Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tiroid den anlayanlar bi bakabilir mi değerlerim,
T3 3,62 - T4 0,91- TSH 2,05
Dahiliye Dr u ilaca gerek yok 6 ay sonra ultrason dedi, kadın doğumcu gebeliği etkilicek bi durum yok dedi, sizce normal mi ilaç kullanmamak bi sıkıntı yaratır mı?
Değerlerin normal canım bi sıkıntı yok

Merhaba
Adetim iki gün gecikti İki gündür sabahları yaptığım erken ve normal gebelik testlerinin silik çıkmasının üstüne bugün kan testi yaptırdım.
Bhcg 228 çıktı.
Bu ay ilk defa klomen kullanmıştım.
4 gündür şiddetli adet sancısı çekip sabahları adet oldum diye uyanıyorum ağrıdan ve
pcos olduğum için kimyasal gebelik olacağını düşünüyorum. Daha önce yaşayan varsa yazarsa sevinirim 😌
Gebeliktede ağrılar olabiliyor dayanamıyacağın kadar kötü ise doktora gitmelisin kanama varsa düşük olabilir benim kimyasal düşük lerde kanama başlamadan bel ağrısı başlıyordu adet olacakmışım gibi kanama yoksa stres yapmayın kendinize dış gebelik olsa değer çok yükseliyor

Gebeliktede ağrılar olabiliyor dayanamıyacağın kadar kötü ise doktora gitmelisin kanama varsa düşük olabilir benim kimyasal düşük lerde kanama başlamadan bel ağrısı başlıyordu adet olacakmışım gibi kanama yoksa stres yapmayın kendinize dış gebelik olsa değer çok yükseliyor
Teşekkür ederim. kanama yok sadece belli zamanlarda bel ve kasıkta adet sancısı çekiyorum.

Merhaba hanımlar, tugcekb arkadaşım hayırlı olsun maşaallah... siz geçen ay kimyasal mı yaşamıştınız?

Evet güzelim şükür başladı 🙏🏽 artık çocuk benim için hayallerde malesef.. Hayırlısı böyleymiş😔
Hiç öyle düşünme bu hayatta ne yaşıcağımız hiç belli olmaz yaşını da sakın kafana takma eşim dün 44 yaşında bir sezeryan doğum almış

Azmine sağlık valla 🤣🤣
Aynen kuzum nasip bu işler belli olmaz 🤭 sana ne sorucam folik asitler arasında ne gibi farklar var canım mesela benim arkadaşıma doktor inofolic combi vermiş ama daha ucuz folik asitler de var iyi ve faydalı folik asiti nasıl anlayabiliriz?

Aynen kuzum nasip bu işler belli olmaz 🤭 sana ne sorucam folik asitler arasında ne gibi farklar var canım mesela benim arkadaşıma doktor inofolic combi vermiş ama daha ucuz folik asitler de var iyi ve faydalı folik asiti nasıl anlayabiliriz?
O doktora göre değişiyor esasen mesela ben tiroid hastasıyım bana folic trio vermişti. İçeriğin değerlerini doktor biliyor. Ucuz folikasitler eski versiyon olduğu için artık çok tercih edilmiyor.

Kızlar dış gebelik geçiren ya da bilgisi olanlara bi sorum olucak.
Kese görünmemişse ve Beta hcg 158 ise kürtaj, yani rahmi kazımak normal mi. Ya da dış gebelik demek için değer az mı? koyu kahverengi kanama oldu ama baya az iki gündür sökülemedi bir türlü. Ara Ara bel ve kasıkta ağrı olup geçiyor
Değerlerim 2 gün arayla 71-165-122-158

Ben aralıkta 1600 bhcg ile dış gebelik geçirdim 1 doz metotreksat la tam bir ayda sıfırlandı kesinlikle doktora sor dış gebelik riskli benim bildiğim katlanarak gitmesi lazım benimde senın gibi değerlerim dalgalı idi. Bende ilk açık pembe kan geldi sonra kapkara kahverengi idi ve sol tarafta şiddetli bi ağrı vajinaya bıçak saplanır gibi ağrı ile gittim dış gebelik olduğunu öğrendim

Bulamadılar, aynı yerde iki sefer oldu, birincisinde metotreksat ile düştü değerim 2700 dü en son, ama ikincide değer kusursuz yükseliyordu, şüphelenmemiştik dış gebelikten, sonra kese görülmedi, metotreksata rağmen değer düşmedi en son 8000 küsürlerdeydi ameliyat oldum.
sen hamile misin şimdi? Çok sevindim adına😊 ne kadar denediniz? Hemen oldu mu?

Yaaa işte ikinci kez yaşamak üzücü bende 4 ay önce yaşadım ikinci kez kaldırabilirmiyim diye korkuyorum ben karın ameliyatı geçirdim çoçuk ken bağırsaklarımdan ona bağladılar sebebini ikinci kez hamilelikte dış gebelik riski artyormuş bide çok geçmiş olsun

Ben aralıkta 1600 bhcg ile dış gebelik geçirdim 1 doz metotreksat la tam bir ayda sıfırlandı kesinlikle doktora sor dış gebelik riskli benim bildiğim katlanarak gitmesi lazım benimde senın gibi değerlerim dalgalı idi. Bende ilk açık pembe kan geldi sonra kapkara kahverengi idi ve sol tarafta şiddetli bi ağrı vajinaya bıçak saplanır gibi ağrı ile gittim dış gebelik olduğunu öğrendim
Çok geçmiş olsun. Bu süreçten sonra kaç ay ara vermeni istedi doktor. Benim bugun agrim olmadı hiç. Hep solda nadiren ortada olurdu sadece bugun bir kac saniye sağ tarafa kucuk bi sanci girdi geçti. Kimyasal Gebelik olsun diye dua eder hale geldim :/

Çok geçmiş olsun. Bu süreçten sonra kaç ay ara vermeni istedi doktor. Benim bugun agrim olmadı hiç. Hep solda nadiren ortada olurdu sadece bugun bir kac saniye sağ tarafa kucuk bi sanci girdi geçti. Kimyasal Gebelik olsun diye dua eder hale geldim :/

Benim önce sıfırlanmasını bekledik zaten sıfırlanana kadar hormonun cinsel perhiz veriyor sonrasına ben psıkolojik olarak çok etkilendim ilk gebeliğimdi dış gebelik kimyasal gebelik hiç bişey bilmiyordum başa gelince öğreniosun maalesef. Ben martta bi profa gittim metotreksat tesiri geçmiştir 3 ay dene tedaviye başlayacaz dedi koronadan dolayıda deneyemiyırum ya yıne dış gebelık olurda hastane yollarına kalırsam diye öyle sen canını sıkma dış gebelık ağrısı keskin bi ağrı anlarsın ve şiddetli mide bulantısı yapıo

X