Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Tamam canım yaz mutlaka, bu arada benim İstanbulda bir arkadaşım var memur ismi de dilek yılmaz ama ismin isim benzerliğine çok müsait senin de yine de sormak istedim
benm isim dilek esimin yilmaz canim:))baktm şimdi netten hamile kalmadnda kullaniliyms bi zarari yokms 100mg olani haftada bes gun iciliyoms.bi zaman belirtmemisler ben yinede kullanicam canim.sağol bu gece cok iyi bilgiler verdn allah razi olsun.ilk firsatta ozel dr a gidicem bende en iyisi bu olcak sanrm

Rica ederim canım, inşallah önce sen sonra da ben yada aynı anda sağlıklı bebişler haberi alırız ve yine birbirimize destek oluruz. Hayırlı da olur inşallah tabi evlatlarimiz. Benim bu kanamam bitsin de Meryem süresine başlamayi dusunuyorum. 41 gün okunacakmis.

amin canim insallah.ama once ben bi adet olayimda delirmedn gec olsun saglikli olsun:))) oku canim allah kabul etsin vesile olur insallahh

bozuluyo annem bozuluyo 33. gun oldu ne gelen var ne giden (

Benim öncekilerde bozulmamisti hatta hatırlıyorum da normalde 3 gün 5 gün geciken adetim düzene gitmişti ama burdan okuduğum kadarıyla başkalarının düzeni bozuluyordu.

Ya ikimizede cok tesekkur ederim,bakalim benimki nasil olacak. en kısa zamanda hayirli sağlıklı bebislere kavusalım Insallah,burdanda yazmayi unutmayn.Ben beta yaptırmaya gidiyorum Insallah sifirlanmistir

Canım iyi akşamlar, var mı bi gelişme?
ay iyi aksamlar canim :)) bende sana bakindm bugun nickinide unutuum.ben bugun dr a gittim usgde bakti daha dogrusu pek konusmadi gicik dr m.cocuk varmi istiyomsn gibi sordu sonra kimyasal olur iyle gecikmeler dedi kan istdi.kani verdim 9 da sonra eve geldim ogleden sonra cikcakti.saat iki gibi benden kahve leke geldi

ay iyi aksamlar canim :)) bende sana bakindm bugun nickinide unutuum.ben bugun dr a gittim usgde bakti daha dogrusu pek konusmadi gicik dr m.cocuk varmi istiyomsn gibi sordu sonra kimyasal olur iyle gecikmeler dedi kan istdi.kani verdim 9 da sonra eve geldim ogleden sonra cikcakti.saat iki gibi benden kahve leke geldi.ay yazamiyrm oldum sinriden.sonra sandim adet oldim ama devami gelmedi kan sonucuda 2.0

2.0 ama sonra o lekenin devami yok agrimda yok hic biseym yok.gebelikte yok neden boyle oldu anlamadim.sonucu dr a goturmedim hem ogleden sonra yokmus hemde negatif cikti diye.sanirim bi kac gune olcam.olmazsam cuma idrar testini tekrarlaym adet sokucu icicem canim.gene muallakta kaldim hic bi isim duz degil anlayacagn

Kızlar öncelikle hepimize geçmiş olsun . Bende aralıkta kimyasal gebelik geçirdim açıkçası asla ümidimi kaybetmedim ama sanırım psikolojim 2 aydır hep hamilemiyim şüphesiyle vücuduma sinyal gönderiyor :) kızlar size bir sorum olacak her hamilelikte hep aynı belirtiler mi olur ? Mesela ben düşük yaptığım ay göğüslerim inanılmaz acıordu ama bu ay sanki hamileymişim gibi dolaştım evde kasıklarım ağrıyor halsizlik vs belirtileri kendi kendime yaşadım. Benim adet düzenim değişmedi ocakta 28. Gün oldum bu ay bat pazar ama sanıyorum yarın patlıcam. Bu stresten nasıl kurtulur acaba bilen var mıııııı

Kızlar merhaba ben gectigimiz ay kimyasal gebelik gecirmistim. Bat yarın, ama yine erken ögrenip kötü bi durum varsa yıkılmak istemiyorum. Evde 3 gün önce idrar testi yaptım negatif cıktı. Sizce kan için ne zaman doktora gitmeliyim

Canim cok gecmis olsun adet gecikmesi ile belli olur bende geçtiğimiz ay kimyasal geçirdim benimki adet gecikmesinin 12.gunu kanda cikti.Acele etme dur bakalim,hem adetim gec gelmesine de sebebiyet verebiliyormus kimyasal gebelik.hem kimyasal olduysa normalde olur Insallah bana dr aynen boyle söyledi.kimyasal dusukten bile saymiyorlar.Allaha sukur kürtajlık bir durum olmadi.

Cok tesekkür ederim canım, sana da gecmis olsun. bu grupta kimyasaldan sonraki ilk ay gebeliği tutanlar çoktu. Bende o yüzden cok merak ediyorum. Benim kimyasalim gecikmenin 4. Gününde cıkmıstı. Yine 4. Gününde gitsem mi üzülmemek icin biraz daha mı sonra gitsem kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…