Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tek bir kimyasalda çoğu şeyi ben de hissettim seni o kadar iyi anlıyorum ki yaşadıkların hiç kolay değil hep bi hayır aramaya çalışıyoruz işte elimizden başka gelen hiç bi şey yok

Amin canım amin

valla ben hic kotu dusunmuyorum oleu bikere hep olacak diye bisey yok diyorum. En azindan hamile kalabiliyorum diye kendimi motive ediyorum. Sen de oyle dusun

Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim. İlk gebeliğimdi. Bu ay Adetim beş gün gecikti hala bekliyorum dün test yaptım negatif çıktı. Kimyasal gebelikten sonra ne kadar sürede hasta oldunuz
Ben de aralıkta geçirdim. Ama adet tarihim sonraki ay kendi gününe oldu adette sapma olmadı benim

Bu hayatta hiç birşeyi kafaya takmamak lazım yarına yaşayacakmıyız belli değil bakın ebru şallının 8 yaşındaki oğlu vefaat etmiş lenfoma kanseriymiş rabbim evlatla sınamasın herşeyin hayırlısını versin geçen yaz da bi arkadaşımın eltisi eşi 5 yaşındaki kızı trafik kazasında vefaat etti 18 yaşında oğulları tek başına kaldı bu hayatta hiç birşeyi ertelememek lazım bunuda sonra yaparım demeyeceksin herkes farklı şekilde sınanıyor

amcamin pitbul cinsi kopegi karnima atladi hamileysem bisey olcak diye aklim cikti

Canım sen ne zaman hamile kaldın kaç haftalık inşallah bu sefer sorunsuz kucağına alırsınn
Tam bu ara kaldım canım benim. Hatıtlarsan senden bi gün önceydi Bat. Bu sefer gelmedi. Bi hafta sonra evde test yaptım. Çok şükür gayet net çıktı. İnşAllah canım bu sefer sağlıklı normal bi gebelik olur. Hepimizin InşAllah

Bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına Alırsın inşallah biliyorum kafaya takmadığım anda bana gelecek bebeğim de işte sabretmek zor anne olmak için evlenmiş biriyim o derece
Aminn canım . Rabbim büyük. Hepimizin bi vakti varya. Böyle düşünmek zorundayız motive olmak için.

Bunları geçirmiş biri olarak söylüyorum. Sakın böyle ayrıntılı düşünme. Aklından kalbinden geçirme. Ben yaptım başıma geldi sırayla. Olacağı varmış o ayrı. Rabbim beterini vermesin de geç canım benim.

Beta hcg değerlerim 2 gün arayla
71
165
122
Iki doktora göründüm birisi 3 gun sonra kan ver anormal gebelikler de var. artış olabilir gebelik
devam edebilir ya da düşük yaparsın dedi. Ama keseyi görmedik nasıl düşük olacak. Farklı bir doktora gittim oda kesinlikle kimyasal gebelik dedi. Diger doktorun söylediklerini yanlış buldu değerin artarsa gebelik olmaz dış gebeliktir dedi. Bu durumda olan ya da bilgisi olan varmı aranizda

İn

İnşallah canım benimde regl bitti ovulasyon testi ne başlayacağım bakalım kısmet benimde
Aslında benimde niyetim ovulasyon testiydi bu ayy. Eşim test deyince yok ne testi falan dedi.daha nasıl bi test olduğunu izah edemeden Garibim tedavilerden çok bunalmıştı. Neyse ilerki ayarda yaparım diyordum. Nası olcak ya kaçırırsam anlayamazsam derkenn kendiliğinnden oldu. İnşAllah rastgelir senin ki.

Benim bilgim kadarıyla ikiye katlaması gerek. 3.sefer ki değerinizde düşme olmuş. Kaç haftalıkken keseyi göremedi doktor.

Benim bilgim kadarıyla ikiye katlaması gerek. 3.sefer ki değerinizde düşme olmuş. Kaç haftalıkken keseyi göremedi doktor.
Sadece benim kan değerlerim üzerinden gitti doktor. 3 testi de farklı yerlerde yaptırdım. Değerim 165 çıktığı gün karnimdan ultrasonla baktığında rahim kalınlaşmış güzel ama kese için gorunmez daha küçük iki gun sonra kan ver dedi. Değerim düşmüş. Kese gormediğim icin Kimyasal gebelik diye düşünüyorum ama kimyasal gebelikte nasil belirtiler olur hani bel kasik agrisi lekelenme rengi falan bunları merak ediyorum. Bu arada cevap verdiğin için teşekkür ederim

Rica ederim. 2 kimyasal geçirdim. İlkinde hsg sonrası hamile kalmıştım. Çok sancılıydı. Sanki peçete pütür pütür olmuşta atılmış gibiydi. 2.de düşük başladığında hemen tahlil yaptım 40 küsür çıktı. Pazar günüydü ertesi gün doktoru aradım durumu anlattım tekrar tahlil yap dedi 20 küsür çıktı. Normal adet gibiydi. Ben kimyasaldan şüphelenmesem normal gecikme derdim. Şüphelenmemin sebebi de hem daha önce kimyasal geçirdiğim için hem de düzenli olduğum için gecikme olunca direkt hamileliğe yorduğum için.

Şunu da ekleyim dış gebelik de geçirdim. Tüpte kalp atışları başlamış bebişin. Tüpümü bile kurtaramadılar. Az da olsa ağrı bile duymadım. Hiç anormal bi durumum yoktu. Çok şaşırmıştım. Nasıl belirti olmaz diye

Oncelikle geçmiş olsun. Inşallah güzel haberlerin yakındır. Bu arada ben 5 nisanda adet oldum. O da kafa karıştırıcı

Oncelikle geçmiş olsun. Inşallah güzel haberlerin yakındır. Bu arada ben 5 nisanda adet oldum. O da kafa karıştırıcı
Saol canım InşAllah. Aynen çok karıştı şu an. çok kısa bi süre üstüne görme konusunda pek bilgim yok öyle bişey miydi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…