Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Canım merhaba bende suan bekleme asamasindayim henuz kimyasal gebelik gecireli bir ay oldu doktorum korunma dedi ama dusuk yaptigiim icin adetim duzensizlesti suan hala olmadim 12 gun geceli ve yumurtlama donemlerimi fakip edemiyorum. Gercekten dedigin gibi cok arastirmamak lazim akisin
[QUOakisina birakmali bende sirekli arastirip kendim gibi olan insanlarin yorumlarini okuyorum. Rabbim herkeze nasip eder insallah
Archpa, post: 55913725, member: 697516"]Kızlar merhaba nasılsınız? Kimyasal gebelik sonrası hamilelik haberi alanınız var mı aranızda? Her ovilasyon sonrası stres içinde olacam sanırım. Günlük hayatımı etkiliyor. Bazen hiç bir şey bilmemek çok bilmekten iyiymiş keşke bu kadar araştırma yapmasam :) ovilasyon dönemim bittikten sonra hamilelik durumum vardır diye hareketlerimi yediğim içtiklerimi bile kısıtlıyorum ister istemez. Allah evlat sahibi olmak isteyenlere yardımcı olsun inşallah. Gerçekten stresli bir süreç. Bence bu sürecte beni etkileyen cevremdeki insanların lafları. Bebek düşünmüyoruz dediğimde ayyy günahh öyle deme Allah vermez haa gücüne gider diyip durdukları için. Sanki çocuğum olmasın demişim gibi tepkiler. Yaşım 27 diye ay geç kalma bak çocuğun olmaz die laflar. Canım çok sıkkın normal hayatımda insanların lafları takmam ama hep geçmişte duyduğum sözler aklıma geliyor. Bide cevremde geç çocuk sahibi olan insanların çocuk sahibi olduktan sonra herkesi kendi gibi görmeleri beni çok huzursuz ediyor. Senin bir sene sonra çocuğun olur diğerinin ilkinde olur yani her konuda bilmişlik. Hayatımı şubattan öncesi gibi rahat relax olmasını istiyorum. Bide ilk denememde kimyasal gebelik geçirdim yine geçiririm diye korkularım. Eminim içinizde beni anlayan vardır. Kalpten sizlere dua ediyorum inşallah sizlerinde Rabbim kucağınıza hayırlısı ile evlatlar verir. Allah hiç bir anneye evlat acısı göstermesin.[/QUOTE]

Kızlar hiç üzülmeyin.;Ben şuan 20 haftalık hamileyim ve kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kaldım.Kendinizi rahatlatın,rabbim elbet bir kapı açıyor.

Rabbim en kısa zamanda sizede nasip eder inşallah. Bu işi kafandan çıkardığın zaman oluyor,ben eşimle karar aldım kafama takmayacağım diye ve o zaman güzel haberi almıştık

Arkadaslar adetim geceli iki gun oldu bugun tahlil oldum acilde degerim 33 cikti uc ay once kimyasal gebelik gecirdim degerim cok mu dusuk yorum yapin lutfen korkuyorum

Canım merhaba bende suan bekleme asamasindayim henuz kimyasal gebelik gecireli bir ay oldu doktorum korunma dedi ama dusuk yaptigiim icin adetim duzensizlesti suan hala olmadim 12 gun geceli ve yumurtlama donemlerimi fakip edemiyorum. Gercekten dedigin gibi cok arastirmamak lazim akisin
[QUOakisina birakmali bende sirekli arastirip kendim gibi olan insanlarin yorumlarini okuyorum. Rabbim herkeze nasip eder insallah
Archpa, post: 55913725, member: 697516"]Kızlar merhaba nasılsınız? Kimyasal gebelik sonrası hamilelik haberi alanınız var mı aranızda? Her ovilasyon sonrası stres içinde olacam sanırım. Günlük hayatımı etkiliyor. Bazen hiç bir şey bilmemek çok bilmekten iyiymiş keşke bu kadar araştırma yapmasam :) ovilasyon dönemim bittikten sonra hamilelik durumum vardır diye hareketlerimi yediğim içtiklerimi bile kısıtlıyorum ister istemez. Allah evlat sahibi olmak isteyenlere yardımcı olsun inşallah. Gerçekten stresli bir süreç. Bence bu sürecte beni etkileyen cevremdeki insanların lafları. Bebek düşünmüyoruz dediğimde ayyy günahh öyle deme Allah vermez haa gücüne gider diyip durdukları için. Sanki çocuğum olmasın demişim gibi tepkiler. Yaşım 27 diye ay geç kalma bak çocuğun olmaz die laflar. Canım çok sıkkın normal hayatımda insanların lafları takmam ama hep geçmişte duyduğum sözler aklıma geliyor. Bide cevremde geç çocuk sahibi olan insanların çocuk sahibi olduktan sonra herkesi kendi gibi görmeleri beni çok huzursuz ediyor. Senin bir sene sonra çocuğun olur diğerinin ilkinde olur yani her konuda bilmişlik. Hayatımı şubattan öncesi gibi rahat relax olmasını istiyorum. Bide ilk denememde kimyasal gebelik geçirdim yine geçiririm diye korkularım. Eminim içinizde beni anlayan vardır. Kalpten sizlere dua ediyorum inşallah sizlerinde Rabbim kucağınıza hayırlısı ile evlatlar verir. Allah hiç bir anneye evlat acısı göstermesin.
[/QUOTE]
Sizlerden rahim filmi istedi mi hekiminiz?

Çok uzun aradan sonra yazıyorum ben 30 ağustosta kimyasal gebelik yaşadım bebek kendiliğinden düstü 4 gün kanamanın oldu şimdi hiç korunmadim ama kaç gündür hep üşüyorum ve uyku halindeyim sol yumurtalıkta batma var goguslerimin etrafı koyulaştı ve şişti böyle bir durum yaşayan oldu mu

Çok uzun aradan sonra yazıyorum ben 30 ağustosta kimyasal gebelik yaşadım bebek kendiliğinden düstü 4 gün kanamanın oldu şimdi hiç korunmadim ama kaç gündür hep üşüyorum ve uyku halindeyim sol yumurtalıkta batma var goguslerimin etrafı koyulaştı ve şişti böyle bir durum yaşayan oldu mu
günün geçtiyse bi test mi yapsan :skandal:

Düşükten dolayı geç gelir mi acaba adetim normalde 4 gün var
oda olabilir. benim 40 günde filan gelmişti bir sonraki adetim. ama göğüs koyulaşması harklı bişey. sen 4 gün daha bekle ama idrar testinde çıkmaz eğer gebelik varsa gününü geçmen lazım. hiç belli olmaz rabbim veriverir belki sen umudunu diri tut :KK74:

Kızlar selam 10 Kasım adet günümdü 11 kasımda beta hcg 14,75 çıktı, 13 kasımda 11,54 çıktı ama ben hala herhangi bi lekelenme veya kanama yaşamadım.. Bu durum normal mi acaba?

X