-
- Konu Sahibi elmalxix turta
- #1.821
Sanırım benim şansızlığım o eşim bu kadar üzülüp ağlanılacak bişey olmadıgını düşündüğünden konudan çok uzak
Yalnız kalıyorum bu konuda
AminnnnKan testi yaptırırsan haber ver mutlaka merakla bekliyorumcanım bence düşünmemeye çalış bende öyleydim eşim çok istiyor düşük olduğunda ikimizde çok üzüldük
ama sonra toparladım başka şeylerle ilgilendim inan ilişkilerden sonra ayaklarımı dikip beklerdim bu sefer onu bile yapmadım hemen duşa girerdim nasıl olsa olmaz diye
Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın..
Gerçekten şanslısın. Ben de eylül ayında yaşadığım kimyasal gebelikten bu zamana kadar beklemedeyim. Hala bir gelişme yok malesef. Sanırım bir kaç ay daha bekleyip tedaviye başlayacağım.kızlar merhaba 4 ocakta kimyasal gebelik yaşadım daha sonra adet olmadım kasıklarım ağrıyordu .Eşim dr a gitmek istedi hemen ama geçen ay da dr gidip kan tahlilini yaptırdıık,hamile olduğum haberini aldık 1 hafta o sevinçten sonra kanamam başladı.Psikolojik olarak gitmek istemedim gene kanamam gelirse vs diye akşam eczaneden test aldım pozitif çıktı ama yinede güvenemedim.Bu hafta şehir dışına bi iş toplantısına gitmem gerekiyor dr işini 1 hafta daha ertelemiş olacağım..Bende durum böyle kızlar haftaya dr gittiğimde keseyi görürüm inşallah Allah hepimize nasip eder inşallah..
Bende tam 27 eylülde ögrendim hamile oldugumu 1 ekim de gittiğini ögrendim.Gerçekten şanslısın. Ben de eylül ayında yaşadığım kimyasal gebelikten bu zamana kadar beklemedeyim. Hala bir gelişme yok malesef. Sanırım bir kaç ay daha bekleyip tedaviye başlayacağım.
Evet haklısınBende tam 27 eylülde ögrendim hamile oldugumu 1 ekim de gittiğini ögrendim.
Zaman geçtikçe niye olmuyo diye düşünüyo
HaklısınBende tam 27 eylülde ögrendim hamile oldugumu 1 ekim de gittiğini ögrendim.
Zaman geçtikçe niye olmuyo diye düşünüyo
AminnnnKan testi yaptırırsan haber ver mutlaka merakla bekliyorum
bende eylülde geçirdimGerçekten şanslısın. Ben de eylül ayında yaşadığım kimyasal gebelikten bu zamana kadar beklemedeyim. Hala bir gelişme yok malesef. Sanırım bir kaç ay daha bekleyip tedaviye başlayacağım.
Banada doktor onu tavsiye etti ama ilaçla birlikte sık sık doktorq gitmem gerekiceğini söyledi bikaç arkadaşım siz süreciniden bilgi verirmisinizbende eylülde geçirdim
Doktora gittinizmi ben bu ay gittim klomen ile yumurta takibine başlandı
Test yaptın mı?yazacağım canım haftaya ctsi olur tahlil büyük ihtimal ama yinede daha erken olursa yazarım
Test yaptın mı?
Hadi bakalım hayırlısıEczaneden aldigim testi yapmıştım cift cizgi cikmisti hafta ici.
Bugun toplanti icin sehir disindaydim aksam geldim yarin pazar haftaicide calisiyorum haftaya ctsi gidicem dr muayenesine dedigim gibi emin olmak beklemek istiyorum.
Yine ayni şeyi yaşamaktan korkuyorum
Hadi bakalım hayırlısı
Hadi bakalım hayırlısı
İnşallahAminnn Allah hepimize nasip eder sağlıkla olur insallah
İnşallahhAminnn Allah hepimize nasip eder sağlıkla olur insallah
Merhaba canım doktora gittin mi merak ettiimAminnn Allah hepimize nasip eder sağlıkla olur insallah
Canım önlemi hamile kaldığını öğrendiğinde mi aldın yoksa önceden miMerhaba arkadaslar..2 yada 3 kaybiniz varsa mutlaka pihtilasma testleri isteyin doktorunuzdan. Genelde pihtilasma sorunu oldugunda yasaniyor bu kayiplar. Bende 2 kimyasal dusuk yasadim. Sonra sorunu tespit edince kizima hamile kaldim önlemimizi aldik dogurdum cok sukur..simdi ikinci cocuk icin calismadayiz.
Allah herkese hayirlisini nasip etsin insallah.
Merhaba canım doktora gittin mi merak ettiim
Tebriklerrr çok sevindimmmmmMerhaba canim dr a bu sabah gittim hamileyim keseyi gördük kalp atislarini duydum inanamadim bu gercek bir mucize..
Allahim hayirlisiyla kucagima almayı nasip etsin hepimize