- 8 Nisan 2022
- 306
- 333
- 32
Benimde iki kez oldu canım kimyasal adet görmeden tekrar gebe kaldım çok çabuk kalınıyor bu gerçekten doğru ama benim ikincisinde kimyasal oldu ne yazikki rabbim tekrar nasip ederse sağlıklı bir şekilde olsun inşallah diyorum ama çok kötü gerçekten insan hamileyim diye sevinemiyor bile şimdi kalsam acaba yine kimyasalmi diye sevinemem gibi geliyorKimyasaldan kaç ay sonra gebe kalabildiniz benim geçen ay kimyasal gebeliğim oldu bu ayı çok merak ediyorum
Önceden yaşamadım ama regli 7 gün geçip pozitif görünce doktora gitmeniz iyi olurdu kanamanız varsa kimyasal olup olmadığını doktor bakıp söylese daha sağlıklı olur diye düşünüyorum belki kimyasal değil öylece beklemek ne kadar doğru bilemedim doktora gitmeyi ertelememekte fayda var canım inşallah hayırlısı olurMerhaba benim gibi bir durumu daha önce yaşayan ve gebeliği olumlu devam eden var mı ???
Reglim 7 gün gecikti 5 ve 7.günlerde 3 farklı marka gebelik testi yaptım ve pozitifi gördüm. 8. Gün yerleşme kanaması gibi başladı ve şu anda baya yoğun regli yaşıyorum. Kimyasal gebelik mi yaşıyorum sizce.
Aynen bende öyle yaşadım . Geçen cuma. Doktorum kimyasal gebelik demedi ama sağlıksız mis tutunamamis şuan düşük yapiosn dediMerhaba benim gibi bir durumu daha önce yaşayan ve gebeliği olumlu devam eden var mı ???
Reglim 7 gün gecikti 5 ve 7.günlerde 3 farklı marka gebelik testi yaptım ve pozitifi gördüm. 8. Gün yerleşme kanaması gibi başladı ve şu anda baya yoğun regli yaşıyorum. Kimyasal gebelik mi yaşıyorum sizce.
Mart ayında kimyasal geçirdim Mayıs ayında hamile olduğumu öğrendim canım.Kimyasaldan kaç ay sonra gebe kalabildiniz benim geçen ay kimyasal gebeliğim oldu bu ayı çok merak ediyorum
Tabi ki herkesin bünyesi yapısı bir değil inşallah herşey gönlüne göre olurMart ayında kimyasal geçirdim Mayıs ayında hamile olduğumu öğrendim canım.
Mart ayında kimyasal geçirdim Mayıs ayında hamile olduğumu öğrendim canım.
Kimyasaldan kaç ay sonra gebe kalabildiniz benim geçen ay kimyasal gebeliğim oldu bu ayı çok merak ediyorum
Ben 26 aralıkta kimyasal düşük yaşadım Ocak da ilk normal adet subatta gebe kaldım. Şimdi minikim kucagımda. 1 ay sonra olabilirKimyasaldan kaç ay sonra gebe kalabildiniz benim geçen ay kimyasal gebeliğim oldu bu ayı çok merak ediyorum
Ben birebir aynısını yaşadım haftasonuna denk geldiği için kan tahlili yaptıramadım doktor muhtemelen kimyasal geçirdiğimi söyledi ama kendini sakın üzme ben ocakta aynısını yaşadım çok üzüldüm hayal kırıklığı yaşadım derken şubatta yine hamile kaldım moralini yüksek tutmaya bak denemekten vazgeçmeMerhaba benim gibi bir durumu daha önce yaşayan ve gebeliği olumlu devam eden var mı ???
Ben Pek anlayamadım canım ben de şubatta hamile kaldım şuan 5,5 aylık hamileyim senin nasıl kucağında miniğin geçen sene mi oldu senin kiBen 26 aralıkta kimyasal düşük yaşadım Ocak da ilk normal adet subatta gebe kaldım. Şimdi minikim kucagımda. 1 ay sonra olabilir
Çok yakın bir tanıdığımın yoğun kanaması varken gebeliği devam etti. Yalnız doktoru fazla hareket etmemesini tavsiye etmişti temel ihtiyaçlar dışında uzanıyordu devamlıÇok geçmiş olsun. Benim şiddetli adet sancısı gibi bakalım nasıl ilerleyecek. Sadece böyle yoğun kanama yaşayıp gebeliği devam eden olmuş mudur merak ediyorum.
Canım doktora gittinmiMerhaba benim gibi bir durumu daha önce yaşayan ve gebeliği olumlu devam eden var mı ???
Bana da bir şey demediler net olarak aslinda ama araştırmalarım sonucu hasimato hastalığının buna sebep olabileceği ki bende de var başlangıcıydi o zamanlar
2020 aralık 26 da düşük yaptım. 2021 Ocak ilk adet subatta gebe kaldım. Kasımda bebişim doğdu şimdi 8 aylık miniğimBen Pek anlayamadım canım ben de şubatta hamile kaldım şuan 5,5 aylık hamileyim senin nasıl kucağında miniğin geçen sene mi oldu senin ki
Merhaba bunu ancak beta hcg yaptirip ogrenebilirsiniz ilkinde degerinizi gorup bor sonraki gun tekrar yaptirirsaniz kimyasal ise eger degeriniz dusecektir ben uc kez yasadim ilk iki uc gun az az geldi sonra yaklasik 20 gun kanama surdu insallah degildir rabbim kimseye yasatmasin insallahMerhaba benim gibi bir durumu daha önce yaşayan ve gebeliği olumlu devam eden var mı ???
Şimdi anldım2020 aralık 26 da düşük yaptım. 2021 Ocak ilk adet subatta gebe kaldım. Kasımda bebişim doğdu şimdi 8 aylık miniğim
ben de gecen ay kimyasal yaşadım bu ay değerlendirdim ama maalesef olmadı aksine 3-4 gün önce başladı bi de reglim. ilk defa bu kadar erken oldu. normalde 32-33 günde olurdum bunda 29. günde adet oldum.Kimyasaldan kaç ay sonra gebe kalabildiniz benim geçen ay kimyasal gebeliğim oldu bu ayı çok merak ediyorum
buyuk ihtimalle kimyasal gebelik ben de aynı şekilde geçen ay yaşadım tam 6 haftalıkken düşük yaptım. acile gittiğimde ultrasonda bakıldı hiçbir şey yok dedi doktor, kan testim de 29a düşmüştü. bu ay yine yerleşme kanaması gibi başladı benim ama direkt adet oldum. geçen ay kimyasal yaşarken çok yoğun kanamam oldu çok fazla parça geliyodu aşırı yorgun ve yoğun geçmişti. 8-9 gün sürdü bitmesi. 2-3saatte 1 ped dolduruyordum. gerçekten çok yorucu bir süreç ama daha ileri gitmeden, kalp atışını görmeden bu halde gitmiş olmasına sevinir hale geliyor insan. bu ay da denedim ama maalesef adet oldum..Merhaba benim gibi bir durumu daha önce yaşayan ve gebeliği olumlu devam eden var mı ???