Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım Allahım isteyen herkese de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ❤Çok sevindim kuzum ya ne güzel ne hızlı aldık bu haberleri uğurlu geldi hepimize allahım sağlıkla ilerletsin inşallah
Evet canım ovulasyon başlamışKızlar günlük Ovülasyon testim pik mi sizce?
Ay çok heyecanlıEvet canım ovulasyon başlamış
eveettKızlar günlük Ovülasyon testim pik mi sizce?
durma buralarda kosun yataga hahahahhhAy çok heyecanlı
İnşAllah. Yoo kimseyle asla kıyaslamam. Kimi falan benden sonra evlendi hamile diye. Ben hiç takılmam herkesin nasibi ayrı derim. İnşAllah dediğin gibi bundan sonrası yolunda gider.Yaaa, zorlu ama sonu güzel bi hikaye olacak gibi inşallah, artık hep pozitif bak olur mu? Bence çok faydası oluyor, bir de hiç kimseyle hiçbir şeyini kıyaslama, bakıyorum bazen farkında olmadan kıyaslayıp mutsuz oluyorum, çok güzel haberlerle gel dilerim
Ay çok heyecanlı
iyi taktikdurma buralarda kosun yataga hahahahhh
Bugün dahil 4 gün değerlendirin eşine bol kuruyemiş yedir enerji iyidir bitter çikolatanında faydası varmış türk kahvesi yanında bitter çikokatasıAy çok heyecanlı
Ay allah seni napmasın kahkaha attım o iş bende bebeğimdurma buralarda kosun yataga hahahahhh
Şuan kuruyemiş yiyor ama hiç bişiden haberi yok zavallının hahahahBugün dahil 4 gün değerlendirin ☺☺☺eşine bol kuruyemiş yedir ☺☺☺enerji iyidir bitter çikolatanında faydası varmış türk kahvesi yanında bitter çikokatası ☺
yesin yesin kuru incir falan yok mu mesir macunu pekmez allah ne verdiyse sonra cek karanliga dogru dusur aginaŞuan kuruyemiş yiyor ama hiç bişiden haberi yok zavallının hahahah
Başına geleceklerden falanŞuan kuruyemiş yiyor ama hiç bişiden haberi yok zavallının hahahah
Hahahahahah kötü emellerime alet etcem kocamıyesin yesin kuru incir falan yok mu mesir macunu pekmez allah ne verdiyse sonra cek karanliga dogru dusur agina
çok iyi yaHahahahahah kötü emellerime alet etcem kocamı
Canım test yaptın mı ben de negatif çıktı normal gebelik testi sende durum neElinde fazla test varsa denemekten zarar gelmez
Şuan kuruyemiş yiyor ama hiç bişiden haberi yok zavallının hahahah
bana sormak istediniz sanirim. Sabah ilk idrarla normal gebelik testi yaptim cok cok silik cikti aksamuzeri de erken gebelik testi yaptim onda belirgim cikti fotolarini koymustum bakabilirsjn. Senin gecikmis miydi adetin canimCanım test yaptın mı ben de negatif çıktı normal gebelik testi sende durum ne