Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın dün akşam çok kötü bir şey yaşadım tansiyonum birden çok düştü ve midem bulanmaya başladı banyoya giderken banyonun önünde bayılmışım gözümü açtığımda eşim holde ayaklarımı havaya kaldırıyordu kolonya tuzlu ayran derken zor kendime geldim çok korktum 🥺
aaa cok gecmis olsun hastaneye gitmediniz mi neden oyle oldu ki?

Kuzum hamileysen bazılarında çok şiddetli oluyor test sonucuna göre bi doktoruna görüş istersen benim de senin gibi olmuştu kasık ağrılarım bıçak gibi saplanıyordu ara ara ama dayanılamıcak durumda mutlaka doktora görün
dayanilmayacak gibi degil ama surekli orda bi agri var adete de daha cok var testte cikmaz sanirim

gunaydin bu arada🌺🥳

Kızlar günaydın dün akşam çok kötü bir şey yaşadım tansiyonum birden çok düştü ve midem bulanmaya başladı banyoya giderken banyonun önünde bayılmışım gözümü açtığımda eşim holde ayaklarımı havaya kaldırıyordu kolonya tuzlu ayran derken zor kendime geldim çok korktum 🥺
Geçmiş olsun canınm😔😔

Allah gönlüne göre versin InşAllah. Ama sorunlarında çözüme kavuşsun isterim.
Bende istiyorum ama ortada ne için inatlaştığını bile bilmeyen bir eş var... Ben elimden geleni yaptım adliyeler açılsın en son gerekenide yapcam bitcek gitcek. 😔

Sağol kuzum gitmedik zaten yasak var eşim ayaklarımı dikmiş falan kolonya derken kendime geldim benim tansiyonum düşüyor genelde ama hiç bayılmamıştım 🥺
Aman dikkat ortam gergin hepimiz gerginiz yansıması kötü olmasın 😔 çok geçmiş olsun

Hamilelik belirtisidir kuzum o 🥰 bebek rahime yerleşirken rahim büyüdüğü için kramplar oluyor
ilk basta bende oyle dusunuyordum ama simdi oyle dusunmemeye basladim nedense

Bende istiyorum ama ortada ne için inatlaştığını bile bilmeyen bir eş var... Ben elimden geleni yaptım adliyeler açılsın en son gerekenide yapcam bitcek gitcek. 😔
Canim sen daha iyisini bilirsin ama ofkenize yenik dusmeyin kendinize biraz zaman taniyin yapici olmaya calisin umarim duzelir hersey🙏🏻

Canim sen daha iyisini bilirsin ama ofkenize yenik dusmeyin kendinize biraz zaman taniyin yapici olmaya calisin umarim duzelir hersey🙏🏻
Bence de canım eşinin pişman olacağına adım gibi eminim ama şöyle de bir şey var evliliğinin iç yüzünü biz bilemeyiz eğer mutsuzsan mutlu olmak için ne gerekiyorsa onu yap hayat başkalarının kahırlarını çekmek için oldukça kısa

İhanet harici evlilikler için sonuna kadar direnilmesi gerektiğini düşünenlerdenim. Herkes çektiğini bilir.
Ben hiçç istemem eşler ayrılsın.
Belki dediğin zaman içinde iyi şeyler olur canım.

X