-
- Konu Sahibi elmalxix turta
- #1.921
Tekrarladınmı testi cnm olabilir neden olmasın guze haberler alın inşallahKızlar merhaba gecen ay kimyasal geçirmiştim bu ay hala adet olmadım 3 geçti sabhda test yaptım ilk başta çıkmadı sonradan ikinci gözle görülür bir şekilde belirdi yine hamile olabilir miyim
Yok tekrarlamadım ağrı giriyor çıkamıyorum evdenTekrarladınmı testi cnm olabilir neden olmasın guze haberler alın inşallah
Evet cizgi var testi tekrarlayın yarın pozitifi net görün inşallahBöyle çıktı var mı sence
Ağrım var hastaneye gidiyorum orda yaptırcam testiEvet cizgi var testi tekrar yarın pozitifi net görün inşallah
Guzel haberler alın inşallah yerleşmedede agrı olur inşallah yerleşme agrısıdır haber bekliyorum sizdenAğrım var hastaneye gidiyorum orda yaptırcam testi
İnşAllah öyle bir şeydir daha önce 2 tane kaybedince korkuyorum işte ya bu da giderseGuzel haberlerin alın inşallah yerleşmedede agrı olur inşallah yerleşme agrısıdır haber bekliyorum sizden
Allahım bu defa saglıkla size bagışlasın inşallahİnşAllah öyle bir şeydir daha önce 2 tane kaybedince korkuyorum işte ya bu da giderse
İnşAllah öyle bir şeydir daha önce 2 tane kaybedince korkuyorum işte ya bu da giderseGuzel haberlerin alın inşallah yerleşmedede agrı olur inşallah yerleşme agrısıdır haber bekliyorum sizden
İnşAllahAllahım bu defa saglıkla size bagışlasın inşallah
Naptınız guzel haber alırım inşallahİnşAllah
Kan verdik 5 de çıkacak şehir dışındayım zaten kendi doktoruma gidemedimNaptınız guzel haber alırım inşallah
2 saat kalmış önemli olan kanda bakılması kendi dr daha sonra gidersin bekliyorum müjdeyiKan verdik 5 de çıkacak şehir dışındayım zaten kendi doktoruma gidemedim
İnşallah canım dua et bana2 saat kalmış önemli olan kanda bakılması kendi dr daha sonra gidersin bekliyorum müjdeyi
Duam seninle inşallah saglıklı gebelik saglıklı bebegin olur inşallahİn
İnşallah canım dua et bana
Çıkmadı 0.5Duam seninle inşallah saglıklı gebelik saglıklı bebegin olur inşallah
Yaa testiniz pozitifti bozukmuş demekki reglinize kaç gün var .neden agrınız olmuş dr birsey söyledimi hayırlısı olsun sizin içinÇıkmadı 0.5
Adet 4 gün geçti sonuca intertten baktım gitmedim tekrar hastaneyeYaa testiniz pozitifti bozukmuş demekki reglinize kaç gün var .neden agrınız olmuş dr birsey söyledimi hayırlısı olsun sizin için