- 12 Nisan 2020
- 129
- 55
- 40
Bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına Alırsın inşallahAmin benim de ilk gebeliğim kimyasaldı. Sonraki de. Sonra ki de boş gebelik dış gebelik de oldu. Umudumu kaybettim. Eşimle biz yapamıyoruz heralde dedimtüp bebek için gittim. Onda da olmadı. Şimdi kendiliğimden hamileyim. Tabi bu sefer neyle karşılaşacağımı bilmiyorum. Allah aynı şeyleri yaşatmasın. Hepsi aklımda tabi ama yine de diyorum belki bu sefer sağlıklı bi bebeğim olabilir diye. Umutsuz olmuyor canım.
Senin kimyasaldan sonra kaçıncı ayındı canım benim de 1 kimyasal arkası beni çok korkutuyorçok haklısın Herşey Allah’tan söylediğim herşeyi bende çok düşünüyorum sanırım ilk gebeliğin kimyasal olunca onun korkusu var hala içinde Allah hepimizin kalbine göre versin
Canım sen ne zaman hamile kaldın kaç haftalık inşallah bu sefer sorunsuz kucağına alırsınnAmin benim de ilk gebeliğim kimyasaldı. Sonraki de. Sonra ki de boş gebelik dış gebelik de oldu. Umudumu kaybettim. Eşimle biz yapamıyoruz heralde dedimtüp bebek için gittim. Onda da olmadı. Şimdi kendiliğimden hamileyim. Tabi bu sefer neyle karşılaşacağımı bilmiyorum. Allah aynı şeyleri yaşatmasın. Hepsi aklımda tabi ama yine de diyorum belki bu sefer sağlıklı bi bebeğim olabilir diye. Umutsuz olmuyor canım.
Ben de aynıyım o yüzden arada duygusal patlamalar yaşıyorum sadece eşim biliyor durumu erkekler de bizim gibi anlamıyor ki ne kadar anlatırsan anlat o yüzden kendi kendime yetmeye çalışıyorum bilinmezlik çok can sıkıcıAynı duygular içerisindeyim kendi kendime de psikolojimi bozuyorum farkındayım hatta çevremde kimseyle paylaşmıyorum bunları
Tatlım ben yeni evliyim ve bu Ocak ayında ilk denemenizde hemen kaldım ama kimyasal tabi şimdi 3. Aya girdik henüz birşey yokSenin kimyasaldan sonra kaçıncı ayındı canım benim de 1 kimyasal arkası beni çok korkutuyor
Ovülasyon testi ile takip ettin mi canım ben kimyasaldan sonra 1 ay ara verdim nasipse bu ay deneyeceğimTatlım ben yeni evliyim ve bu Ocak ayında ilk denemenizde hemen kaldım ama kimyasal tabi şimdi 3. Aya girdik henüz birşey yok
Testi ilk kez bu ay yaptım nisan 11 yumurtalama 12 çatlamayı gördüm değerlendik canımOvülasyon testi ile takip ettin mi canım ben kimyasaldan sonra 1 ay ara verdim nasipse bu ay deneyeceğim
İnşallah tutar canım bu ayTesti ilk kez bu ay yaptım nisan 11 yumurtalama 12 çatlamayı gördüm değerlendik canım
canimm lutfen moralini yuksek tut. Aklina kotu seyler gelecek olursa baska mesgaleler bul dusunmemeye calis. Biliyorsun stres de cok etkiliyor. İyi ol hep gulİyi akşamlar kızlar bugün ben de kötü bi psikoloji içindeydim biraz ağladım deşarj oldum her ne kadar olumlu düşünmeye çalışsakta olumsuz ihtimaller de her zaman karşımızda duruyor malesef onları görmezden gelemiyoruz zaman zaman aklıma düşünce çok korkuyorum bilmiyorum içimdekileri tam olarak anlatamıyorum da bildiğim tek duygu var o da korku
Yok kuzum inan hiç iyi değilim ne zaman düzelirim hiç bilmiyorumManukabal kuzum sen nasılsın ruhen iyi misin?
Aa süper sağlıkla doğsun inşallahİnşAllah canım InşAllah.Rabbim bütün isteyip emek verenlere nasip eder InşAllah
Mechulzaman canım sen nasıl oldun ameliyattan sonra toparlanabildin mi?
Hep öyle yapıyorum ama inan bazen tek bi şey öyle tetikliyor ki korkularımı napacağımı şaşırıyorumcanimm lutfen moralini yuksek tut. Aklina kotu seyler gelecek olursa baska mesgaleler bul dusunmemeye calis. Biliyorsun stres de cok etkiliyor. İyi ol hep gul
Öyle kötü zamana denk geldi ki ne dışarı çıkabiliyoruz ne ailemizi görebiliyoruz ne arkadaşlarımızla buluşabiliyoruz gerçekten şu dönem bi an önce bitse en azından şehir değiştirme imkanımız olsa psikolojimiz bi nebze daha rahat olacak. Sen de evde tek başınasın hiç kolay değil kuzum allah yardımcın olsun gerçektenYok kuzum inan hiç iyi değilim ne zaman düzelirim hiç bilmiyorumne oldu onuda anlamıyorum algım hepten kapandı