Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
93606892_1387715864949534_8981677632665676650_n.jpg

kizlar 9 gun kala yapmisdim dayanmayib ovuyasyonumda bu ay 9 nisanda oldu

Allah iyiliğini 😆😆nasıl doğurcan sen kendine telkinde bulun devamlı kaç çıktı betahcg ☺☺☺
sabah saglik ocagina giderken kisa sureli asansorde kaldim kapali alan fobim var tansiyonum dustu sonra gittim zaten igne fobimde var bide kan alirken damarimi patlattilar orasi sisti kanadi falan onu oyle gorunce de midem bulandi gozum karardi hooop diye giderken doktor tuttu sedyeye tasidi ayaklarimi dikti kan alan kadin su icirdi falan derken heyecanli dakikalar gecirdim😂

sabah saglik ocagina giderken kisa sureli asansorde kaldim kapali alan fobim var tansiyonum dustu sonra gittim zaten igne fobimde var bide kan alirken damarimi patlattilar orasi sisti kanadi falan onu oyle gorunce de midem bulandi gozum karardi hooop diye giderken doktor tuttu sedyeye tasidi ayaklarimi dikti kan alan kadin su icirdi falan derken heyecanli dakikalar gecirdim😂
Her şey üst üste gelmiş hahaha 😂 aman dikkat et bebişe iyi bak 😍 eşine söyledin mi canım

tesekkur ederi insallah hamileyimdir esim cok istiyoooooo

Geçmiş olsun canım üst üste gelmiş gerçekten ☺️☺️sonuç çıkmadımı

Geçmiş olsun canım üst üste gelmiş gerçekten ☺☺sonuç çıkmadımı
yok yarin cikacakmis. Dr azarladi bide beni manyak midir nedir once gittim kaydin burda degil alamayiz dedi napcam peki dedim kaydini buraya aldirt dedi ciktim ordan sonra e nabiz geldi aklima ordan aldim kaydi tekrar gittim ben internetten yapilan islemlerden hoslanmiyorum burda sira bekleyenler var sen 2 dk da aldin dedi. Bugun heeerrsey ustume geldi😕

yok yarin cikacakmis. Dr azarladi bide beni manyak midir nedir once gittim kaydin burda degil alamayiz dedi napcam peki dedim kaydini buraya aldirt dedi ciktim ordan sonra e nabiz geldi aklima ordan aldim kaydi tekrar gittim ben internetten yapilan islemlerden hoslanmiyorum burda sira bekleyenler var sen 2 dk da aldin dedi. Bugun heeerrsey ustume geldi😕
Onun hoşuna giden şeye göre mi hareket edecekmiş insanlar böyle bi kolaylık sunulmuş korona ortamında neden sıra bekleyesin işini en kısa sürede halletmek varken ne cins insanlar var

X