Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa cok gecmis olsun hastaneye gitmediniz mi neden oyle oldu ki?Kızlar günaydın dün akşam çok kötü bir şey yaşadım tansiyonum birden çok düştü ve midem bulanmaya başladı banyoya giderken banyonun önünde bayılmışım gözümü açtığımda eşim holde ayaklarımı havaya kaldırıyordu kolonya tuzlu ayran derken zor kendime geldim çok korktum
dayanilmayacak gibi degil ama surekli orda bi agri var adete de daha cok var testte cikmaz sanirimKuzum hamileysen bazılarında çok şiddetli oluyor test sonucuna göre bi doktoruna görüş istersen benim de senin gibi olmuştu kasık ağrılarım bıçak gibi saplanıyordu ara ara ama dayanılamıcak durumda mutlaka doktora görün
Evet canım görüyorsun da ne oldu sana böyle kendi derdime daldımSağlık ocağında yapılan tahlilleri e nabız üzerinden görebiliyor muyuz sonuç çıkınca?
Geçmiş olsun canınmKızlar günaydın dün akşam çok kötü bir şey yaşadım tansiyonum birden çok düştü ve midem bulanmaya başladı banyoya giderken banyonun önünde bayılmışım gözümü açtığımda eşim holde ayaklarımı havaya kaldırıyordu kolonya tuzlu ayran derken zor kendime geldim çok korktum
İnşAllah benim yarın doğum günüm. Seninde doğduğun ay bebişinde olurSanırım hamilelik haberini alana kadar çok iyi olamıcam inşallah mayıs ayında bu güzel haberi alırım da doğumgünüme bebeğim ile girerim
Allah gönlüne göre versin InşAllah. Ama sorunlarında çözüme kavuşsun isterim.Kızlarrr adet oldum şükür ✔ şuan çok mutluyum
Bende istiyorum ama ortada ne için inatlaştığını bile bilmeyen bir eş var... Ben elimden geleni yaptım adliyeler açılsın en son gerekenide yapcam bitcek gitcek.Allah gönlüne göre versin InşAllah. Ama sorunlarında çözüme kavuşsun isterim.
aaa cok gecmis olsun hastaneye gitmediniz mi neden oyle oldu ki?
Sağol kuzum gitmedik zaten yasak var eşim ayaklarımı dikmiş falan kolonya derken kendime geldim benim tansiyonum düşüyor genelde ama hiç bayılmamıştımEvet canım görüyorsun da ne oldu sana böyle kendi derdime daldım
Aman dikkat ortam gergin hepimiz gerginiz yansıması kötü olmasın çok geçmiş olsunSağol kuzum gitmedik zaten yasak var eşim ayaklarımı dikmiş falan kolonya derken kendime geldim benim tansiyonum düşüyor genelde ama hiç bayılmamıştım
Hamilelik belirtisidir kuzum o bebek rahime yerleşirken rahim büyüdüğü için kramplar oluyordayanilmayacak gibi degil ama surekli orda bi agri var adete de daha cok var testte cikmaz sanirim
Valla 1 anlık her şey gittim geldim resmenAman dikkat ortam gergin hepimiz gerginiz yansıması kötü olmasın çok geçmiş olsun
ilk basta bende oyle dusunuyordum ama simdi oyle dusunmemeye basladim nedenseHamilelik belirtisidir kuzum o bebek rahime yerleşirken rahim büyüdüğü için kramplar oluyor
Canim sen daha iyisini bilirsin ama ofkenize yenik dusmeyin kendinize biraz zaman taniyin yapici olmaya calisin umarim duzelir herseyBende istiyorum ama ortada ne için inatlaştığını bile bilmeyen bir eş var... Ben elimden geleni yaptım adliyeler açılsın en son gerekenide yapcam bitcek gitcek.
Evham yapma kuzum sen kist olsa öyle ağrı olurmu ki ben ile nasıl pıhtılar düştü belki kistti ama öyle ağrım olmadıilk basta bende oyle dusunuyordum ama simdi oyle dusunmemeye basladim nedense
Bence de canım eşinin pişman olacağına adım gibi eminim ama şöyle de bir şey var evliliğinin iç yüzünü biz bilemeyiz eğer mutsuzsan mutlu olmak için ne gerekiyorsa onu yap hayat başkalarının kahırlarını çekmek için oldukça kısaCanim sen daha iyisini bilirsin ama ofkenize yenik dusmeyin kendinize biraz zaman taniyin yapici olmaya calisin umarim duzelir hersey
İhanet harici evlilikler için sonuna kadar direnilmesi gerektiğini düşünenlerdenim. Herkes çektiğini bilir.Bende istiyorum ama ortada ne için inatlaştığını bile bilmeyen bir eş var... Ben elimden geleni yaptım adliyeler açılsın en son gerekenide yapcam bitcek gitcek.