Şunu da ekleyim dış gebelik de geçirdim. Tüpte kalp atışları başlamış bebişin. Tüpümü bile kurtaramadılar. Az da olsa ağrı bile duymadım. Hiç anormal bi durumum yoktu. Çok şaşırmıştım. Nasıl belirti olmaz diye
Saol canım InşAllah. Aynen çok karıştı şu an.çok kısa bi süre üstüne görme konusunda pek bilgim yok öyle bişey miydi acaba
Canım kimyasal malesef ..Reglin geçilebilir .. zaten değerlerin düşecek gün aşırı ..kanamayla atarsın ama herşey bitikten sonra betana tekrar baktır derim sana sıfırlanması lazımDoktorların erken anlaması gerekirdi aslında ama nasip boyleymis sen zarar görmemişsin çok şükür. Umarım istediğin güzel günlerde görürsün yakında. Bu arada kimyasal gebelikse 122 gibi bi değerde kanama olmaz di mi biraz daha düşmesi lazimdir herhalde
Tamamdır teşekkürlerCanım kimyasal malesef ..Reglin geçilebilir .. zaten değerlerin düşecek gün aşırı ..kanamayla atarsın ama herşey bitikten sonra betana tekrar baktır derim sana sıfırlanması lazım
Benim değer 11 olduğu gün kanama başlamıştı canım kanama başlamadan önce 2 gün kahverengi leke geldi peçeteye ağrı sancı çok fazla olmadı normal regl gibiydi 1 tane ağrı kesici ile geçirdim fakat tabi daha pıhtılı oluyorDoktorların erken anlaması gerekirdi aslında ama nasip boyleymis sen zarar görmemişsin çok şükür. Umarım istediğin güzel günlerde görürsün yakında. Bu arada kimyasal gebelikse 122 gibi bi değerde kanama olmaz di mi biraz daha düşmesi lazimdir herhalde
Aman canım dikkat et o köpekler çok tehlikeliamcamin pitbul cinsi kopegi karnima atladi hamileysem bisey olcak diye aklim cikti
Canım çok sevindim inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın yavrunuTam bu ara kaldım canım benim. Hatıtlarsan senden bi gün önceydi Bat. Bu sefer gelmedi. Bi hafta sonra evde test yaptım. Çok şükür gayet net çıktı. İnşAllah canım bu sefer sağlıklı normal bi gebelik olur. Hepimizin InşAllah
Benim dün sabah ve bu sabah uyandığımda çok açık kahverengi yani krem renk gibi bi kac damla lekelenme oldu bugun ki yok gibiydi hatta devamı da gelmedi. Demek ki yarin falan artıcak :/Benim değer 11 olduğu gün kanama başlamıştı canım kanama başlamadan önce 2 gün kahverengi leke geldi peçeteye ağrı sancı çok fazla olmadı normal regl gibiydi 1 tane ağrı kesici ile geçirdim fakat tabi daha pıhtılı oluyor
Aynen kuzum öyle oluyor hatta ben yerleşme kanaması sanıp sevinmiştim tabi o zaman kimyasal dış gebelik neymiş bilmiyordumBenim dün sabah ve bu sabah uyandığımda çok açık kahverengi yani krem renk gibi bi kac damla lekelenme oldu bugun ki yok gibiydi hatta devamı da gelmedi. Demek ki yarin falan artıcak :/
Üzülme insallah yakında alırsın güzel haberiniAynen kuzum öyle oluyor hatta ben yerleşme kanaması sanıp sevinmiştim tabi o zaman kimyasal dış gebelik neymiş bilmiyordum
bizimki bize bisey yapmiyorda sevgisini cok coskulu yasadigi icin ayarsiz biraz ama yabanci icin cok tehlikeli gercektenAman canım dikkat et o köpekler çok tehlikeli
İnşallah canım sen de sıkma canını tıp dünyasında çok normal görülen bi durum bu 2 gün önce doktorum Türkiye genelinde kadın doğumcuların aldığı karar metnini gösterdi bana 3 kimyasal gebeliğe kadar normal 3 ün üzerinde olan durumlarda araştırma yapılacaktır yazıyor. Yani biz önümüze bakacağız yapacak bişi yok doktorlar regl olmuş sayacaksınız kendinizi diyor. Dilersen önlem amaçlı coraspine başla, kimyasalın sebeplerinden biri kanda pıhtılaşma öyle bi durum varsa engel olmuş olurÜzülme insallah yakında alırsın güzel haberini
Canım merhabalar..Şunu da ekleyim dış gebelik de geçirdim. Tüpte kalp atışları başlamış bebişin. Tüpümü bile kurtaramadılar. Az da olsa ağrı bile duymadım. Hiç anormal bi durumum yoktu. Çok şaşırmıştım. Nasıl belirti olmaz diye
Bugün gittiğim doktorlardan biri tekrar hamile kaldığında aynı durum yaşanırsa kanda pıhtılaşma var mi diye bakarız dedi. Coraspini kafama gore kullanmam problem olurmu ki acaba.İnşallah canım sen de sıkma canını tıp dünyasında çok normal görülen bi durum bu 2 gün önce doktorum Türkiye genelinde kadın doğumcuların aldığı karar metnini gösterdi bana 3 kimyasal gebeliğe kadar normal 3 ün üzerinde olan durumlarda araştırma yapılacaktır yazıyor. Yani biz önümüze bakacağız yapacak bişi yok doktorlar regl olmuş sayacaksınız kendinizi diyor. Dilersen önlem amaçlı coraspine başla, kimyasalın sebeplerinden biri kanda pıhtılaşma öyle bi durum varsa engel olmuş olur
Yok kuzum zaten faydalı bişi asprin sıkıntı olmaz sen yine de doktoruna danış istersenBugün gittiğim doktorlardan biri tekrar hamile kaldığında aynı durum yaşanırsa kanda pıhtılaşma var mi diye bakarız dedi. Coraspini kafama gore kullanmam problem olurmu ki acaba.
(Ilgın için teşekkürler)
İyilik canım nolsun aynıCanımm iyi gidiyor çok şükür. Sizlerde neler var neler yok bakalım.
1 hafta önce kalp atışını duyduk çok şükür bir daha da doktora gitmedim.İyilik canım nolsun aynıkese kalp atışı duydun mu
İnşAllah canım bende öyle dua ediyorum. Ya doktorum da gebe olduğu için izindeymiş. Başka doktordan randevu aldım. Salı günü için. Keseden çok içini görürüz InşAllah yolk kesesi deniliyor. Öncekilerde hiç göremedik.Canım çok sevindim inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın yavrunukese falan gördün mü peki?
Aynen canım. 122 yi göreli kaç gün oldu ki.Doktorların erken anlaması gerekirdi aslında ama nasip boyleymis sen zarar görmemişsin çok şükür. Umarım istediğin güzel günlerde görürsün yakında. Bu arada kimyasal gebelikse 122 gibi bi değerde kanama olmaz di mi biraz daha düşmesi lazimdir herhalde
Merhaba.Canım merhabalar..
Dış gebelik sonrası kendiliğinden mi gebe kaldın? Sağlam kalan diğer tüpün durumuna baktırmış mıydın ? Yani açık olduğunu bilerek mi yoksa ya Allah diyip mi?