- 12 Kasım 2021
- 293
- 105
- 28
Ben ocakta kimyasal geçirmiştim hemn ardından şubatta hamile kaldım canımKimyasaldan kaç ay sonra gebe kalabildiniz benim geçen ay kimyasal gebeliğim oldu bu ayı çok merak ediyorum
Maalesef hcg vermeden anlayamazsiniz test bozuk olabilirMerhaba benim gibi bir durumu daha önce yaşayan ve gebeliği olumlu devam eden var mı ???
Reglim 7 gün gecikti 5 ve 7.günlerde 3 farklı marka gebelik testi yaptım ve pozitifi gördüm. 8. Gün yerleşme kanaması gibi başladı ve şu anda baya yoğun regli yaşıyorum. Kimyasal gebelik mi yaşıyorum sizce.
Canın 2 yaşında kızım var açıkçası çok ara vermek istemiyorum çünkü kızım zor oldu bende de pohtilasma var tsh normal ama anti tpo yüksek kızım olduktan sonra da levitron muydu ne bıraktım ilaçları şimdi de tayin falan memlekette oluruz hastane şartları yeterli değil nedense bu güne kadar hem denemedim hem bu düşüncelere görmemiştim pek ama böyle okuyunca birkaç şey stres oldum ama çok haklısın ne zaman takmazsan o zaman oluyorBende haşimato hastasıyım canım. Uzun süre tedavi gördüm haşimato için yAni tedavi dediğin tüm vitamin değerleri her şeyi kontrol altına almak için. Doktor bana vücudunda antikorlar embriyoyu yabancı algılıyor olabilir dediler çok korktuğum zamanlar oldu ama çok şükür kavuştum. Sen de eğer ilk ise sakın takma kafadan attım mı her şey oluypr. Tsh yi 2altına indirt yeter başka yapacak bir şey yok. Benim arkadaşımda haşimatoydu benle aynı ama o hemen kalmıştı. Benim tahminimce lan pıhtılaşması idi. Araştırılsada bulunmuyor net bir şey demezler
Merhaba :) bende Aralık ayında pozitifi gördüm kan testi baktırdım 27 çıktı . 4. Gün sonunda hafif kanamam oldu hemen ertesi gün doktora gidip tekrar kan testi verdim ve 8 e düşmüştü . Doktorum kimyasal gebelik yaşamışsın bugün regl olacaksın dedi ve o gün regl oldum . İlk defa bu adetim çok aşırı yoğunun kanamalı geçti . Umutsuzlandırmak istemem ama eğer bakmadıysanız mutlaka kan testi vermenizi öneririm . Beta hcg hormonunuza bakılıp belli olur anca . İnşallah normal gebeliktir :)Merhaba benim gibi bir durumu daha önce yaşayan ve gebeliği olumlu devam eden var mı ???
Reglim 7 gün gecikti 5 ve 7.günlerde 3 farklı marka gebelik testi yaptım ve pozitifi gördüm. 8. Gün yerleşme kanaması gibi başladı ve şu anda baya yoğun regli yaşıyorum. Kimyasal gebelik mi yaşıyorum sizce.
Merhaba cnm olabilir kimyasal gebelikMerhaba benim gibi bir durumu daha önce yaşayan ve gebeliği olumlu devam eden var mı ???
Daha önce kimyasal gebelik yaşadım farklı gebelik testlerini aldım onlarda pozitifti beta değerini kontrol ettirdiğimde normal artması gereken değerde artmadı eğer normalde adet gününüz ne kadar sürerse o kadar sürede oluyorsa kanamanız kimyasal gebeliktir. Ama bu duruma üzulmemelisiniz eğer kimyasal olsa bile çünkü vücut sağlıksız olan yumurtayı vücuttan atıyor ve bir sonraki gebeliğinizde sağlıklı bir bebiş kucağınıza alırsınız. Yerleşme kanaması da sadece bir gün bile sürmüyor hafif lekelenme oluyor ve bitiyor bir ped dolmuyor yani benim öyle olmuştuMerhaba benim gibi bir durumu daha önce yaşayan ve gebeliği olumlu devam eden var mı ???
Geçmiş olsun ben de çok önceden kimyasal gebelik yaşamıştım. Adetle atılıyor demişlerdi o kadar çok kanamam oldu ki ader kanı ama normalden fazla kanama durması için kürtaj yapmışlardı tedavi amaçlıMerhaba benim gibi bir durumu daha önce yaşayan ve gebeliği olumlu devam eden var mı ???
Sağlık olsun canım en kısa zamanda yüzümüz güler inşallahben de gecen ay kimyasal yaşadım bu ay değerlendirdim ama maalesef olmadı aksine 3-4 gün önce başladı bi de reglim. ilk defa bu kadar erken oldu. normalde 32-33 günde olurdum bunda 29. günde adet oldum.
Aynen öyle rahat olmak lazım. Levotiron çok önemli keske hep kullansaydınCanın 2 yaşında kızım var açıkçası çok ara vermek istemiyorum çünkü kızım zor oldu bende de pohtilasma var tsh normal ama anti tpo yüksek kızım olduktan sonra da levitron muydu ne bıraktım ilaçları şimdi de tayin falan memlekette oluruz hastane şartları yeterli değil nedense bu güne kadar hem denemedim hem bu düşüncelere görmemiştim pek ama böyle okuyunca birkaç şey stres oldum ama çok haklısın ne zaman takmazsan o zaman oluyor
bende aynı şeyi yaşıyorum suan ve bunu çok merak ediyorum biri keşke buraya gebeliğim devam etti diye yazsaÇok geçmiş olsun. Benim şiddetli adet sancısı gibi bakalım nasıl ilerleyecek. Sadece böyle yoğun kanama yaşayıp gebeliği devam eden olmuş mudur merak ediyorum.
Dış gebelik te olabilirMerhaba benim gibi bir durumu daha önce yaşayan ve gebeliği olumlu devam eden var mı ???
Ben geçen ay yaşadım aynı durumu.hatta hamile olduğumu bile bimiyordum.geçen ay ev taşıdık reglim gecikti eşime test al dedim.eczaneye gitmesine rağmen unutmuş.sonrasında regli oldımbende aynı şeyi yaşıyorum suan ve bunu çok merak ediyorum biri keşke buraya gebeliğim devam etti diye yazsa
Aynn çok haklısın keşke kullansaydımAynen öyle rahat olmak lazım. Levotiron çok önemli keske hep kullansaydın
Daha önce bir kez kimyalsal gebelik yaşadım ve aynen bu şekilde oldu benmde bence sizinde kimyalsalMerhaba benim gibi bir durumu daha önce yaşayan ve gebeliği olumlu devam eden var mı ???
Sağlıksız bir gebelik olduğu için vücut atıyormuş onu öyle demişti doktorbende aynı şeyi yaşıyorum suan ve bunu çok merak ediyorum biri keşke buraya gebeliğim devam etti diye yazsa
Evet çok yakın arkadaşım 5. aya kadar ciddi kanamalar yaşadı şuan 7 aylık anca durdu devamlı yatması gerekiyordu gerçekten bana mucize gibi gelmişti bebek bezi takıyordu resmen doktorlar da neden öyle olduğunu anlamadılar doğum yaptıktan sonra bakıcaklarmışbende aynı şeyi yaşıyorum suan ve bunu çok merak ediyorum biri keşke buraya gebeliğim devam etti diye yazsa
Benm iki gün geçince düşük değerle sonucum cıkmıştı hemşire çok yeni demişti ama iki gün sonra kasıklrm çok ağrıdı yoğun kanama oldu sonra bi daha hcg baktılar değer düşmüştü. Kan baktırmadgn için net kimyasal diyemezlrr ama bnce sennkide kimyasal. üstüne ben sağlıklı gebelik oluştu hemen ertesi ay stres yapma üzme kendini olur inşallah Allah’ın izniyleMerhaba benim gibi bir durumu daha önce yaşayan ve gebeliği olumlu devam eden var mı ???