-
- Konu Sahibi elmalxix turta
Armağan Merhaba,
Şu an hamile misin, herhangi bir sorun yaşadın mı; bebek tekrar gitmesin diye herhangi birşey yaptın mı? Çok sağol cevap verdiğin için
Sevgili arkadaşlar;
Kimyasal gebelik yaadım birkaç gün önce.. Hemen hamile kalmak istiyorum. İki doktora sordum; biri korunma, diğeri 3 ay korun dedi. Ne yapmalıyım; ikinci bebeğim de böyle düşer mi, hep bu korkularla yaşıyorum.
Desteğinize ve önerilerinize ihtiyacım var.
öncelikle merhaba nesrin savaş ben. dün kimyasal gebelik hakkında google'dan araştırma yaparken buldum bu siteyi ve bütün gün üyeliğimin onaylanmasını bekledim. beta hcg sonucum 379 çıktı ve iki gün sonra tekrar yaptım 50 çıktı.dün tekrar yaptım ve 1,95 çıktı ve doktorum kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi. önce tereddüt ettim ve yazılarınızı okuyunca biraz daha rahatladım. acaba ben de hemen hamile kalabilirmiyim. y:CüvCüv:
bende bugün öğrendim kimyasal gebelik geçirdiğimi henüz kanamam olmadı acaba ne zaman olur... doktor bana folik asite devam et hamile kalmayı düşündüğün anda gel kontrol edelim ve tetkiklerini yapalım nedenini bulalım dedi... 137 den 36 ya düştü beta hcg..
ilk şoku atlattım bakalım yeni aylar yeni umutlar inşallah çok bekletmez bi daha.......
ben hiç korunmayı düşünmüyorum ilk ay ama özel bi çabada harcamıcam
bu kimyasal gebelik nasıl oluyo kızlar nsıl kendiliğinden sonlanıyor..merak ettim..öptüm canlarım..
hala adte olmadım arkadaşlar... gecikmemin 6. günüüü napmam lazım korkuyorum.. bana bi zararı olurmu acaba böyle beklemenin nolur yardımcı olun