- 14 Ağustos 2007
- 389
- 364
-
- Konu Sahibi elmalxix turta
- #1.361
Normalde de 4 gün suruyorNo
normalde adetin 4 gün sürmüyorsa yine anormal bir durum olduğu ortada
Canm bende gecen ay kimyasal gecirdim 21 ekimde kanamam basladi 26 ekimde bitti bugunde tekrar kanamam basladi yani adet galiba benmde 28 gundr oluodu hesapladm 18 kasimda gelmesi gerekiodu 3 gun erken geldi bazilarinda gecde gelebiliomus benmkisi erken geldiMerhaba arkadaşlar benim de dün itibari ile kanamam başladı ve değerim 88 e düşmüş düşük yapıyorsun dedi doktor henüz kese görünmemisti bende sanırım bende kimyasal gebelik geçirmiş oldum kanamam ne kadar devam eder acaba normal adet olur gibi mi sürer bir daha ki ay tekrar ayni tarihte mi gelir acaba çünkü normalde 28 günde bir düzenli adet olurdum ben bi de günlük hayatimiza devam etmeli miyiz şuan yoksa kendimizi yormamiz mi gerekiyo normal adet olur gibi oldugu icin ben bugün dikkat etmedim olan oldu zaten deyip yemek yaptim çamaşır filan astim karnim agrimaya basladi bi zarari olur mu ki Rabbim hayırlısıyla tekrar hamile kalmayi ve sağlıklı bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
Senin normal adet süren gibi geçmiş.o yüzden fark etmemiş.benim kimyasal kanamam 15 gün sürdü..bugün 33.gün ne gelen vR ne giden..Canm bende gecen ay kimyasal gecirdim 21 ekimde kanamam basladi 26 ekimde bitti bugunde tekrar kanamam basladi yani adet galiba benmde 28 gundr oluodu hesapladm 18 kasimda gelmesi gerekiodu 3 gun erken geldi bazilarinda gecde gelebiliomus benmkisi erken geldi
Rahat ol zaten.benim de öyleydi ben de senin gibi davrandım kanaman varsa düşük oluyor demekki ..zaten ne varsa ayaktayken daha iyi kanama oluyor.hatta wc de ıkın ki kan atışı daha iyi olsun.Merhaba arkadaşlar benim de dün itibari ile kanamam başladı ve değerim 88 e düşmüş düşük yapıyorsun dedi doktor henüz kese görünmemisti bende sanırım bende kimyasal gebelik geçirmiş oldum kanamam ne kadar devam eder acaba normal adet olur gibi mi sürer bir daha ki ay tekrar ayni tarihte mi gelir acaba çünkü normalde 28 günde bir düzenli adet olurdum ben bi de günlük hayatimiza devam etmeli miyiz şuan yoksa kendimizi yormamiz mi gerekiyo normal adet olur gibi oldugu icin ben bugün dikkat etmedim olan oldu zaten deyip yemek yaptim çamaşır filan astim karnim agrimaya basladi bi zarari olur mu ki Rabbim hayırlısıyla tekrar hamile kalmayi ve sağlıklı bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
17 ekim deki adetiniz kaçında olması gerekiyordu..Bende 17 ekimde kimyasal düşük yaptım 6 kasımda adet gördüm NE zaman hamile kalabilirim bir bilginiz var mı
Adetim normalde 28 günde birgelirdi bu sefer 21gün oldu arasında 6 kasımda geldi normal adet kanamam gibi 3 gün sürdü17 ekim deki adetiniz kaçında olması gerekiyordu..
Yanlış anlamışım 17 ekimdeki adetim yine o civarlarda olması gerekiyordu ama yaklaşık nerdeyse 2 ay adet görmedim birde kan grubum A negatif :/17 ekim deki adetiniz kaçında olması gerekiyordu..
Benmde 25 gunde geldi bu sefer ama cok azck cogalir mi bakicam bu dusukte arada kanama olmuodur dimi kzlarAdetim normalde 28 günde birgelirdi bu sefer 21gün oldu arasında 6 kasımda geldi normal adet kanamam gibi 3 gün sürdü
Benim çok fazla geldi hatta acile gitmek zorunda kaldık korkulacak bişey olmadığını söylemiştiler bana canım geçen haftaBenmde 25 gunde geldi bu sefer ama cok azck cogalir mi bakicam bu dusukte arada kanama olmuodur dimi kzlar
Aynen canm az surdu benm betam gec sifirlandi kanamadan sonra sifirlandi ama adetim erken geldi cok az gelio pihti feln yok anlayamadimSenin normal adet süren gibi geçmiş.o yüzden fark etmemiş.benim kimyasal kanamam 15 gün sürdü..bugün 33.gün ne gelen vR ne giden..
Dusuk kanamasi benmde ole oldu canm simdi tekrar adet kanamasi basladi benm az gelio amaBenim çok fazla geldi hatta acile gitmek zorunda kaldık korkulacak bişey olmadığını söylemiştiler bana canım geçen hafta
Benim adet kanamasıda öyle geldi ama 3 gün sürdü Allah'ıma şükür Kİ bişey Yok dediler ama çocuk çok istiyorumDusuk kanamasi benmde ole oldu canm simdi tekrar adet kanamasi basladi benm az gelio ama
düşük yaptığın günü adet kanaması kabul ediyolar galibaBenim gebeliği öğrendiğimde lekelenme tarzı oldu..hatta o lekelenmelere rağmen iki kat artıyordu değerim beta. Sonra bir başladı toplam 15 günde bitti..oyüzden bu ay kestiremiyorum ne zaman geleceğini ..çünkü adet başlangıcını ne zaman başlatacağımı bilmiyorum
Değerimin düştüğü günü mü ..yoksa lekelenme gününü müdüşük yaptığın günü adet kanaması kabul ediyolar galiba
Lekelenme günü sanırım diye duymuştum ben ama emin değilimDeğerimin düştüğü günü mü ..yoksa lekelenme gününü mü
Kanaman basladigi gunu adet gunun kabul ediolar canm deger digilDeğerimin düştüğü günü mü ..yoksa lekelenme gününü mü
Döngümn 28.günü yumurta akı kıvamında akıntım oldu..Lekelenme günü sanırım diye duymuştum ben ama emin değilim