Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bana sormak istediniz sanirim. Sabah ilk idrarla normal gebelik testi yaptim cok cok silik cikti aksamuzeri de erken gebelik testi yaptim onda belirgim cikti fotolarini koymustum bakabilirsjn. Senin gecikmis miydi adetin canim
Hayırlı olsun sizin için. Benim adetime 3 gün var daha. Ovulasyon testi yaptım bugün çizgi çıktı. Normalde ovulasyon dönemim geçti ama çizgi olması normal mi bilginiz var mı

Hayırlı olsun sizin için. Benim adetime 3 gün var daha. Ovulasyon testi yaptım bugün çizgi çıktı. Normalde ovulasyon dönemim geçti ama çizgi olması normal mi bilginiz var mı
cizgi koyu mu acik mi aciksa o zaten hep cikiyor koyuysa 2. kez yumurtluyor olabilirsiniz

Hiç belirtim yok benim bu ay. 3 güne hasta olurum herhalde valla bu ay da baya değerlendirdim aslında 😅😅 darısı başımıza. Ovulasyon testide yaptım bu ay bakalım
hayirlisi olsun insallah hamilesindir ama bazilarinda hic belirti olmuyor

Kızlar dış gebelik geçiren ya da bilgisi olanlara bi sorum olucak.
Kese görünmemişse ve Beta hcg 158 ise kürtaj, yani rahmi kazımak normal mi. Ya da dış gebelik demek için değer az mı? koyu kahverengi kanama oldu ama baya az iki gündür sökülemedi bir türlü. Ara Ara bel ve kasıkta ağrı olup geçiyor
Değerlerim 2 gün arayla 71-165-122-158
Gecmiş olsun belki kendiliğinden sökülür. Ağrınız şiddetli değilse doktor kontrolünde 1 2 gün daha beklenebilie gbi duruyor.

Hiç belirtim yok benim bu ay. 3 güne hasta olurum herhalde valla bu ay da baya değerlendirdim aslında 😅😅 darısı başımıza. Ovulasyon testide yaptım bu ay bakalım
Ben bu ay korundum kuzum virüs yüzünden iyi ki de korunmuşum diyorum reglimde öyle pıhtılar attım ki rahimde ne var ne yok temizlendi resmen 🤦🏻‍♀️

Günaydın kızlar 🌱 Mutlu, güzel haberler alacağımız bir gün olsun 💕 Gece rüyamda yemyeşil durgun bi deniz gördüm Allah hayıra çıkarsın, bu hafta gördüğünüz rüyalara dikkat edin haberci rüyalar 🙏

Günaydın kızlar 🌱 Mutlu, güzel haberler alacağımız bir gün olsun 💕 Gece rüyamda yemyeşil durgun bi deniz gördüm Allah hayıra çıkarsın, bu hafta gördüğünüz rüyalara dikkat edin haberci rüyalar 🙏
gunaydin canimm mutlu gunler🌸🌸🥰

Bu arada yeni normal testim. Sanirim artik guvenebilirim.
69D77F00-96D9-44AE-8641-9EA0E790B3CA.jpeg

Eski test kuzum ya şubat ayı tuğçeye örnek göstermek için attım 🙈 ama tugcekb tugcekb hamile olabilir ondan haber bekliyoruz ☺ ben bu ay korundum reglim bitti şimdi yumurtlama bekliyorum inşallah bugün yarın piki görürsem değerlendireceğim🙏
Ay hadi inşallah kuzum🙏🏼 Rabbim hakkında hayırlısını versin, sağlıkla inşallah🙏🏼🙏🏼

Kızlar tiroid den anlayanlar bi bakabilir mi değerlerim,
T3 3,62 - T4 0,91- TSH 2,05
Dahiliye Dr u ilaca gerek yok 6 ay sonra ultrason dedi, kadın doğumcu gebeliği etkilicek bi durum yok dedi, sizce normal mi ilaç kullanmamak bi sıkıntı yaratır mı?

Merhaba
Adetim iki gün gecikti İki gündür sabahları yaptığım erken ve normal gebelik testlerinin silik çıkmasının üstüne bugün kan testi yaptırdım.
Bhcg 228 çıktı.
Bu ay ilk defa klomen kullanmıştım.
4 gündür şiddetli adet sancısı çekip sabahları adet oldum diye uyanıyorum ağrıdan ve
pcos olduğum için kimyasal gebelik olacağını düşünüyorum. Daha önce yaşayan varsa yazarsa sevinirim 😌

Eklentiler

• BE51B74E-4E8E-4078-B09D-9597C48A4C6A.jpeg
    BE51B74E-4E8E-4078-B09D-9597C48A4C6A.jpeg
    51,5 KB · Görüntüleme: 15
  • F2AF1194-5B5F-46F2-82EA-6FB7A96A91F7.jpeg
    F2AF1194-5B5F-46F2-82EA-6FB7A96A91F7.jpeg
    66,4 KB · Görüntüleme: 20
Merhaba
Adetim iki gün gecikti İki gündür sabahları yaptığım erken ve normal gebelik testlerinin silik çıkmasının üstüne bugün kan testi yaptırdım.
Bhcg 228 çıktı.
Bu ay ilk defa klomen kullanmıştım.
4 gündür şiddetli adet sancısı çekip sabahları adet oldum diye uyanıyorum ağrıdan ve
pcos olduğum için kimyasal gebelik olacağını düşünüyorum. Daha önce yaşayan varsa yazarsa sevinirim 😌
Canım inşallah güzel artış olur 🙏 kimyasalda ben hiç ağrı yaşamadım ama dış gebelikte ağrı oluyor diye biliyorum sen ağrın devam ederse mutlaka git doktora ama evham da yapma gebelikten dolayı bi rahim ağrısı da olabilir 😊

X