- 24 Haziran 2009
- 58
- 0
- 42
- Konu Sahibi elmalxix turta
peki geçmiş olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kizlar. temuzda bende kimyasal gebelik gecirdim.. sizin yazilarinizi okuyunca cok senvindim baziraliniz hemen ertesi ay hamile kalmis ne mutlu size. 3 ay oldu ben hala hamile kalamadim cok üzülüyorum. bugün adet olmam gerekiyodu ama daha olmadim. karnimin altinda tuhaf bi sizi var adet sancisi degil ama geriliyo sanki anlamadim gitti... :gitme:
Bende 21 haziranda geçirdim kızlarr. ondan sonra hiç adet görmedim ama yumrutlama tarihim değişti. hamileleiğim günümden tam 13 gün sonra belli oldu. ben az kalsın adet söktürücü kullanacaktım.. çünkü sekizinci güne kadar test yaptım ve hep negatifti..13 .cü gün ilaç kullanmadan tekrar yapım dedim vee silikk cizgimi gördüm ilk. dünyalar benim olmuştu. o ay kalmam diye düşünüyordum.. şimdi meleğim benimle..darısı başınıza inşallah arkadaşlarr..
hemen düşünen varsa yumurtlaama tarihi değişiyor bilginizee.. Allahtan ben o zaman 2 aylık evliydimde sürekli yaramazlık yapıyordukk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yumurtlama tarıhımı hesaplasaydım tutmayabilirdi.
kızlar merhaba,
ben de 24 Ağustos'ta yaklaşık 40.günümde düşük yaşadım.düşükten sonra 1 ay korundum.normalde 28 ya da 29 günde 1 adet olmama rağmen düşükten sonra 32.günde adet oldum.ve bu ay bugün 28.günüm gebelik testinde 2.çizgiyi biraz silik gördüm.1 hafta bekleyip doktora gideceğim.belki yine düşük olur diye.
bu arada benim ilk hamileliğimde yumurtlamadan sonra hep uzayan beyaz akıntım oluyodu.zaten düşükten 2 gün önce ve düşük başladığı gün kahverengi akıntım olmutu.bu hamileliğimde hiç akıntım olmadı.
çiçekcik
ben de genelde 28 ya da 29 günde bir oluyodum.düşükten sonraki ay korundum ve 32.günde regl oldum.sonraki ay da hamiş kaldım.inşallah bu sefer sağlıklıdır ve bana sımsıkı tutunup sağlıcakla doğar.
inşallah sen de hemen sağlıklı bi şekilde hamiş kalırsın.halk arasında diyolar ki düşükten sonra daha çabuk hamiş kalınıyo.ama gene de stres yapma canım.ben düşükten önce çok stres yapmıştım.düşükten sonra 1 ay korundum ertesi ay da yumurtlama döneminde canımız ne zaman istediyse o zaman birlikte olduk.olursa olur dedim ve oldu.
sen de biraz rahat ol.zaten düşükten sonra 3 ay korunun diyolar genelde.sen de kafanı rahatlatmak için 3 ay boyunca kurallı davranma.muhtemel regl tarihlerinde eşinle ne zaman istersen o zaman birlikte ol canım.bak o zaman bebişin şıp diye gelecek inşallah.
inşallah canım yaaa inşallah güzel haberler verirsinn opuyorumnanaktanbende 4 ay önnce kimyasal gebelik yasadim...benim doktorda dedi 1 ay korunun her ihtimale karsi diye...bugün regl günüm..beklemekteyim...insallah bu sefer tutunmustur yumosum..
çiçekcik bu arada biraz önce sana muhtemel ovulasyon tarihlerinde eşinle canınız ne zaman birlikte olmak isterse o zaman birlikte olun ,yazacağıma ,yanlışlıkla muhtemel regl tarihlerinde birlikte olun yazmışım yeni farkettim canım.kusura bakma şekercim.
merhaba canım bende kimyasal gebelik geçirdim dr 2 ay dedi 4. ay hamile kaldım bebeğim şu an 14 aylık darısı başına takılma sakın cnm
ben de 18 gün önce düşük yaptım
korunmadık 3 kere çalışma oldu çok mu acele ettik acaba?
Arkadaşlar merhaba
Ben bu ay 2. aşılamam sonucu maaleseff kimyasal gebelik yaşadım.
Hamileliği öğrendiğimden 15 gün sonra kanamam başladı. Yani 5 kasımda - 6 gün sürdü.
Şuan temizim ama bu aşılamadan sonra ilaçların etkisi devam ediyormuş. Korunmadan belki doğal yolla gebelik şansı yakalarım.
Ben şimdi nezaman yumurtlucam acaba , normalde 25-26 günde bir adet görürdüm.
5 kasımdan itibarenmi sayıcam yumurtlamayı.
Biraz karışık oldu ama yardım edebilirmisiniz. Hesaplama hk.
Teşekkürler.