Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Sanırım benim şansızlığım o eşim bu kadar üzülüp ağlanılacak bişey olmadıgını düşündüğünden konudan çok uzak
Yalnız kalıyorum bu konuda

canım bence düşünmemeye çalış bende öyleydim eşim çok istiyor düşük olduğunda ikimizde çok üzüldük
ama sonra toparladım başka şeylerle ilgilendim inan ilişkilerden sonra ayaklarımı dikip beklerdim bu sefer onu bile yapmadım hemen duşa girerdim nasıl olsa olmaz diye
Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın..

AminnnnKan testi yaptırırsan haber ver mutlaka merakla bekliyorum

Gerçekten şanslısın. Ben de eylül ayında yaşadığım kimyasal gebelikten bu zamana kadar beklemedeyim. Hala bir gelişme yok malesef. Sanırım bir kaç ay daha bekleyip tedaviye başlayacağım.

Gerçekten şanslısın. Ben de eylül ayında yaşadığım kimyasal gebelikten bu zamana kadar beklemedeyim. Hala bir gelişme yok malesef. Sanırım bir kaç ay daha bekleyip tedaviye başlayacağım.
Bende tam 27 eylülde ögrendim hamile oldugumu 1 ekim de gittiğini ögrendim.
Zaman geçtikçe niye olmuyo diye düşünüyo

Test yaptın mı?

Eczaneden aldigim testi yapmıştım cift cizgi cikmisti hafta ici.
Bugun toplanti icin sehir disindaydim aksam geldim yarin pazar haftaicide calisiyorum haftaya ctsi gidicem dr muayenesine dedigim gibi emin olmak beklemek istiyorum.
Yine ayni şeyi yaşamaktan korkuyorum

Hadi bakalım hayırlısı

Canım önlemi hamile kaldığını öğrendiğinde mi aldın yoksa önceden mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…