Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar kasigimdaki agri bugun rahatsiz edici boyuta ulasti artik hamilelik belirtisini gectim acaba kist mi var diye dusunmeye basladim

valla maşallah çok güzel bi dirayet enerjisi aldım senden
yaşadıkların için çok geçmiş olsun, Allah bir daha böyle şeyler göstermesin inşallah..
Sağlıkla, selametle kucağına almanı dilerim canı gönülden
Benim kafam çok karışık, yemiyor açıkçası kendi kendimize denemeye. Hsg falan çekinmedim kala kala tek tüpüm kaldı. O da tıkalıysa gene aynı şey olurda kalan tek tüpümdende olırsam diye aklım çıkıyor. Valla bilmiyorum ne yapacağımı.

3 testide aynı hastaneyemi yaptırdınız farklılık olabiliyor aynı yere yaptırdıysanız kimyasal gibi sağlıklı gebelik 2 ye katlayarak yükselir ama allahtan umut kesilmez mucize olur inşallah

Saol canım benim kimseye göstermesin.
Zaten tüp bebeğe gitmemin sebebi sorun oluşan embriyoda kimyasala da boş gebeliğe de dış gebeliğe de sağlıksız embriyo sebep oluyor kanısına varmam. Ozaman ki tablo onu gösteriyordu. Yumurtanın kalitelisi spermin sağlıklısı seçildi. Oluşan embriyoya da ispanya da NGS taraması yapıldı. Pozitif sonuç geldi. Ama Allah ol demeyince olmuyor. İlki tutmadı ikincisi yine boş gebelik oldu.okadar şaşırtıcı ve üzücüydü ki asla unutamam.

3 testide aynı hastaneyemi yaptırdınız farklılık olabiliyor aynı yere yaptırdıysanız kimyasal gibi sağlıklı gebelik 2 ye katlayarak yükselir ama allahtan umut kesilmez mucize olur inşallah
Amin insallah. 3ünüde farklı yerde yaptırdım mecburen. Bu farkediyor mu ki

Amin insallah. 3ünüde farklı yerde yaptırdım mecburen. Bu farkediyor mu ki
Aaa evet farkediyor aynı hastanede yaptırmak sağlıklı sonuç veriyor makineden makineye değişiyor benimde öyle oldu bi hastanede baktırdım 150 çıktı sonta doktorumun olduğu hastanede artış az demişti tekrar yapalım dedi 175 çıkmıştı

Aa bunu bilmiyordum çok sağol. O zmaan p.tesiden itibaren aynı yerde kan vereyim. Peki değerin yükseldi mi? Birde benim iki gündür kasik ve belimde hafif bi ağrı var ama beni rahatsız edecek derecede değil. O yuzden değer doğru olabilir diye düşündüm. P.tesi içimi ferahlatacak bi sonuç alırım insallah

Evet hep aynı yerde kan verin benim 800 e kadar çıktı sonra geri düşmeye başladı kimyasal oldu 4. Kez şubatta ama benim kanamam ve ağrımda vardı çok hastanede yattım ağrı yüzünden dış gebelik diye korktum allahtan değildi

hay Allah’ım işe bak..
Tabi ben embriyo iyiydi normaldi Benim tüpümde sorun vardı ondan ektopik oldu falan gibi kendimi yemelerle meşgul olmayı seçtim bak şimdi senin yorumlarını okuyunca anlıyorum. Belkide bende bişey yoktu embriyo sağlıksızdı..
Çümkü önceki kontrollerimin hiçbirisinde böyle bi riske rastlanmamıştı ben biraz ondan da şok oldum başımıza gelenlerden tevekkeli. Hiç bekldiğim bişey değildi. Suçu kendimde arayıp durdum.

haklısın çok teşekkür ederim Sebep belli değil doktor enfeksiyon kalıntısı yapabilir bunu demişti sadece ama o kadar..
embriyo sağlıksız olduğu için tüpe yerleşmesi ihtimali.. Bu her şeyi değiştirir.
ben genede şu virüs olayı geçince ilk fırsatta hsg çektireyim.. inşallah her şey yolunda olur, yumurtatakibiyle deneriz

Inşallah en kisa sürede saglikli bebek haberini alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…