Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günlük Ovülasyon testim pik mi sizce?

Eklentiler

• IMG_20200420_203604.jpg
    IMG_20200420_203604.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 30
Yaaa, zorlu ama sonu güzel bi hikaye olacak gibi inşallah, artık hep pozitif bak olur mu? Bence çok faydası oluyor, bir de hiç kimseyle hiçbir şeyini kıyaslama, bakıyorum bazen farkında olmadan kıyaslayıp mutsuz oluyorum, çok güzel haberlerle gel dilerim 😊
İnşAllah. Yoo kimseyle asla kıyaslamam. Kimi falan benden sonra evlendi hamile diye. Ben hiç takılmam herkesin nasibi ayrı derim. İnşAllah dediğin gibi bundan sonrası yolunda gider.😊

Şuan kuruyemiş yiyor ama hiç bişiden haberi yok zavallının hahahah😂
yesin yesin kuru incir falan yok mu mesir macunu pekmez allah ne verdiyse🤣🤣 sonra cek karanliga dogru dusur agina😂🙈

Kızlar dış gebelik geçiren ya da bilgisi olanlara bi sorum olucak.
Kese görünmemişse ve Beta hcg 158 ise kürtaj, yani rahmi kazımak normal mi. Ya da dış gebelik demek için değer az mı? koyu kahverengi kanama oldu ama baya az iki gündür sökülemedi bir türlü. Ara Ara bel ve kasıkta ağrı olup geçiyor
Değerlerim 2 gün arayla 71-165-122-158

Canım test yaptın mı ben de negatif çıktı normal gebelik testi sende durum ne
bana sormak istediniz sanirim. Sabah ilk idrarla normal gebelik testi yaptim cok cok silik cikti aksamuzeri de erken gebelik testi yaptim onda belirgim cikti fotolarini koymustum bakabilirsjn. Senin gecikmis miydi adetin canim

X