-
- Konu Sahibi elmalxix turta
- #1.861
İnşallah Allah söylettirdi herhalde.İnşallah güzel haberler alırsınız.Bizimle de paylaşırsınız mutlu oluruz.Aminnn insaAllah canim benim de ben henuz hamile değilim sanirim yanlis anladin mesajimi yoksa icinemi doğdu kiz henüz regl olmadim:)
Aminnnn kuzum paylasirim tabi buyuk memnuniyetle hemdeİnşallah Allah söylettirdi herhalde.İnşallah güzel haberler alırsınız.Bizimle de paylaşırsınız mutlu oluruz.
İnşallah sende sağlıklı gebelik geçirirsin canım. Bakalım doktor 5 ay deniceksiniz dedi olmazsa artık teşhis tedavi bla bla. Reglme 2 gün var endişeli bekleyiş başladı bakalım hayırlısıOncelikle cok gecmis olsun canim Allah bida yasatmasin.bende subat ayinda gecirdim kimyasal bendede bi sorun cikmAdi Allaha sukur bende 2 hafta kaldi kesin kimyasal olup olmadigida soylenmedi(kese hic gozukmemisti degerler azar azar artip azaldi sonra bida artti sonra tamamen dustu cok tuhaf bi durumdu benimki).illaki bi sebep gerekmezmiş sagliksiz embriyo kendiliginden düşmesi bizim açimizdan iyiymiş doktorum böyle söylemişti.
InsaAllah canim...Off benimde bat yarin heyecandan uyuyamiyorumİnşallah sende sağlıklı gebelik geçirirsin canım. Bakalım doktor 5 ay deniceksiniz dedi olmazsa artık teşhis tedavi bla bla. Reglme 2 gün var endişeli bekleyiş başladı bakalım hayırlısı
Ben kaldım ama sonuç gene hüsranSelam kızlar,
Geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Doktor 1 ay korun ondan sonra tekrar hamile kalabilirsin demişti... Ama sanırım biz biraz sabırsız davrandık
Aslında hamile kalmak için ekstra bir önlem almamıştım ama adetim de 2 gün gecikti ve ben şüphelenmeye başladım... Yoksa kimyasal gebelik sonrası adet düzensizliği olur mu?
Cevaplarınızı bekliyorum a.s.
Benim hep geç geldi canım 2 ay boyunca. Sen yine de test yaptır kontrol amaçlı.Kızlar kimyasal gebelikten sonra geç regl gören oldu mu? Hislerim kafam çok karışık. 1 haftadır işle alakalı çok stresliydim eşime patladım iş yerinde patladım öfke ve ağlama nöbetleri geçiriyorum reglm gecikti. Kimyasal gebelikte geçirdiğim kasık ağrılarım bel ağrılarım yok ama göğüslerm çok hassas karnım şiş regl sancım yok. Kasık kısmım hafif sertleşti. Kimyasal gebelik yaşadığım dönem gebelik belirtilerim çok belirgindi şuan gün içinde çok nadir hafif batmalar oluyor. Böyle bi durum yaşayan oldu mu?
Canım ne kadar geç geldi benm 3 gün oldu gecikeliBenim hep geç geldi canım 2 ay boyunca. Sen yine de test yaptır kontrol amaçlı.
kimyasdan sonraki ilk regl 35.gün bi sonraki ay 38. gün sonraki ay 30. günde geldi canım.Canım ne kadar geç geldi benm 3 gün oldu gecikeli
Canım ben dün regl oldum çok şükür 2-3 gün gecikmesi normal benim için yani düzene oturdu demek oluyor çok mutluyum cevabın için çok teşekkür ederimkimyasdan sonraki ilk regl 35.gün bi sonraki ay 38. gün sonraki ay 30. günde geldi canım.
amin canım hayırlısıyla sağlıklı şekilde nasip etsin mevlam sanada.peki değerlerin kaça kadar çıktı kanaman nasıl ve kaç gün oldu bilgi verirmisin bnm durum karışık bi türlü kanamam bitmedi degerlerim çıkıp iniyorMerhaba arkadaşlar,
Kimyasal gebelik sonrası çok şükür tekrar adet görmeden gebe kaldım.Şuan 8+5 günlüğüz. Allah herkese nasip etsin. Şunu anladımki ne zaman kafan rahat oluyor o zaman oluyor.Çok düşünüp stres yapmakla olmuyor. Rahat olun. Rabbim zaten en hayırlısını nasip eder.
Adet duzensizligi oluyor bende suan 8 gungeciktim hala olmadi bir ay oldu kimyasal genelik gecirdim. Doktor normal bir durum gecikme olur dediSelam kızlar,
Geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Doktor 1 ay korun ondan sonra tekrar hamile kalabilirsin demişti... Ama sanırım biz biraz sabırsız davrandık
Aslında hamile kalmak için ekstra bir önlem almamıştım ama adetim de 2 gün gecikti ve ben şüphelenmeye başladım... Yoksa kimyasal gebelik sonrası adet düzensizliği olur mu?
Cevaplarınızı bekliyorum a.s.