- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 37
-
- Konu Sahibi elmalxix turta
- #1.541
benm isim dilek esimin yilmaz canim:))baktm şimdi netten hamile kalmadnda kullaniliyms bi zarari yokms 100mg olani haftada bes gun iciliyoms.bi zaman belirtmemisler ben yinede kullanicam canim.sağol bu gece cok iyi bilgiler verdn allah razi olsun.ilk firsatta ozel dr a gidicem bende en iyisi bu olcak sanrmTamam canım yaz mutlaka, bu arada benim İstanbulda bir arkadaşım var memur ismi de dilek yılmaz ama ismin isim benzerliğine çok müsait senin de yine de sormak istedim
bozuluyo annem bozuluyo 33. gun oldu ne gelen var ne gidenCanim bu arada kimyasal gençlikten sonra adet duzenide bozuluyormu
Benim öncekilerde bozulmamisti hatta hatırlıyorum da normalde 3 gün 5 gün geciken adetim düzene gitmişti ama burdan okuduğum kadarıyla başkalarının düzeni bozuluyordu.Canim bu arada kimyasal gençlikten sonra adet duzenide bozuluyormu
Rica ederim canım, inşallah önce sen sonra da ben yada aynı anda sağlıklı bebişler haberi alırız ve yine birbirimize destek oluruz. Hayırlı da olur inşallah tabi evlatlarimiz. Benim bu kanamam bitsin de Meryem süresine başlamayi dusunuyorum. 41 gün okunacakmis.benm isim dilek esimin yilmaz canim:))baktm şimdi netten hamile kalmadnda kullaniliyms bi zarari yokms 100mg olani haftada bes gun iciliyoms.bi zaman belirtmemisler ben yinede kullanicam canim.sağol bu gece cok iyi bilgiler verdn allah razi olsun.ilk firsatta ozel dr a gidicem bende en iyisi bu olcak sanrm
amin canim insallah.ama once ben bi adet olayimda delirmedn gec olsun saglikli olsun:))) oku canim allah kabul etsin vesile olur insallahhRica ederim canım, inşallah önce sen sonra da ben yada aynı anda sağlıklı bebişler haberi alırız ve yine birbirimize destek oluruz. Hayırlı da olur inşallah tabi evlatlarimiz. Benim bu kanamam bitsin de Meryem süresine başlamayi dusunuyorum. 41 gün okunacakmis.
bozuluyo annem bozuluyo 33. gun oldu ne gelen var ne giden(
Benim öncekilerde bozulmamisti hatta hatırlıyorum da normalde 3 gün 5 gün geciken adetim düzene gitmişti ama burdan okuduğum kadarıyla başkalarının düzeni bozuluyordu.
sagol canm amin.insallah sıfırlnmstrYa ikimizede cok tesekkur ederim,bakalim benimki nasil olacak. en kısa zamanda hayirli sağlıklı bebislere kavusalım Insallah,burdanda yazmayi unutmayn.Ben beta yaptırmaya gidiyorum Insallah sifirlanmistir
Canım beta hcg sonucunu aldın mı?Ya ikimizede cok tesekkur ederim,bakalim benimki nasil olacak. en kısa zamanda hayirli sağlıklı bebislere kavusalım Insallah,burdanda yazmayi unutmayn.Ben beta yaptırmaya gidiyorum Insallah sifirlanmistir
Canım iyi akşamlar, var mı bi gelişme?amin canim insallah.ama once ben bi adet olayimda delirmedn gec olsun saglikli olsun:))) oku canim allah kabul etsin vesile olur insallahh
ay iyi aksamlar canim :)) bende sana bakindm bugun nickinide unutuum.ben bugun dr a gittim usgde bakti daha dogrusu pek konusmadi gicik dr m.cocuk varmi istiyomsn gibi sordu sonra kimyasal olur iyle gecikmeler dedi kan istdi.kani verdim 9 da sonra eve geldim ogleden sonra cikcakti.saat iki gibi benden kahve leke geldiCanım iyi akşamlar, var mı bi gelişme?
ay iyi aksamlar canim :)) bende sana bakindm bugun nickinide unutuum.ben bugun dr a gittim usgde bakti daha dogrusu pek konusmadi gicik dr m.cocuk varmi istiyomsn gibi sordu sonra kimyasal olur iyle gecikmeler dedi kan istdi.kani verdim 9 da sonra eve geldim ogleden sonra cikcakti.saat iki gibi benden kahve leke geldi.ay yazamiyrm oldum sinriden.sonra sandim adet oldim ama devami gelmedi kan sonucuda 2.0Canım iyi akşamlar, var mı bi gelişme?
2.0 ama sonra o lekenin devami yok agrimda yok hic biseym yok.gebelikte yok neden boyle oldu anlamadim.sonucu dr a goturmedim hem ogleden sonra yokmus hemde negatif cikti diye.sanirim bi kac gune olcam.olmazsam cuma idrar testini tekrarlaym adet sokucu icicem canim.gene muallakta kaldim hic bi isim duz degil anlayacagnCanım iyi akşamlar, var mı bi gelişme?
canim eşimin teyzesi vefat etti gidemedim bile kan vermeye.yarin Allah nasip ederse gidip vereceğimCanım beta hcg sonucunu aldın mı?
Canim bugun yaptırdım 0.64 cikti.ne demek sence buCanım beta hcg sonucunu aldın mı?
Cnm negatifCanim bugun yaptırdım 0.64 cikti.ne demek sence bu
Tatlım kimyasal gençlikten sonra yaptırdım da negatif olması cok iyi.Allah korusun dış gebelik olmasindaCnm negatif
Canim cok gecmis olsun adet gecikmesi ile belli olur bende geçtiğimiz ay kimyasal geçirdim benimki adet gecikmesinin 12.gunu kanda cikti.Acele etme dur bakalim,hem adetim gec gelmesine de sebebiyet verebiliyormus kimyasal gebelik.hem kimyasal olduysa normalde olur Insallah bana dr aynen boyle söyledi.kimyasal dusukten bile saymiyorlar.Allaha sukur kürtajlık bir durum olmadi.Kızlar merhaba ben gectigimiz ay kimyasal gebelik gecirmistim. Bat yarın, ama yine erken ögrenip kötü bi durum varsa yıkılmak istemiyorum. Evde 3 gün önce idrar testi yaptım negatif cıktı. Sizce kan için ne zaman doktora gitmeliyim
Canim cok gecmis olsun adet gecikmesi ile belli olur bende geçtiğimiz ay kimyasal geçirdim benimki adet gecikmesinin 12.gunu kanda cikti.Acele etme dur bakalim,hem adetim gec gelmesine de sebebiyet verebiliyormus kimyasal gebelik.hem kimyasal olduysa normalde olur Insallah bana dr aynen boyle söyledi.kimyasal dusukten bile saymiyorlar.Allaha sukur kürtajlık bir durum olmadi.