Canım bende bazı gelişmeler oldu sana anlatmak istiyorum, dün sabah tekrar hcg baktirdim 82 çıktı, yanı benim hcg degerlerim düşmesi gerekirken hâlâ çok az olsa artıyor. Doktor adapazarina yönlendirdi yine durum kötü dedi. Ben de gittim. Akşam da orda test yaptılar ama sonucunu yarın getirirsin dediler. Hcg değerleri dusmeyip az arttığı için dış gebelik olabilir dediler, yarın gel sonucu da getir iğneyle hcg değerlerini sifirlayalim hastanede yatarsın dediler. Sonucu aldım 92 çıkmış, ama bu sefer özel hastaneye gittim, dedim ki iğne de verecekse özel hastanede versin ve doktor beni karsisina alıp dinlesin. Özele gittim. Doktor gerçekten dinledi bütün sorularıma da cevap verdi. Önce ultrasonla baktı, rahim duvarım ince olduğundan bundan sağlıklı gebelik olusmaz dedi. O da iğne verecekti ama altı ay korunmanın gerekecek dedi, ben de bebek istediğimden altı ay çok geldi, mecbur mu diye sordum, o zaman bir hafta daha bekleyelim hcg değerlerin düşmeye başlarsa iğneye falan gerek kalmaz dedi. Hcg sıfırlanırsa Detaylı teste gerek var diye sordum, gerek yok dedi. Eğer o testte sorun çıksa dahi sana bu ilaçları verecem sen önceden başla bunları içmeye dedi. Hamile kalmadan önce 1)bebek aspirini (coraspin), 2) gebe kaldıktan sonra kan sulandırıcı (clexan)
3)hamile kaldıktan sonra progestan
4)rahim duvarı kalınlaştırmak için adetin 1. veya 2. günü (estrofem)
5) adet bitti diyelim iki gün dinlen sonrasında gün aşırı birliktelik ama tercihen klomen ve çatlama iğnesi de olabilir dedi
6) bu şekilde altı ay normal yolla dene dedi.
Bugün de kanamam sulu kanamaya döndü, inşallah kendiliğinden hcg düşer de başlarım çalışmalara.