minikim kucagımda. 1 ay sonra olabilir
Ben Pek anlayamadım canım ben de şubatta hamile kaldım şuan 5,5 aylık hamileyim senin nasıl kucağında miniğin geçen sene mi oldu senin ki

Çok geçmiş olsun. Benim şiddetli adet sancısı gibi bakalım nasıl ilerleyecek. Sadece böyle yoğun kanama yaşayıp gebeliği devam eden olmuş mudur merak ediyorum.
Çok yakın bir tanıdığımın yoğun kanaması varken gebeliği devam etti. Yalnız doktoru fazla hareket etmemesini tavsiye etmişti temel ihtiyaçlar dışında uzanıyordu devamlı siz de bi doktora görünebilirsiniz

Canım doktora gittinmi

Bende haşimato hastasıyım canım. Uzun süre tedavi gördüm haşimato için yAni tedavi dediğin tüm vitamin değerleri her şeyi kontrol altına almak için. Doktor bana vücudunda antikorlar embriyoyu yabancı algılıyor olabilir dediler çok korktuğum zamanlar oldu ama çok şükür kavuştum. Sen de eğer ilk ise sakın takma kafadan attım mı her şey oluypr. Tsh yi 2altına indirt yeter başka yapacak bir şey yok. Benim arkadaşımda haşimatoydu benle aynı ama o hemen kalmıştı. Benim tahminimce lan pıhtılaşması idi. Araştırılsada bulunmuyor net bir şey demezler
Bana da bir şey demediler net olarak aslinda ama araştırmalarım sonucu hasimato hastalığının buna sebep olabileceği ki bende de var başlangıcıydi o zamanlar

Ben Pek anlayamadım canım ben de şubatta hamile kaldım şuan 5,5 aylık hamileyim senin nasıl kucağında miniğin geçen sene mi oldu senin ki
2020 aralık 26 da düşük yaptım. 2021 Ocak ilk adet subatta gebe kaldım. Kasımda bebişim doğdu şimdi 8 aylık miniğim

Merhaba bunu ancak beta hcg yaptirip ogrenebilirsiniz ilkinde degerinizi gorup bor sonraki gun tekrar yaptirirsaniz kimyasal ise eger degeriniz dusecektir ben uc kez yasadim ilk iki uc gun az az geldi sonra yaklasik 20 gun kanama surdu insallah degildir rabbim kimseye yasatmasin insallah

ben de gecen ay kimyasal yaşadım bu ay değerlendirdim ama maalesef olmadı aksine 3-4 gün önce başladı bi de reglim. ilk defa bu kadar erken oldu. normalde 32-33 günde olurdum bunda 29. günde adet oldum.

buyuk ihtimalle kimyasal gebelik ben de aynı şekilde geçen ay yaşadım tam 6 haftalıkken düşük yaptım. acile gittiğimde ultrasonda bakıldı hiçbir şey yok dedi doktor, kan testim de 29a düşmüştü. bu ay yine yerleşme kanaması gibi başladı benim ama direkt adet oldum. geçen ay kimyasal yaşarken çok yoğun kanamam oldu çok fazla parça geliyodu aşırı yorgun ve yoğun geçmişti. 8-9 gün sürdü bitmesi. 2-3saatte 1 ped dolduruyordum. gerçekten çok yorucu bir süreç ama daha ileri gitmeden, kalp atışını görmeden bu halde gitmiş olmasına sevinir hale geliyor insan. bu ay da denedim ama maalesef adet oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…