Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına Alırsın inşallah biliyorum kafaya takmadığım anda bana gelecek bebeğim de işte sabretmek zor anne olmak için evlenmiş biriyim o derece

İyi akşamlar kızlar bugün ben de kötü bi psikoloji içindeydim biraz ağladım deşarj oldum her ne kadar olumlu düşünmeye çalışsakta olumsuz ihtimaller de her zaman karşımızda duruyor malesef onları görmezden gelemiyoruz zaman zaman aklıma düşünce çok korkuyorum bilmiyorum içimdekileri tam olarak anlatamıyorum da bildiğim tek duygu var o da korku

Canım bence bekle 6 gün kala çıkmayabilir boşuna üzülme hem kasık ağrısı en net gebelik belirtisi bi 3 gün kala dene o zaman çıkma ihtimali daha fazla tugcekb

çok haklısın Herşey Allah’tan söylediğim herşeyi bende çok düşünüyorum sanırım ilk gebeliğin kimyasal olunca onun korkusu var hala içinde Allah hepimizin kalbine göre versin
Senin kimyasaldan sonra kaçıncı ayındı canım benim de 1 kimyasal arkası beni çok korkutuyor

Canım sen ne zaman hamile kaldın kaç haftalık inşallah bu sefer sorunsuz kucağına alırsınn

Aynı duygular içerisindeyim kendi kendime de psikolojimi bozuyorum farkındayım hatta çevremde kimseyle paylaşmıyorum bunları
Ben de aynıyım o yüzden arada duygusal patlamalar yaşıyorum sadece eşim biliyor durumu erkekler de bizim gibi anlamıyor ki ne kadar anlatırsan anlat o yüzden kendi kendime yetmeye çalışıyorum bilinmezlik çok can sıkıcı

canimm lutfen moralini yuksek tut. Aklina kotu seyler gelecek olursa baska mesgaleler bul dusunmemeye calis. Biliyorsun stres de cok etkiliyor. İyi ol hep gul

Mechulzaman canım sen nasıl oldun ameliyattan sonra toparlanabildin mi?

fiziken iyiyim güzelim..
Ruhen kendimi yeni eğitimlere falan verdim iyi geliyor..
Artık ameliyat yerlerimin kesikleri değil, varlığı canımı yakıyor.
bi anne çıkıp çocuğuna ‘yavrum!’ diyor benim yüreğim çok acıyor,kopup gidiyorum hiç bilmediğim bi diyara bi anne bebeğini koklarken fotoğraf Atıyor , benim hiç bilmediğim bi kokuyu hasret edercesine burnumun direği sızlıyor..

belkide istemem artık daha fazla. Çok acı verici oldu benim için. Meğer ne hassasmışım.. Ne çok derinmiş bi evlat hasreti içimde. İnsan hiç bilmediği birini özler mi? Hiç sağlıklı değil. kendimi bu konuda hiç normal bulmuyorum.

Son düzenleme:
canimm lutfen moralini yuksek tut. Aklina kotu seyler gelecek olursa baska mesgaleler bul dusunmemeye calis. Biliyorsun stres de cok etkiliyor. İyi ol hep gul
Hep öyle yapıyorum ama inan bazen tek bi şey öyle tetikliyor ki korkularımı napacağımı şaşırıyorum bir de bunu defalarca yaşayan arkadaşlarımızı düşünüyorum kimyasal ne ki regl oluyorsun geçiyor bunun dış gebeliği kürtajı bunları yaşayanları düşünüp daha çok üzülüyorum

Yok kuzum inan hiç iyi değilim ne zaman düzelirim hiç bilmiyorum ne oldu onuda anlamıyorum algım hepten kapandı
Öyle kötü zamana denk geldi ki ne dışarı çıkabiliyoruz ne ailemizi görebiliyoruz ne arkadaşlarımızla buluşabiliyoruz gerçekten şu dönem bi an önce bitse en azından şehir değiştirme imkanımız olsa psikolojimiz bi nebze daha rahat olacak. Sen de evde tek başınasın hiç kolay değil kuzum allah yardımcın olsun gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…