- 28 Ocak 2009
- 2.839
- 0
- 41
-
- Konu Sahibi elmalxix turta
escales bende kımyasal gebelık gecırdım ,degerlerın cokk dusuk ama ıns gec dollenme olmustur saydıgın belırtıler kımyasal gebelık olsun olmasın her gebede genelde olur inş kımyasal gebelık deıldır ve bebegın saglıkla sana gelır inş:saruboceq:
amin canım benim kafam çok karışık sen kaç gün sonra regli olsun benim bugün 11. Günüm ama daha tık yok canım
slm.bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım.kan testimde bhcg 108 çıktı. daha sonra kahverengi bir akıntım geldi.dr. aradım. kimyasal gebelik olabilir çünkü bhcg değerin düşük geldi bana dedi.2 gün sonra gittim ve kan testi yaptı. bu sefer bhcg 10 olmuştu.iki güne kadar regli olursun dedi ve oldum.ama şu anda ayın 19. olmam gerekirken yine olmadım.acaba bu kimyasal gebelikten dolayı olan bir aksamamı yada tekrar bir hamilelik varmı bilemiyorum.lütfen yaşadıklarınızı benimle paylaşırmısınız?
canım benımkı duzenlı geldı hep fakat bunyeden bunyeye deısır duzensizlık olmaz inş:Saruboceq:çok tşk ederim angel.bu yazıyı yazdıktan sonra regl oldum.peki bu regli tarihleri ne zaman düzene giriyor.?daha devam edermi sence bu düzensizlikler?
slm kızlar. ben 19mayısta betahcg baktırdım ve 63,55 çıktı.Adetime daha iki hafta vardı. Bugün 2.kez baktırdım bu sefer 0,188 çıktı..Benimki de mi kimyasal gebelik oluyor. Ama bende lekelenme ve kanama olmadı..Normalde 2 haziranda adet olucam. PEki bu kimyasal gebelik adet kanamasıyla birlikte gitmiyormu, bende adet veya lekenlenme olmadı ama betahcg düşmüş..Yardımcı olurmusunuz..kafam çok karışık benneyaptımki
arkadaşlar merhaba bende 21 haziranda kımyasal gebelık geçirdim. doktor korunmanıza gerek yok demişti bizde korunmadık. bugun 41 gün oldu hala regl olmadım. bir hafta önce idrar testi yapmıştım negatif çıktı . sizde de böyle gecikme olmuşmuydu ?
arkadaşlar merhaba bende 21 haziranda kımyasal gebelık geçirdim. doktor korunmanıza gerek yok demişti bizde korunmadık. bugun 41 gün oldu hala regl olmadım. bir hafta önce idrar testi yapmıştım negatif çıktı . sizde de böyle gecikme olmuşmuydu ?