- 8 Ocak 2020
- 1.316
- 1.257
- 39
Allah tamamına erdirsin.1 hafta önce kalp atışını duyduk çok şükür bir daha da doktora gitmedim. Hiçbirini adet olamayasınız inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah tamamına erdirsin.1 hafta önce kalp atışını duyduk çok şükür bir daha da doktora gitmedim. Hiçbirini adet olamayasınız inşallah.
Tamam canım sagolYok kuzum zaten faydalı bişi asprin sıkıntı olmaz sen yine de doktoruna danış istersen
Bugün 122 cıktıAynen canım. 122 yi göreli kaç gün oldu ki.
Anladım. Kimyasalsa git gide düşüyor zaten. Allah daha kötüsünü vermesin.Bugün 122 cıktı
Çarşamba 165 ti
Amin insallahAnladım. Kimyasalsa git gide düşüyor zaten. Allah daha kötüsünü vermesin.
Merhaba.
Önce korunma önerdi doktor. O ara diş yaptırıyordum. 4 ay falan geçti. 6 ay denedik nasip olmadı. Tedavisiz. Zaten benim liste kabarık olduğu için tüp bebek önerilmişti zaten. Dedik heralde embriyo kaynaklı. Tüp bebek denedik ilki tutmadı. 2.de çok enterasan ngs pozitif olmasına rağmen boş gebelik oldu. 12 kasım kürtaj oldum. Kürtajı yapan doktor çok ilgilendi saolsun oda pıhtılaşmaya baktı. Eşimin tahlilleri tekrardan istedi. Ben de senin dediğin gibi yumurta takibi falan yapacak sanıyordum. Aşılama yapıcam dedi. Neyse dedik masraf yaptıralım. Derken virüs çıktı. 14 martta aşılama tedavisine başlamak için gitmem gerekiyordu. Eşim erteleyelim virüs var dedi. Bu ay da Rabbim nasip etti.kendiliğinden oldu.
Ama şimdiki aklım olsa tüpümü kaybettikten sonra tüp bebeğe gitmeden yumurta takibi yaptırarak tedavi görürdüm.
3 testide aynı hastaneyemi yaptırdınız farklılık olabiliyor aynı yere yaptırdıysanız kimyasal gibi sağlıklı gebelik 2 ye katlayarak yükselir ama allahtan umut kesilmez mucize olur inşallahDoktorların erken anlaması gerekirdi aslında ama nasip boyleymis sen zarar görmemişsin çok şükür. Umarım istediğin güzel günlerde görürsün yakında. Bu arada kimyasal gebelikse 122 gibi bi değerde kanama olmaz di mi biraz daha düşmesi lazimdir herhalde
İnşallah değildir kuzum bendede var kist ağrı felan yok belki üşütmüşsün dür sıcak tut kendinikizlar kasigimdaki agri bugun rahatsiz edici boyuta ulasti artik hamilelik belirtisini gectim acaba kist mi var diye dusunmeye basladim
insallah canim yaİnşallah değildir kuzum bendede var kist ağrı felan yok belki üşütmüşsün dür sıcak tut kendini
Saol canım benim kimseye göstermesin.valla maşallah çok güzel bi dirayet enerjisi aldım senden
yaşadıkların için çok geçmiş olsun, Allah bir daha böyle şeyler göstermesin inşallah..
Sağlıkla, selametle kucağına almanı dilerim canı gönülden ❤❤
Benim kafam çok karışık, yemiyor açıkçası kendi kendimize denemeye. Hsg falan çekinmedim kala kala tek tüpüm kaldı. O da tıkalıysa gene aynı şey olurda kalan tek tüpümdende olırsam diye aklım çıkıyor. Valla bilmiyorum ne yapacağımı.
Amin insallah. 3ünüde farklı yerde yaptırdım mecburen. Bu farkediyor mu ki3 testide aynı hastaneyemi yaptırdınız farklılık olabiliyor aynı yere yaptırdıysanız kimyasal gibi sağlıklı gebelik 2 ye katlayarak yükselir ama allahtan umut kesilmez mucize olur inşallah
Aaa evet farkediyor aynı hastanede yaptırmak sağlıklı sonuç veriyor makineden makineye değişiyor benimde öyle oldu bi hastanede baktırdım 150 çıktı sonta doktorumun olduğu hastanede artış az demişti tekrar yapalım dedi 175 çıkmıştıAmin insallah. 3ünüde farklı yerde yaptırdım mecburen. Bu farkediyor mu ki
Aa bunu bilmiyordum çok sağol. O zmaan p.tesiden itibaren aynı yerde kan vereyim. Peki değerin yükseldi mi? Birde benim iki gündür kasik ve belimde hafif bi ağrı var ama beni rahatsız edecek derecede değil. O yuzden değer doğru olabilir diye düşündüm. P.tesi içimi ferahlatacak bi sonuç alırım insallahAaa evet farkediyor aynı hastanede yaptırmak sağlıklı sonuç veriyor makineden makineye değişiyor benimde öyle oldu bi hastanede baktırdım 150 çıktı sonta doktorumun olduğu hastanede artış az demişti tekrar yapalım dedi 175 çıkmıştı
Allah tamamına erdirsin.
Evet hep aynı yerde kan verin benim 800 e kadar çıktı sonra geri düşmeye başladı kimyasal oldu 4. Kez şubatta ama benim kanamam ve ağrımda vardı çok hastanede yattım ağrı yüzünden dış gebelik diye korktum allahtan değildiAa bunu bilmiyordum çok sağol. O zmaan p.tesiden itibaren aynı yerde kan vereyim. Peki değerin yükseldi mi? Birde benim iki gündür kasik ve belimde hafif bi ağrı var ama beni rahatsız edecek derecede değil. O yuzden değer doğru olabilir diye düşündüm. P.tesi içimi ferahlatacak bi sonuç alırım insallah
Saol canım benim kimseye göstermesin.
Zaten tüp bebeğe gitmemin sebebi sorun oluşan embriyoda kimyasala da boş gebeliğe de dış gebeliğe de sağlıksız embriyo sebep oluyor kanısına varmam. Ozaman ki tablo onu gösteriyordu. Yumurtanın kalitelisi spermin sağlıklısı seçildi. Oluşan embriyoya da ispanya da NGS taraması yapıldı. Pozitif sonuç geldi. Ama Allah ol demeyince olmuyor. İlki tutmadı ikincisi yine boş gebelik oldu.okadar şaşırtıcı ve üzücüydü ki asla unutamam.
Inşallah en kisa sürede saglikli bebek haberini alirsinEvet hep aynı yerde kan verin benim 800 e kadar çıktı sonra geri düşmeye başladı kimyasal oldu 4. Kez şubatta ama benim kanamam ve ağrımda vardı çok hastanede yattım ağrı yüzünden dış gebelik diye korktum allahtan değildi
İnşallah hepimiz alırızInşallah en kisa sürede saglikli bebek haberini alirsin
Çok şükür güzel herşey