Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Armağan Merhaba,

Şu an hamile misin, herhangi bir sorun yaşadın mı; bebek tekrar gitmesin diye herhangi birşey yaptın mı? Çok sağol cevap verdiğin için

Armağan Merhaba,

Şu an hamile misin, herhangi bir sorun yaşadın mı; bebek tekrar gitmesin diye herhangi birşey yaptın mı? Çok sağol cevap verdiğin için

evet canım şükrler olsun hamiileyim.. şuan 3,5 aylık olduk.. ben stres yapmadım hiç.. oluruna bırkatım.. ama dr dan sonra dikkat ettim tabikide hareketlerime falan.. sadece o kadar..Rabbim hayırlısını versin canım..

öncelikle merhaba nesrin savaş ben. dün kimyasal gebelik hakkında google'dan araştırma yaparken buldum bu siteyi ve bütün gün üyeliğimin onaylanmasını bekledim. beta hcg sonucum 379 çıktı ve iki gün sonra tekrar yaptım 50 çıktı.dün tekrar yaptım ve 1,95 çıktı ve doktorum kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi. önce tereddüt ettim ve yazılarınızı okuyunca biraz daha rahatladım. acaba ben de hemen hamile kalabilirmiyim. y:CüvCüv:

Sevgili arkadaşlar;

Kimyasal gebelik yaadım birkaç gün önce.. Hemen hamile kalmak istiyorum. İki doktora sordum; biri korunma, diğeri 3 ay korun dedi. Ne yapmalıyım; ikinci bebeğim de böyle düşer mi, hep bu korkularla yaşıyorum.

Desteğinize ve önerilerinize ihtiyacım var.

canım bak sana uzunca anlatayımm.. ben kimyasal gebeliğimen sonra yani kanamadan sonra dr a gititm.dr usg ile baktı rahim temzi dedi.. birde mikrop almıyim diye 5 gün antibiyotik verdi.. sonra 10 gün ilişki yok dedi.. bizde kanamadan sonra hemen birlikte olmadık.. yumurtlamam 1 -2 gün kala belkide tam bilmiyorum sadece iki kez birliktelik oldu.. ve ben nasılsa bu ay olmaz diye stres yapmadım hiçç..ve hiç ummadığım anda Rabbim çok büyükki göndermiş meleğimi.. ilk başta bende çok korktum gene bişi olur bebeğim gider diye.. adetim geçtikten 7 gün sonra dr a gititm.. şükrler olsun ve 5 haftalıkken keseyi gördük..derken bu zaman geldim.. şükrüler olsun kanamam falan olmadı.. ama dr um her ihtimale karşı progestan verdi.. 1 kutu onu içtim.. şuan için herşey normal gidiyor.. sonuçta kimyasal gebelik dedikleri hormonal bişli.. kürtaj bile olunmuyor.. gebelik kednişliğinden sonlanıyor.. hakkında hayılrısı olsun canım.. ben korunmadım dr um da korun dememişti zaten..

öncelikle merhaba nesrin savaş ben. dün kimyasal gebelik hakkında google'dan araştırma yaparken buldum bu siteyi ve bütün gün üyeliğimin onaylanmasını bekledim. beta hcg sonucum 379 çıktı ve iki gün sonra tekrar yaptım 50 çıktı.dün tekrar yaptım ve 1,95 çıktı ve doktorum kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi. önce tereddüt ettim ve yazılarınızı okuyunca biraz daha rahatladım. acaba ben de hemen hamile kalabilirmiyim. y:CüvCüv:

canım öncelikle bir dr a gidip usg den rahimine baktır.. dr una sor.. temiz derse ki bana öyle demişti dr um.. korunmana grek yok.. çünki bu normal bir düşük diil. hakkında hayılrısı.. inş en kısa zamanda gelir canım bebeğin..

bende bugün öğrendim kimyasal gebelik geçirdiğimi henüz kanamam olmadı acaba ne zaman olur... doktor bana folik asite devam et hamile kalmayı düşündüğün anda gel kontrol edelim ve tetkiklerini yapalım nedenini bulalım dedi... 137 den 36 ya düştü beta hcg..
ilk şoku atlattım bakalım yeni aylar yeni umutlar inşallah çok bekletmez bi daha.......
ben hiç korunmayı düşünmüyorum ilk ay ama özel bi çabada harcamıcam

bide arkadaşalr kaç gün sonra adet oldunuz... ayrıca çok mu ağrılı oldu herkes çok ağrılı ve yoğun olabileceğini söylüyor..sizden öğrenmek istedimm

canım bende kimyasal gebelik geçirdim ama ocak ayındaydı ben ağustos ayında tekrar hamile kaldım.hemnen değil yani.biraz sabırla beklersen eminim zamanı daha çabuk gelir bebeğinin.allah bizden sabır istiyo.anne olabiliceğini biliyosan bi sorunun yoksa bundan öteside yok canım önce sağlık sağlık olunca herşey oluyo...bol şanslar sana allah tez zamanda versin bebeğini kucağına sağ sağlim...

bende mayısın ortasınd akimyasal gebelik geçirdim sanırrım. bana doktorum kimyasal gebelik demedi.hcgm 140 çıkmıştı. bihafta bekledik keseyi görmek için göremedik 2 gün sonra tekrar hcg bakıldı 4,83 çıktı. yani keseyi göremeden bebğin gitmesi değilmi kimyasal gebelik maşallah bizim doktorun azından cımbızla alıyoruz lafı. haziran ayı çok düzensizdi. bi ayda bikaç kez kanamam oldu.5 ay oldu hala bebiş yok umarım bu ay olur. burdaki arkadaşların hemen aman maşallah nazar değmesin umarım Allah tez zamanda gösterir bize de o güzel günleri.

bende bugün öğrendim kimyasal gebelik geçirdiğimi henüz kanamam olmadı acaba ne zaman olur... doktor bana folik asite devam et hamile kalmayı düşündüğün anda gel kontrol edelim ve tetkiklerini yapalım nedenini bulalım dedi... 137 den 36 ya düştü beta hcg..
ilk şoku atlattım bakalım yeni aylar yeni umutlar inşallah çok bekletmez bi daha.......
ben hiç korunmayı düşünmüyorum ilk ay ama özel bi çabada harcamıcam

merhaba muzur peri çok üzüldüm senin adına. hamilelik haberini takip etmiştim. seninle aynı kaderi paylaşıyoruz. ben de 8.ayda hamile kaldım ama sonuç kimyasal gebelikti. ama ben 5 aydır beklemedeyim.umarım bu anlamda benzemezsin ve hiç beklemeden bebişine kavuşursun. bu arada kanamam normal adet gibi oldu ama o ay ara ara 3 kez az az kanamam oldu. adetimin düzene girmesi 2-3 ayı buldu tam olarak.

bu kimyasal gebelik nasıl oluyo kızlar nsıl kendiliğinden sonlanıyor..merak ettim..öptüm canlarım..

kızlar ben de bir yılın sonunda hamile kaldım fakat kimyasal gebelikmiş, 10 gün içinde değerim 1 küsüre düştü, ertesi ay hemen hamile kaldım, çok şükür sağlıklıyız şu an 7 haftalık bebişim, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

kızlar benim bu ay birgün önce adetim başladı.birden bi ağrıyla wc ye gittim kan pıhtısı düştü pıhtının içinde beyaz sert bişeyde ayrıca düştü..acaba benimkide kimyasal gebelik olabilir mi bilgisi olan var mı canlarım..

hala adte olmadım arkadaşlar... gecikmemin 6. günüüü napmam lazım korkuyorum.. bana bi zararı olurmu acaba böyle beklemenin nolur yardımcı olun

kızlar merhabalar...yeni üye oldum..ve adet tarihimden 5 gün sonra yani 30 kasımda kimyasal gebelik kanama ile bebeğim düştü....1 hafta önce test yapmıştım çok sevinmiştim....sonra yıkıldım çok istiyordum ama olmadı....
anladımki geçen senede böle birşey yaşamışım...o zaman hemen o ay hamile kalmıştım ama bebeğimi kızamık aşısı nedeniyel aldırmak zorunda kaldım....ya şimdi hemen hamile kalamazsam diye çok korkuyorum ve acayip stresteyim..aklımda hep ya olmazsa yada yine düşerse korkusu var....o zaman aşıdan dolayı korunuyorduk onun rahatlığı vardı bilmeden hamile kalmıştım.
bu ay korunmuyorum ve birkaç soru...:

1-yumurtlama tarihlerimi nasıl hesaplıcam(sonuçta düşük oldu adet değil)???
2-progestan kullanmamın bir faydası yada zarar olurmu??
3-düşük olalı daha 2 hafta oldu ve benim dünden beri göğüs acım var bu nedemek??

karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın..çok stresliyim....cevaplarınız için teşekkürler...

bende 7. gün oldum... sonunda tuhaf bi duyguyduu hem hamileliğimin bitmesine çok ama çok üzldüm bi yandanda kürtaj olmadığıma çok sevindimm... zaman herşeyi unutturuyorr

X