Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Merhaba arkadaşlar benim de dün itibari ile kanamam başladı ve değerim 88 e düşmüş düşük yapıyorsun dedi doktor henüz kese görünmemisti bende sanırım bende kimyasal gebelik geçirmiş oldum kanamam ne kadar devam eder acaba normal adet olur gibi mi sürer bir daha ki ay tekrar ayni tarihte mi gelir acaba çünkü normalde 28 günde bir düzenli adet olurdum ben bi de günlük hayatimiza devam etmeli miyiz şuan yoksa kendimizi yormamiz mi gerekiyo normal adet olur gibi oldugu icin ben bugün dikkat etmedim olan oldu zaten deyip yemek yaptim çamaşır filan astim karnim agrimaya basladi bi zarari olur mu ki Rabbim hayırlısıyla tekrar hamile kalmayi ve sağlıklı bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin inşallah

Canm bende gecen ay kimyasal gecirdim 21 ekimde kanamam basladi 26 ekimde bitti bugunde tekrar kanamam basladi yani adet galiba benmde 28 gundr oluodu hesapladm 18 kasimda gelmesi gerekiodu 3 gun erken geldi bazilarinda gecde gelebiliomus benmkisi erken geldi

Senin normal adet süren gibi geçmiş.o yüzden fark etmemiş.benim kimyasal kanamam 15 gün sürdü..bugün 33.gün ne gelen vR ne giden..

Rahat ol zaten.benim de öyleydi ben de senin gibi davrandım kanaman varsa düşük oluyor demekki ..zaten ne varsa ayaktayken daha iyi kanama oluyor.hatta wc de ıkın ki kan atışı daha iyi olsun.

Benim gebeliği öğrendiğimde lekelenme tarzı oldu..hatta o lekelenmelere rağmen iki kat artıyordu değerim beta. Sonra bir başladı toplam 15 günde bitti..oyüzden bu ay kestiremiyorum ne zaman geleceğini ..çünkü adet başlangıcını ne zaman başlatacağımı bilmiyorum

düşük yaptığın günü adet kanaması kabul ediyolar galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…