Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Hepinize merhaba
Aranıza bu gün katıldım ve size sormak istediğim bir soru var. Emin olamadığım için iki gün üstüste gebelik testi yaptım ve ikisinde de pozitifi çok silik omakla beraber gördüm. Ama bu gün malesef regl oldum. Bu kimyasal gebelik olabilir mi?

keşke bi beta hcg baktırsaydın olabilir tabii kanama illa da düşük demek değil ama kanama olsa da gebelik devam ediyor olabilir mesela benim yoğun kanamam oldu ama gebeliğim 2 hafta devam etti. eğer geç olmadıysa bence bi kanda baktır derim canım.

hayırlısı canım sen bilirsin tabii ama eğer gebelik varsa pregesteron kullanırdın. hakkında hayırlsı inşallah :)

kızlar kiimyasak gebeliğinizde kanamanız nasıl olsu benim bugün 14. gün ve hala kanamam var hatta bugün kızmızılaştı fve arttı.. sizin nasıl olmuştu betam 400 lere çıktı ama kanamada pıhtı falan da olmadı bana bilgi verir misiniz?

evet canım benim değerim 400 e kadar çıktı ama devam etmedi düşmeye başadı. iki günde bir yaptır testini mutlaka. 1500 lerde kese görünüyo zaten. inşallah kimyasal değildir seninki adetin geçeli çok mu olmuştu yoksa geçmden mi yaptın?

Kızlar merhaba ben Gül.bende kimyasal gebelik geçirdim 5 gün önce.kanamam yeni yeni bitiyor beta hcgm 454 çıkmıştı bir senedir bebişim olsun diye bekliyorduk oldu ama düştü.tamda tedaviye başlayacağım zamanda gebe kalmama çok sevinmiştim ama düşmesine hiç de üzülmedim bu kadar olduya çok şükür vardır bunda da bir hayır.hepiniz öyle düşünün arkadaşlar.doktorum korunmamam gerektiğini söyledi ben de kendime hiç sorun etmeden bebeğimin ne zaman geleceğini sabırla bekliyorum.inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur.rahat olalım ve birbirimize hayırlı haberlerimizi verelim.ALLAH[CC]YARDIMCIMIZ OLSUN....ÖPTÜM HEPıNıZı

mrb kızlar ben sizlere birşey sorcam bende kimyasakl gebelik geçirdim dün kanamam başladı fakat küçük bi kitleden sonra kanamam yok denicek gibi bu normalmi sizce ben serephone denilen ilacı kullanarak kaldım bu şak de kalan varmı9 bundan sonra nolcak merak ediyorum yardım ederseniz sevinirim

vallla canım benim 14 gün kanamam oldu ama azcık azcık sonra koyulaştı azaldı tam bitti derken bi daha arttı ve kızmızılaştı hala da sürüyo bugün 20. günüm sonumuz hayrola

bilmiyorum ki canım ya yarın da bitmezse gidicem dr a. ama kimyasal gebelikte parça düşmeyebilir kaç günlük bebek ki? bilmiyorum aman bakalım dr a gidince anlaşılıcak sanırım

X