Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

selam kizlar. temuzda bende kimyasal gebelik gecirdim.. sizin yazilarinizi okuyunca cok senvindim baziraliniz hemen ertesi ay hamile kalmis ne mutlu size. 3 ay oldu ben hala hamile kalamadim cok üzülüyorum. bugün adet olmam gerekiyodu ama daha olmadim. karnimin altinda tuhaf bi sizi var adet sancisi degil ama geriliyo sanki anlamadim gitti... :gitme:

canım oncelıkle gecmıs olsun bende 6 ay once kımyasalgebelık gecırdım hıc korunmadım ve bu ay hamıle kaldım ama suna cok ınanıyrm stres hamılelıgı engellıyor cunku bu ay sadece 3 kere falan ılıskıye gırmıstık ve hıc beklemıodum bebek suprız oldu eger adet gunun deılse bı dr a gıt agrın ıcın

günyadın kızlarr bu ay bende kimyasal gebelik yaşadım yaa bata sevindim bi sene olmuştu tedavilere başlıycaktıkk hamiş klaıncaaa heytt be dedim ama kısa sürdü 7 gün sonra kırmızı kartı yedimmm bakalım doktoruma yarın gitcem içersi temizdir umarım korunun falan demez inşallahhh her şerde bir hayır vardır bakalımm bekliycez yanii
ama ben bu ayy çok rahattım eeeehh dediğim bi aydı yanii takmadım ve gebe kaldım yani demekki cidden takmamak gerekiyormuşşşş buda ders olsun banaa

selam kizlar. temuzda bende kimyasal gebelik gecirdim.. sizin yazilarinizi okuyunca cok senvindim baziraliniz hemen ertesi ay hamile kalmis ne mutlu size. 3 ay oldu ben hala hamile kalamadim cok üzülüyorum. bugün adet olmam gerekiyodu ama daha olmadim. karnimin altinda tuhaf bi sizi var adet sancisi degil ama geriliyo sanki anlamadim gitti... :gitme:

Merhaba canım geçmiş olsun, ben de Eylül ayında kimyasal gebelik yaşadım 6 gün geçmişti adet tarihimi 5. ayımızdı korunmasız ve bu sefer oldu demiştim ancak kanamam başladı betahcg 13 çıktı ultrasonda gebelik kesesi yoktu doktor kimyasal gebelik dedi. Normalde benim reglilerim 26-27 gün düzenli sürer bu ayda ona göre çalıştık ama 12 Ekim de mantar problemimden dolayı doktora gittim 16. günümdü ve folükül çatlamamıştı doktor 2 gün içerisinde çatlar dedi. Söylemek istediğim ovülasyon zamanım kaymıştı. Kimyasal gebelikten sonra adet sürelerin düzene girdi mi ? Umarım bu gecikme bebişin habercisidir.

kimyasal gebeliği de sayarsam bundan önceki hamileliğimden de hatırladığım karnımda hassasiyet olmaması idi, kasıklara hafif sızlamalar şeklinde ağrılar giriyor. Ben de ikinci bebişimi istiyorum umarım bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz.:lepi:

Bende 21 haziranda geçirdim kızlarr. ondan sonra hiç adet görmedim ama yumrutlama tarihim değişti. hamileleiğim günümden tam 13 gün sonra belli oldu. ben az kalsın adet söktürücü kullanacaktım.. çünkü sekizinci güne kadar test yaptım ve hep negatifti..13 .cü gün ilaç kullanmadan tekrar yapım dedim vee silikk cizgimi gördüm ilk. dünyalar benim olmuştu. o ay kalmam diye düşünüyordum.. şimdi meleğim benimle..darısı başınıza inşallah arkadaşlarr..

hemen düşünen varsa yumurtlaama tarihi değişiyor bilginizee.. Allahtan ben o zaman 2 aylık evliydimde sürekli yaramazlık yapıyordukk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yumurtlama tarıhımı hesaplasaydım tutmayabilirdi.

Bende 21 haziranda geçirdim kızlarr. ondan sonra hiç adet görmedim ama yumrutlama tarihim değişti. hamileleiğim günümden tam 13 gün sonra belli oldu. ben az kalsın adet söktürücü kullanacaktım.. çünkü sekizinci güne kadar test yaptım ve hep negatifti..13 .cü gün ilaç kullanmadan tekrar yapım dedim vee silikk cizgimi gördüm ilk. dünyalar benim olmuştu. o ay kalmam diye düşünüyordum.. şimdi meleğim benimle..darısı başınıza inşallah arkadaşlarr..

hemen düşünen varsa yumurtlaama tarihi değişiyor bilginizee.. Allahtan ben o zaman 2 aylık evliydimde sürekli yaramazlık yapıyordukk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yumurtlama tarıhımı hesaplasaydım tutmayabilirdi.

maşallah canım ya darısı bize inşallah benimde yeni bitti biticek reglim bakalım ksımet doktorum bi kaç tane folikül var dedi bi tanede olgunlaşan yumurta var dedi bayağıda büyüktü ama lekelenmem bitmedi bitse bi yani 3-4 gün önemli benim için yumurtlama olucak sanırım belki bende senin gibi regli olmadan hamişliğe tekrar kavuşurum hayırlısıysa tabi canım

kızlar merhaba,

ben de 24 Ağustos'ta yaklaşık 40.günümde düşük yaşadım.düşükten sonra 1 ay korundum.normalde 28 ya da 29 günde 1 adet olmama rağmen düşükten sonra 32.günde adet oldum.ve bu ay bugün 28.günüm gebelik testinde 2.çizgiyi biraz silik gördüm.1 hafta bekleyip doktora gideceğim.belki yine düşük olur diye.

bu arada benim ilk hamileliğimde yumurtlamadan sonra hep uzayan beyaz akıntım oluyodu.zaten düşükten 2 gün önce ve düşük başladığı gün kahverengi akıntım olmutu.bu hamileliğimde hiç akıntım olmadı.

kızlar merhaba,

ben de 24 Ağustos'ta yaklaşık 40.günümde düşük yaşadım.düşükten sonra 1 ay korundum.normalde 28 ya da 29 günde 1 adet olmama rağmen düşükten sonra 32.günde adet oldum.ve bu ay bugün 28.günüm gebelik testinde 2.çizgiyi biraz silik gördüm.1 hafta bekleyip doktora gideceğim.belki yine düşük olur diye.

bu arada benim ilk hamileliğimde yumurtlamadan sonra hep uzayan beyaz akıntım oluyodu.zaten düşükten 2 gün önce ve düşük başladığı gün kahverengi akıntım olmutu.bu hamileliğimde hiç akıntım olmadı.

merhaba canım opuyorumnanaktan
bende yeni kimyasal gebelik geçirdim hala lekelenmem sürüyor neyse bu gebelik belirtisi olarak normalde olan akıntım bile gelmedi regli günüm geçti taa düşükle sonlanan güne kadar akıntım yoktu o gün akıntı azıcık başladı sonra kanamaya dönüştü yani illa her gebeliktee akıntı olucak diye bişey yok inşallahh hamişsindir sağlıcaklan hayırlısıylann tatlım
bende merak ediyorum bu ay acaba olurmu regli olmadan yine hamiş olabilirmiyim diye burda biraz umutlandım ama kısmet tabiki

benimde doktorum 4-5 haftaya kadar gelir demişti ilk reglim bundan sonra ben normalde 26-27 günde bir oluyorum düzenlidir şimdi bundan sonraki ne zaman bilmiyorum artık birazda saldım gerçi ama yinede insan merak ediyor iştee :hulya:

çiçekcik

ben de genelde 28 ya da 29 günde bir oluyodum.düşükten sonraki ay korundum ve 32.günde regl oldum.sonraki ay da hamiş kaldım.inşallah bu sefer sağlıklıdır ve bana sımsıkı tutunup sağlıcakla doğar.

inşallah sen de hemen sağlıklı bi şekilde hamiş kalırsın.halk arasında diyolar ki düşükten sonra daha çabuk hamiş kalınıyo.ama gene de stres yapma canım.ben düşükten önce çok stres yapmıştım.düşükten sonra 1 ay korundum ertesi ay da yumurtlama döneminde canımız ne zaman istediyse o zaman birlikte olduk.olursa olur dedim ve oldu.

sen de biraz rahat ol.zaten düşükten sonra 3 ay korunun diyolar genelde.sen de kafanı rahatlatmak için 3 ay boyunca kurallı davranma.muhtemel regl tarihlerinde eşinle ne zaman istersen o zaman birlikte ol canım.bak o zaman bebişin şıp diye gelecek inşallah.

bende 4 ay önnce kimyasal gebelik yasadim...benim doktorda dedi 1 ay korunun her ihtimale karsi diye...bugün regl günüm..beklemekteyim...insallah bu sefer tutunmustur yumosum..

baklavacım inşallah yumoşun sana tutunur da yaşadığın acıyı hafifletir.Allah düşmanıma bile yaşatmasın bu acıyı.

çiçekcik bu arada biraz önce sana muhtemel ovulasyon tarihlerinde eşinle canınız ne zaman birlikte olmak isterse o zaman birlikte olun ,yazacağıma ,yanlışlıkla muhtemel regl tarihlerinde birlikte olun yazmışım yeni farkettim canım.kusura bakma şekercim.

çiçekcik

ben de genelde 28 ya da 29 günde bir oluyodum.düşükten sonraki ay korundum ve 32.günde regl oldum.sonraki ay da hamiş kaldım.inşallah bu sefer sağlıklıdır ve bana sımsıkı tutunup sağlıcakla doğar.

inşallah sen de hemen sağlıklı bi şekilde hamiş kalırsın.halk arasında diyolar ki düşükten sonra daha çabuk hamiş kalınıyo.ama gene de stres yapma canım.ben düşükten önce çok stres yapmıştım.düşükten sonra 1 ay korundum ertesi ay da yumurtlama döneminde canımız ne zaman istediyse o zaman birlikte olduk.olursa olur dedim ve oldu.

sen de biraz rahat ol.zaten düşükten sonra 3 ay korunun diyolar genelde.sen de kafanı rahatlatmak için 3 ay boyunca kurallı davranma.muhtemel regl tarihlerinde eşinle ne zaman istersen o zaman birlikte ol canım.bak o zaman bebişin şıp diye gelecek inşallah.

saol canım yaa inşallah herşeyin hayırlısı tabii benim bi seneden sonra geldi zaten yine hemencecik olmasını beklemiyorum üzücü bi durum tabide allah başka dert keder vermesin
dfoktorum korunmanıza gerek yok dedi hatta yumoşlarım varmış bi sürü gördü bakalım fikfiklere başlıycaz bugün ama benim dediğim gibi umudum yok zaten son olanda ehhh demiştim yeter artık demiştim ve kimyasalda olsa gebelik yaşamıştım yani cidden kafanın rahat olması çok önemli canım benim kafam artık çok rahat korunmuycamda reglim için günde saymıycam gecikebilir çünkü düzenli olsamda her daim ondan umut olmasın boşa diye bakalım fikfik yapmak işkenceye dönüşmüştü artık öylede değil bebiş için değil kendim için şekerimm kaydirigubbakcemile3
bakalım zaman ne göstericek canım :1hug:

bende 4 ay önnce kimyasal gebelik yasadim...benim doktorda dedi 1 ay korunun her ihtimale karsi diye...bugün regl günüm..beklemekteyim...insallah bu sefer tutunmustur yumosum..
inşallah canım yaaa inşallah güzel haberler verirsinn opuyorumnanaktan
çiçekcik bu arada biraz önce sana muhtemel ovulasyon tarihlerinde eşinle canınız ne zaman birlikte olmak isterse o zaman birlikte olun ,yazacağıma ,yanlışlıkla muhtemel regl tarihlerinde birlikte olun yazmışım yeni farkettim canım.kusura bakma şekercim.

kaydirigubbakcemile3 ne demek şekerim anladım zatiii kaydirigubbakcemile3

merhaba canım bende kimyasal gebelik geçirdim dr 2 ay dedi 4. ay hamile kaldım bebeğim şu an 14 aylık darısı başına takılma sakın cnm

merhaba canım bende kimyasal gebelik geçirdim dr 2 ay dedi 4. ay hamile kaldım bebeğim şu an 14 aylık darısı başına takılma sakın cnm

aminnnnnnnn canım ya inşallahhhhh opuyorumnanaktan
allahım sana bağışlasın sağlıklı huzurlu hayırlı bi ömür versin evladına inşallahh

ben de 18 gün önce düşük yaptım
korunmadık 3 kere çalışma oldu çok mu acele ettik acaba?

Son düzenleme:
ben de 18 gün önce düşük yaptım
korunmadık 3 kere çalışma oldu çok mu acele ettik acaba?

Canım ben de 27 Eylül de geçirdim, Ekim de bizim de 3 kez çalışmamız oldu ama 12 Ekim de mantar problemim için doktora gittim ve o gün 16. günümdü yumurtam çatlamamıştı, takip eden 2 gün içerisinde çatlamış olur dedi biz de o demde bir kez çalıştık ve 25 Ekim'de regli oldum bu durmda normalde 13. veya 14. gün çatlayan yumurtam 16.günde halen çatlamadığı gibi 25 Ekim de regli olduğumdan normalde 14 gün olan luteal faz ım da galiba 12 güne falan geldi. Normalde her normal kadında yumurta çatladıktan 14 gün sonra regli başlar bu hesaba göre benim galiba 12 gün sürdü . Gebelik oluşmadı.

Bu ay da 11. 13 ve 15. günlerde birlikte olduk eşim de daha fazla istemedi 17. günde olsa iyi olurdu yani bu ay ne olur bilmiyorum ama çok umudum yok. Bu luteal fazın 14 gün sürmesi gerekiyormuş daha erken olursa rahmin içini kaplayan yumuşak tabaka tam teşkkül etmeden gebelik olursa bebek tutunamaya biliyor, belki bazı doktorların 2 ay bekleyin demesi bu nedenle olabilir. Kendimi o kadar çok dinliyorum ki bazen bu beni bunaltıyor ama elimde değil. Biz de 7 . denememizi yaptık ama bu kadar uzaması çok yıprattı beni. Bu arada benim 4.5 yaşında bir kızım var. Normal yolla oldu şimdi 40 yaşındayım, 2. yi istiyorum ama olmuyor. Yaş faktörü de var tabi uzamasında..

Arkadaşlar merhaba

Ben bu ay 2. aşılamam sonucu maaleseff kimyasal gebelik yaşadım.

Hamileliği öğrendiğimden 15 gün sonra kanamam başladı. Yani 5 kasımda - 6 gün sürdü.

Şuan temizim ama bu aşılamadan sonra ilaçların etkisi devam ediyormuş. Korunmadan belki doğal yolla gebelik şansı yakalarım.

Ben şimdi nezaman yumurtlucam acaba , normalde 25-26 günde bir adet görürdüm.

5 kasımdan itibarenmi sayıcam yumurtlamayı.

Biraz karışık oldu ama yardım edebilirmisiniz. Hesaplama hk.

Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba

Ben bu ay 2. aşılamam sonucu maaleseff kimyasal gebelik yaşadım.

Hamileliği öğrendiğimden 15 gün sonra kanamam başladı. Yani 5 kasımda - 6 gün sürdü.

Şuan temizim ama bu aşılamadan sonra ilaçların etkisi devam ediyormuş. Korunmadan belki doğal yolla gebelik şansı yakalarım.

Ben şimdi nezaman yumurtlucam acaba , normalde 25-26 günde bir adet görürdüm.

5 kasımdan itibarenmi sayıcam yumurtlamayı.

Biraz karışık oldu ama yardım edebilirmisiniz. Hesaplama hk.

Teşekkürler.

Merhaba Akasya, ben de 27 Eylül de kimyasal gebelik geçirdim doğal yolla oldu. Normal de benim reglilerim de 26-27 gün sürerdi 13. veya 14. günde ovülasyon olurdu ama..27 Eylül'ü 1. gün kabul edip yine olağan günlerde birlikte olduk ama 12 ekimden bir sebepten dolayı dr a gittim o gün 16. gündü ve yumurtamın henüz çatlamadığı ve bir kaç gün içerisinde çatlayacağını söyledi ve sonra 25 Ekim de regli oldum yani 28 .gün . Normalde benim ovülasyonlarım 16. günlere kalmazdı şimdi bir kayma var o nedenle geçen ay başarısız olduk ama bu ay da 11-13 ve 15. günler denedik ama galiba 17.gün çatladığını hissettim. Diyeceğim şu ki eski düzeni göz ardı etme ama yumurtlama tarihinin ilerlemiş olabileceğini de hesaba katarak ilişki düşün derim. yani 15 ve 16. günleri ya da 17 yi atlamayın isterseniz..

X