Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

tabii ki haber veririm. bi 1 hafta 10 gün daha beklemeyi düşünüyorum. bu defa hiç önden önden gidip heveslenmeyeyim diye:) varsa da eğer değerler yükselmiş olur. tek düşündüren göğüslerimin çok şiş ve fazlaca akıntımın olması. yine de artık kısmet :)
sen de eğer test yaparsan haber ver :))
haber veririm. Ama dedigin gibi ümitlenince hayal kırıklıgı oluyo. Baksana 40. Gün adet olan da var.
Benimde akintim cok fazla. Beyaz yapışkansı bi akıntı. Ana gögüslerimde bisey yok. Senin akıntın nasıl

valla beyaz sarı ve yoğun kokusuz. iç çamaşırım hep ıslak. ama işte tahmin edemiyorum kimyasal sonrası böyle mi olur yoksa farklı bir durum mu?

Kizlar bende araligin19unda kimyasal gebelik gecirdigimi ogrendim yaklasik 2 hafta oldu. Kontrole gittigimde hcg0 olmus rahim kendini temizlemis ama gittigim gun yumurtamin buyuklugu 16 18 filan olmasi lazimdi . buyumemis dedi doktorum 6 da filan kalmis. Acaba bende hamile kalirmiyim bu ay korunsam mi korkuyorum valla :KK42:

Kizlar bende araligin19unda kimyasal gebelik gecirdigimi ogrendim yaklasik 2 hafta oldu. Kontrole gittigimde hcg0 olmus rahim kendini temizlemis ama gittigim gun yumurtamin buyuklugu 16 18 filan olmasi lazimdi . buyumemis dedi doktorum 6 da filan kalmis. Acaba bende hamile kalirmiyim bu ay korunsam mi korkuyorum valla :KK42:
Belkide kimyasal sonrasi yumurtalar gec gelişiyor olabilir. Belki de o yüzden adetimiz gecikiyor

valla hala bişey yok bende :) senden ne haber?
Canım bende tuhaf seyler oldu. Adetim başladı sandım 3 gün önce ama az kanama geldi arkasindan kahve lekeler oldu. Ha basladi ha baslayacak adetim sökülemedi dedim ama bugun lekelenme falan yok. Idrar testi yaptim negatif. Bugun 39. Gün.

Canım bende tuhaf seyler oldu. Adetim başladı sandım 3 gün önce ama az kanama geldi arkasindan kahve lekeler oldu. Ha basladi ha baslayacak adetim sökülemedi dedim ama bugun lekelenme falan yok. Idrar testi yaptim negatif. Bugun 39. Gün.

Ben test yaptım pozitif çıktı baya net çıktı hatta. Fakat 1 günlük kanamam oldu, yarın doktor randevum var ne oldu ne bitti bilemiyorum :)

merhaba. siteye yeni üye oldum. umarım bana yardımcı olacak birileri vardır. doğuda görev yapıyorum. hastane sıkıntısı var maalesef. gelelim durumuma
ayın birinde adetime bir gün kala gebelik testinde pozitifi gördüm. bir sonraki gün beta hcg testi yaptırdım 6,77 çıktı. çok düşük olduğunu yine de gebe olduğumu söylediler. on gün sonra tekrar ölçtürmemi söylediler. fakat aradan iki gün geçtikten sonra kanamam başladı bildiğimiz yoğun adet kanaması.
kimyasal gebelik bu mudur? acildeki doktor gebeliğin devam edebileceğini söyledi ama test yapamadı(personel yetersizliğinden!) merak içindeyim. bilgisi olan arkadaşlar lütfen yol göstersin.

Ben de geçen ay Kimyasal gebelik yaşadım Doktor korunma önermedi aksine klomen ve çatlatma iğnesi olacağını söyledi bir iki gün önce ya da sonra olabilse de takvime göre beklenen adet tarihi yarın büyük bir bekleyiş ve heyecan aynı anda korku içerisindeyim �nşallah bu sefer bebeğim vardır

Ben de geçen ay Kimyasal gebelik yaşadım Doktor korunma önermedi aksine klomen ve çatlatma iğnesi olacağını söyledi bir iki gün önce ya da sonra olabilse de takvime göre beklenen adet tarihi yarın büyük bir bekleyiş ve heyecan aynı anda korku içerisindeyim �nşallah bu sefer bebeğim vardır
inşallah hayırlı haberi alırsınız tez zamanda. kimyasal gebelikten sonra test yaptırdınız mı? genetik, kan vs ilgili. önerir misiniz? aynı şeyleri yaşamış birinin yol göstermesini ihtiyacım var şuan

inşallah hayırlı haberi alırsınız tez zamanda. kimyasal gebelikten sonra test yaptırdınız mı? genetik, kan vs ilgili. önerir misiniz? aynı şeyleri yaşamış birinin yol göstermesini ihtiyacım var şuan

Ben şimdi doktordan geldim. Arka arkaya ikinci kimyasal gebeliğim. Bhcg düşüşünü görmek için test istedi ve sonrasında iki ay yasak verdi. İki ayın sonunda ise çeşitli testler isteyeceğini söyledi. Pıhtılaşma, genetik vs. Hamile kalmada bir problem yok fakat arka arkaya düşük olması ilaç tedavisi gerektiriyormuş.
Benim hatam hamileliğe karar verdiğimde hiç bir test yaptırmamam oldu. Kan değerleri vs baktırmadım. İsterseniz siz herhangi negatif bişey yaşamadan belirli basit testleri yaptırın. Sevgiler.

Ben şimdi doktordan geldim. Arka arkaya ikinci kimyasal gebeliğim. Bhcg düşüşünü görmek için test istedi ve sonrasında iki ay yasak verdi. İki ayın sonunda ise çeşitli testler isteyeceğini söyledi. Pıhtılaşma, genetik vs. Hamile kalmada bir problem yok fakat arka arkaya düşük olması ilaç tedavisi gerektiriyormuş.
Benim hatam hamileliğe karar verdiğimde hiç bir test yaptırmamam oldu. Kan değerleri vs baktırmadım. İsterseniz siz herhangi negatif bişey yaşamadan belirli basit testleri yaptırın. Sevgiler.

cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. on gün evvel ben de bir kimyasal gebelik yaşadım. rabbim size de bizlere de şifa versin inşallah. gebe kalmada sıkıntı olmamasına da elhamdülillah. inşallah tedavi de kısa sürede sonuç verir de kavuşursunuz bebeğinize :)

Merhaba arkadaşlar bende kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım.26 gün sonra regl oldum normalde döngüm 28 gündür.bu hafta regl Tarihini hangisine göre beklemeliyim bilemedim döngü gün sayısı azalabilir mi 26 günse yarın 28 günse cuma gününü beklemem gerekiyo çok istediğim için gün gün takipteyim cvp yazarsanız çok sevinirim..

X