Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hay Allah’ım işe bak..
Tabi ben embriyo iyiydi normaldi Benim tüpümde sorun vardı ondan ektopik oldu falan gibi kendimi yemelerle meşgul olmayı seçtim bak şimdi senin yorumlarını okuyunca anlıyorum. Belkide bende bişey yoktu embriyo sağlıksızdı..
Çümkü önceki kontrollerimin hiçbirisinde böyle bi riske rastlanmamıştı ben biraz ondan da şok oldum başımıza gelenlerden tevekkeli. Hiç bekldiğim bişey değildi. Suçu kendimde arayıp durdum.

haklısın çok teşekkür ederim❤ Sebep belli değil doktor enfeksiyon kalıntısı yapabilir bunu demişti sadece ama o kadar..
embriyo sağlıksız olduğu için tüpe yerleşmesi ihtimali.. Bu her şeyi değiştirir.
ben genede şu virüs olayı geçince ilk fırsatta hsg çektireyim.. inşallah her şey yolunda olur, yumurtatakibiyle deneriz 🙏🏼
Yumurta takibi de mantıkla. Benim durumuma halâ sebep bulanamadı. Nasip değilmiş diyoruz

Kızlar günaydın dün akşam çok kötü bir şey yaşadım tansiyonum birden çok düştü ve midem bulanmaya başladı banyoya giderken banyonun önünde bayılmışım gözümü açtığımda eşim holde ayaklarımı havaya kaldırıyordu kolonya tuzlu ayran derken zor kendime geldim çok korktum 🥺

Kızlar günaydın dün akşam çok kötü bir şey yaşadım tansiyonum birden çok düştü ve midem bulanmaya başladı banyoya giderken banyonun önünde bayılmışım gözümü açtığımda eşim holde ayaklarımı havaya kaldırıyordu kolonya tuzlu ayran derken zor kendime geldim çok korktum 🥺
Aa çok geçmiş olsun. Tansiyonun mu düştü acaba?

kizlar kasigimdaki agri bugun rahatsiz edici boyuta ulasti artik hamilelik belirtisini gectim acaba kist mi var diye dusunmeye basladim😕
Kuzum hamileysen bazılarında çok şiddetli oluyor test sonucuna göre bi doktoruna görüş istersen benim de senin gibi olmuştu kasık ağrılarım bıçak gibi saplanıyordu ara ara ama dayanılamıcak durumda mutlaka doktora görün

Yumurta takibi de mantıkla. Benim durumuma halâ sebep bulanamadı. Nasip değilmiş diyoruz
Bazı şeyleri yaşamamız gerekiyor sanırım bu hayatta başka açıklamasını bulamıyorum artık ben vücutlarımız o kadar harika bir sistem ile çalışıyor ki bir fabrika gibi sürekli üretim halinde tüm makineler koordineli çalışıyor, hamile kalmak bunun en büyük parçası yumurtalık bakıyor döllenen yumurtaya hmm bu embriyo da kalp anomalisi var doğmasın diyor atıyor dışarı, bi sonraki embriyo ya bakıyor kromozom bozukluğu var diyor atıyor dışarı. Düşünsenize her gebeliğin doğumla sonuçlandığını her yerde hasta bebekler hastaneler dolar taşardı bir de bunun vicdanı o bebeğin yaşadıkları bazen olmaması olmasından daha hayırlı diyorlar ya galiba tam da bu. Allah hepimize SAĞLIKLI gebelikler nasip etsin. Tek duam dileğim bu 🙏

Bazı şeyleri yaşamamız gerekiyor sanırım bu hayatta başka açıklamasını bulamıyorum artık ben vücutlarımız o kadar harika bir sistem ile çalışıyor ki bir fabrika gibi sürekli üretim halinde tüm makineler koordineli çalışıyor, hamile kalmak bunun en büyük parçası yumurtalık bakıyor döllenen yumurtaya hmm bu embriyo da kalp anomalisi var doğmasın diyor atıyor dışarı, bi sonraki embriyo ya bakıyor kromozom bozukluğu var diyor atıyor dışarı. Düşünsenize her gebeliğin doğumla sonuçlandığını her yerde hasta bebekler hastaneler dolar taşardı bir de bunun vicdanı o bebeğin yaşadıkları bazen olmaması olmasından daha hayırlı diyorlar ya galiba tam da bu. Allah hepimize SAĞLIKLI gebelikler nasip etsin. Tek duam dileğim bu 🙏
Bazı şeyleri yaşamamız gerekiyor demişsin ya o kadar doğru ki. Tüp bebek tedavisin okadar vakit para emek harcadık ki bebiş nasip olmadı. Demek ki o yolculuklara çıkacağımız varmış o paraların yeri belliymiş sarfedecek emeğimiz varmış kendimizi zorlayarak. Başladığımız yere geri döndük NASIP

Bi silkelen kendine gel. İyi düşün iyi olsun canım benim. Kendini yıpratırsın böyle
Sanırım hamilelik haberini alana kadar çok iyi olamıcam inşallah mayıs ayında bu güzel haberi alırım da doğumgünüme bebeğim ile girerim 🥰🙏

X